Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 12.člen zakona govori…

12.člen zakona govori…

vv in 255

Vidita, vedve sta tipičen primer slabih vzgojiteljic psov – napadalni, prepirljivi, žleht!!!
Preskočita na drugo temo in se pomirita!

morag, glede pasjih drekov, tudi pri nas v naselju jih je ogromno. in glej ga zlomka, med pobiranjem iztrebka svojega psa stopim v iztrebek drugega psa:-)

:))) Še dobro, da nimam psa. Hehehe.

bojim se psov napisal:

> vv in 255
>
> Vidita, vedve sta tipičen primer slabih vzgojiteljic psov –
> napadalni, prepirljivi, žleht!!!
> Preskočita na drugo temo in se pomirita!

Kaj prepirljivega pa najdeš v mojem pisanju? Hehehe, moj pes je zagotovo bolje vzgojen od tebe. :-)))

225, a sem kaj žlehtnega napisala? Me res zanima. Kje je pobrala, da sem prepirljiva in žleht? Madonca, odgovoriš na rahlo butast namig o tem, da te pes lahko ugrizne, psihopat pa ne, pa dobiš na krožniku, da si žleht in prepirljiv.

Okej, zdaj sem malo žleht.:))

vv napisal:

> 225, a sem kaj žlehtnega napisala?

Jaz ne bi vedela. Vprašaj to, ko se boji psov. Nisem jaz tista, ki je napisala, da sva ti in jaz žleht.

…………..in tebe so vzgajali skupaj s tvojim psom, ko se s takimi izjavami spraviš na ljudi ki jih ne poznaš. V tebi ni niti trohice človeške kulture.

Upam da je tvoj pes vzgojen bolje kot si ti)))))))))))))))))hihihi

:)) Vem, da nisi ti, ampak ti si neobremenjena stranka.:)) Ne vem, od kod je povlekla tisto o žlehtnobi.

Evo, zdaj sem pa zelo prizadeta, draga “bojim se psov”. Jaz se bojim tistih, ki klevetajo okrog nič hudega sluteče forumovce, da so žleht, pa sploh niso. Evo, tako.

Preberita še enkrat vse kar sta napisali po vrsti. V prebranem se točno vidi, da sem odgovorila MODRI in potem sta se razpisali in me napadli. Jaz se samo branim in to je to.

Jaz sem napisala, da dvomim, da se je kakšen neodgovoren lastnik psov tukaj oglasil in se mi zdi brez veze tvoj poziv ker kolikor spremljam forum, se tukaj oglašajo samo lastniki psov, ki imajo le-te v javnosti privezane.

Če je to zate napad, potem pa ni čudno, da se bojiš psov. Ker vidiš čisto v vsakem napadalnega psa.:)

Nisem lastnica psa (bi pa bila v drugačnih okoliščinah!), vendar me nekaj zanima. A je vsaka VELIKA pasma nevarna??? Vprašam lahko.

Ne razumem zakaj nekateri enostavno ne napišejo svojega mnenja in grejo naprej, ampak svoja mnenja vsiljujejo drugim. Vsi ljudje pač ne razmišljamo enako in vsak ima pravico povedati svoje mnenje.

V kolikor pa “nitkaš” pod mojim napisanim mnenjem, sklepam da se nanaša na mene, a se ti zdi da ni tako?

In že spet si žaljiva.

s tem se hotela povedati, da mi sploh ni važno, kaj piše v zakonu o nevarnih psih, ampak je zame vsak lahko nevaren, ker se jih bojim…torej, tudi če bi bil pitbul v zakonu označen kot najbolj prijazna pasma na svetu, bi s ega jaz še vedno bala

ja seveda, da ne bo noben od vas napisal: ja jaz pa šetam psa neprivezanega in uživam, ko vidim, kako se ga ljudje bojijo…

Hehe, ti ti tista, ki si (jasno, da z nickom, ki je čisto drugačen od tvojega običajnega) začela s tem, da sem žleht. Na podlagi te izjave je moja trditev, da je moj pes bolje vzgojen kot ti, še kako argumentirana. Sploh pa, če že debatiram, rada vem, s kom govorim. Jaz se ne skrivam za drugimi nicki. Ti šač. To še nekaj pove o kulturi.

Vsaka velika in tudi majhna pasma je potencialno lahko nevarna. Človek psihopat bo pač vzgojil psa psihopata.

Kaj pa ti bo povedal moj pravi nick o meni? Če dam pravi nick boš pa vedela s kom govoriš ? A pod pravim nickom pa ti spoznaš karakter človeka ali kaj? Kakšno vezo pa ima nick s to temo in s kulturo o kateri bi se ti morala še veliko naučiti. In še enkrat – ne žali ljudi!

Zate je pa itak znano da se pojaviš povsod kjer je prepir ali pa ga narediš in se vtakneš v vsako temo, ki te malo zbode, saj imam prav, kajne.
Sem te brala že spodaj tako da mi je to kmalu postalo jasno kot beli dan.

bojim se psov napisal:

> Kaj pa ti bo povedal moj pravi nick o meni? Če dam pravi nick
> boš pa vedela s kom govoriš ? A pod pravim nickom pa ti
> spoznaš karakter človeka ali kaj? Kakšno vezo pa ima nick s to
> temo in s kulturo o kateri bi se ti morala še veliko naučiti.
> In še enkrat – ne žali ljudi!

Zrcalce, zrcalce na steni, povej …

>
> Zate je pa itak znano da se pojaviš povsod kjer je prepir ali
> pa ga narediš in se vtakneš v vsako temo, ki te malo zbode, saj
> imam prav, kajne.
> Sem te brala že spodaj tako da mi je to kmalu postalo jasno kot
> beli dan.

Aja? Zanimivo.

Še ena, ki “pada” na videz….

Ko pa tvoj desc pljune “tanajbolj mastnega, iz riti potegnjenega” kamorkoli, je pa fajn, a ne?
In tudi jaz ne maram odvezanih psov.

“Sem te brala že spodaj tako da mi je to kmalu postalo jasno kot beli dan.

Hehehe, zate pač tega ni možno trditi iz preprostega razloga, ker se te na nobeni temi ne more brati več kot enkrat.:)

bojim se psov: ja ko je mnozica ljudi pripnem psa ko pa vidim max 3 ljudi ga pa ne bom pripenjal ker sem iz lj lahko to delam skoz…ampak ne bom ker sm proti mucenju zivali in zato se mi zdi ce je pes pripet da se muci. Drugace pa nic bat moj pes je šolan in se še šola…tko da je vzgojen

New Report

Close