12.člen zakona govori…
Jaz sem napisala, da dvomim, da se je kakšen neodgovoren lastnik psov tukaj oglasil in se mi zdi brez veze tvoj poziv ker kolikor spremljam forum, se tukaj oglašajo samo lastniki psov, ki imajo le-te v javnosti privezane.
Če je to zate napad, potem pa ni čudno, da se bojiš psov. Ker vidiš čisto v vsakem napadalnega psa.:)
Ne razumem zakaj nekateri enostavno ne napišejo svojega mnenja in grejo naprej, ampak svoja mnenja vsiljujejo drugim. Vsi ljudje pač ne razmišljamo enako in vsak ima pravico povedati svoje mnenje.
V kolikor pa “nitkaš” pod mojim napisanim mnenjem, sklepam da se nanaša na mene, a se ti zdi da ni tako?
In že spet si žaljiva.
Hehe, ti ti tista, ki si (jasno, da z nickom, ki je čisto drugačen od tvojega običajnega) začela s tem, da sem žleht. Na podlagi te izjave je moja trditev, da je moj pes bolje vzgojen kot ti, še kako argumentirana. Sploh pa, če že debatiram, rada vem, s kom govorim. Jaz se ne skrivam za drugimi nicki. Ti šač. To še nekaj pove o kulturi.
Kaj pa ti bo povedal moj pravi nick o meni? Če dam pravi nick boš pa vedela s kom govoriš ? A pod pravim nickom pa ti spoznaš karakter človeka ali kaj? Kakšno vezo pa ima nick s to temo in s kulturo o kateri bi se ti morala še veliko naučiti. In še enkrat – ne žali ljudi!
Zate je pa itak znano da se pojaviš povsod kjer je prepir ali pa ga narediš in se vtakneš v vsako temo, ki te malo zbode, saj imam prav, kajne.
Sem te brala že spodaj tako da mi je to kmalu postalo jasno kot beli dan.
bojim se psov napisal:
> Kaj pa ti bo povedal moj pravi nick o meni? Če dam pravi nick
> boš pa vedela s kom govoriš ? A pod pravim nickom pa ti
> spoznaš karakter človeka ali kaj? Kakšno vezo pa ima nick s to
> temo in s kulturo o kateri bi se ti morala še veliko naučiti.
> In še enkrat – ne žali ljudi!
Zrcalce, zrcalce na steni, povej …
>
> Zate je pa itak znano da se pojaviš povsod kjer je prepir ali
> pa ga narediš in se vtakneš v vsako temo, ki te malo zbode, saj
> imam prav, kajne.
> Sem te brala že spodaj tako da mi je to kmalu postalo jasno kot
> beli dan.
Aja? Zanimivo.