Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis 11 september-velika laž

11 september-velika laž

Je kdo prebral to knjigo? Vaša mnenja….

Jaz sem v Delu prebrala vse podlistke. Imamo pa sedaj knjigo tudi doma, pa ne vem, če mi jo bo letos uspelo predihati. Osebno me zanima malo več pravih dokazov za vse napisano. Sicer je pa politika itak kurba, kajne? Ne bi bilo nič čudnega, da je marsikaj od tega res.

O čem pa se gre ta knjiga? Kakšni dokazi so omenjeni glede na 11.9.?

Zadnjič sem po radiju poslušala pogovor z avtorjem te knjige in glede na povedano je knjiga zelo zanimiva, provokativna, odpira nešteto novih in novih zanimih vprašanj.

Mene pa zanima kje se da ta knjiga dobit.

V knjižnici je namreč nimajo..

Tinka

Tinka, imam prijateljico, ki dela v Knjižnici Šiška, pa je rekla, da jo imajo. In to ne le en izvod. Sicer pa se sprehodi malo do Cobbisa.

Žal nisem iz Ljubljane, ampak z Maribora. In pri nas je nimajo. 🙁

Tinka

Poglej pri Mladinski knjigi!

Tinka, prepričana sem, da bo knjiga prišla tudi v vaše knjižnice, le malo dalj bo verjetno trajalo.

Ojla!

Velika laz je seveda sedaj zelooo iskana. Kolikor vem, jo imajo vedno na zalogi v knjigarni Novak v Cityparku…
Lp!

Knjiga je izsla pri zalozbi Orbis d.o.o., Ljubljana, Slovenska 51. Narocila sprejemajo mislim da tudi na email [email protected]. Imajo se v Ljubljani prodajalno na Slovenski cesti, nasproti Gospodarskega razstavisca. Za ceno ne vem tocno. MOra biti knjiga pa v vseh vecjih knjigarnah po Sloveniji.

lp,

Knjigo imam doma; avtorjevo poslanstvo v tej knjigi je dokazati, da so ZDA same organizirale napad 11.septembra – za to trditev avtor predloži kar nekaj zanimivih dejstev/dokazov, ki pričajo temu v prid!
Se jo splača kupit, samo mislim da je trenutno kar razprodana!!!

Knjigo se da dobiti v Konzorciju. Jaz sem (zadnji izvod) najdla v Leclercu.

ta teden sem to knjigo kupila v Europarku, MK. Bere jo moj mož in ga t.im. dokazi niso nič prepričali. Vse skupaj se mu zdi za lase privlečeno.

New Report

Close