11.april in ne september…POZOR!!!
11.04.2003, popoldne…nas bo kar nekaj iz te kletke v Ljubljani in sedaj se spodaj podpišite, kdo smo to, ki bomo 11.04. …skupaj pili en dober kafe in si gledali iz oči v oči!!!
Okej…jaz bom tam…pa čeprav potem naslednji dan že letim…daleč stran…
To ni problem…če ne bo šlo drugače pa pijemo kafe vsi skupaj…se zna zgoditi, da tudi jaz ne bom sama, ampak bosta z menoj še dva sončka…no saj bom delala na temu, da sem sama, če pa ne gre…pač ne gre in pijemo kafe vsi skupaj…
Če pa ti prideš…se pa jaz tam oblečem v mini kiklco, nogavičke ali ti celo zaplešem ala striptiz…no potem malo kasneje, samo ne do golega…samo tako za rajcanje teles…saj veš!
Saj si upam takole pisati, ker vem da te ne bo;))!
Nehaj…..pppššššššššš….a morajo vsi vedeti, da sem mož beseda….pppšššš, dajva raje na mejlčk tole debato naprej peljat…cmoka lump-lumpast, boš še res Razota prepričal da pride na kofi!
Konec rajcanja…tule…..11.04. se vidimo in se rajcamo naprej!
Cmoka za pogum…Razočarko…. da prideš…ti ga boš pa …pogum…namreč….potem meni dal…nazaj….ko bom morala izpolniti obljubo;))!
Okej, ga pa notr drži…….u sebi….moj pogum…..jaz bom pa pogum od koga drugega vzela…tisti dan…če ga bom potrebovala…vse je odvisno od tebe…ti paše kaj…da si v središču pozornosti…ti gode…cmoka!