Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute 130000€

130000€

Pozdravljeni!

Ker sem dobila nepričakovano podedovano 130.000€ me zanima kako jih najbolje naložiti. Ali kupiti stanovanje in oddajati do takrat, ko ga bodo rabili otroci (18 in 20 let) ali pustiti na banki ali kaj tretjega.

Zapraviti.
Otroke pa naučiti da bodo znali denar sami zaslužiti.

definitivno zapravit dokler so še kaj vredni 🙂

v današnjem času je zelo pomembno kam vlagaš..komur prihodnost kaj pomeni,seveda;)juaz sem ogromno vložila v posebno tehniko, ki s seboj prinaša pravo revolucijo..odvisno,kdo je posameznik, koliko vidi naprej in koliko je motiviran..če vas zanima, kam danes najnaprednejši vlagajo denar, pa mi lahko pišete na zs..čudovit začetek pomladi želim..

Pozdravljeni! O kakšni tehniki pa je govora? Tudi mene zanima nekaj podobnega in iščem možne rešitve. Mi lahko pišete na zasebno sporočilo? Hvala in LP

Ta stavek mi je zelo všeč:
Ali vas zanima kam danes najnaprednejši vlagajo denar!

Klasičen recept za nateg.

Spodnja tehnika ti bo spremenila življenje in ne boš potrebovala kredita.

ja,zagotovo, v to verjamem,1000%, jaz sem vložila denar v prihodnost,sedaj pa iščem najboljše načine še za boljšo sedanjost

Verjamem, da se vedno najdejo naivneži.

Glede na to, da so ti predvčerajšnim zaprli račun na banki, je resnično potrebno gledati v prihodnost, kajne?

zagotovo;)mir, ljubezen,vera…čudovit začetek pomladi;)

Lepo pozdravljeni!

Svetujem vam, da pretehtate med temi možnostmi.

Nakup nepremičnine ni slaba ideja, kajti trg postaja ugoden, vsaj po napovedih naj bi se cene še spustile in dejstvo je, da Vam stanovanje lahko vedno pride prav. Lahko ga oddajate, kasneje ga lahko koristijo otroci in še bi lahko naštevali,… Toda ni vse tako rožnato, kajti zelo pazljivi morate biti komu ga boste oddali če razmišljate v tej smeri in upoštevati davek.
Ne bi bilo slabo pogledati tudi kakšne dražbe in postanete lastnik dveh stanovanj 🙂

Glede vlaganja je odvisno koliko ste pripravljeni tvegati. Finančnih inštrumentov je ogromno.
Delnice, skladi, obveznice, zlato, srebro, depozit itd…
Sam bi 100.000,00€ naložil preko depozita in se pogodil za dobro obrestno mero, kar je lahko tudi 6% na leto. Odvisno od ponudnika in kako dober pogajalec ste. Ostali znesek pa bi posegel po malce bolj tveganih naložbah saj so vrednosti delnic, skladov, še vedno nizke na svetovni ravni, ter pozabil na denar za obdobje deset let ali več…

Ostane Vam seveda tudi aktivno upravljanje premoženja, ponudba na trgu je zelo velika, le odločiti se je potrebno.

Večji donosi, večja tveganja, tega vsekakor ne pozabite.

Nikakor pa ne naložite denarja samo v na en konec ampak, ga naložite v več različnih naložb.

Micika 2, hotela sem ti poslati zasebno sporočilo, pa pri tebi nisem zasledila te možnosti.
Zato prosim tebe, če me lahko kontaktiraš na privat. Hvala.

L.

Fotovoltaika,sončna energija je energija prihodnosti. Vlaganje v sončno energijo vam prinaša 12% donos letno.Ni potrebno imeti lastne elektrarne,saj jo lahko zakupite za obdobje 12 let in prejemate mesečno rento.
GSM: 041-549-573

A je to sigurno ali samo tako predvidevate? Kakšne garancije so?

A je to sigurno ali samo tako predvidevate? Kakšne garancije so?[/quote]

To je fiksni donos za obdobje dvanajst let.Sklene se pogodba o zakupu sončnih panelov katerih postanete lastnik in hkrati o oddaji v najem za obdobje 12 let.Ves ta čas redno prejemate mesečno najemnino.Vse pogodbe sem pred časom že poslal na vpogled moderatorju tega foruma in ni imel nikakršnih pripomb.

To je fiksni donos za obdobje dvanajst let.Sklene se pogodba o zakupu sončnih panelov katerih postanete lastnik in hkrati o oddaji v najem za obdobje 12 let.Ves ta čas redno prejemate mesečno najemnino.Vse pogodbe sem pred časom že poslal na vpogled moderatorju tega foruma in ni imel nikakršnih pripomb.[/quote]

Se pravi nič garancij?

To je fiksni donos za obdobje dvanajst let.Sklene se pogodba o zakupu sončnih panelov katerih postanete lastnik in hkrati o oddaji v najem za obdobje 12 let.Ves ta čas redno prejemate mesečno najemnino.Vse pogodbe sem pred časom že poslal na vpogled moderatorju tega foruma in ni imel nikakršnih pripomb.[/quote]

Nisem prejel vseh dokumentov, niti niso bilo vse prevedeno v slovenščino. Kot sem razbral nekomu kupimo opremo za sončno energijo, da bomo dobili investicijo povrnjeno ali kak donos pa nihče ne garantira. Naj si jo kupi s svojim denarjem. NIKJER NE PIŠE O KAKRŠNIKOLI GARANCIJI.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Ma kdo ti bo danes dal kakršnokoli garancijo… še depozit ni 100% varen

Nisem prejel vseh dokumentov, niti niso bilo vse prevedeno v slovenščino. Kot sem razbral nekomu kupimo opremo za sončno energijo, da bomo dobili investicijo povrnjeno ali kak donos pa nihče ne garantira. Naj si jo kupi s svojim denarjem. NIKJER NE PIŠE O KAKRŠNIKOLI GARANCIJI.[/quote]

V začetku januarja res še niso bili dokumenti v slovenščini.Sedaj je vse v slovenščini,vendar vidim,da imate povsem napačno predstavo o tem finančnem produktu in bolje,da ostanete pri svojih delnicah, obveznicah,depozitih ipd.,saj ostalim produktom s svojimi ”strokovnimi” izjavami delate le škodo.

Kaj pa reciklaža sončnih panelov? Velik strošek ki ga nosi lastnik po 20 letih!!!
Električna energija iz sončnih elektrarn je najdražja. To je dejstvo. Subvencionira pa to ceno država! Ker naj bi bilo to ekološko. Larifari.
Dejstvo pa je da je reciklaža panelov precej neekološko dejanje.

Sončna energija v današnji obliki in načuinu izkoriščanja vsekakor ni energija prihodnost kot tudi ne prav ekološka, temveč bolj modna muha. Povsem možno pa je, da bo zadeva v prihodnosti postala bolj zanimiva.

Peter Novak, dekan Visoke šole za tehnologije in sisteme v Novem mestu : Elektrika je prepoceni. Sicer se draži – vsakič, ko gradimo novo sončno elektrarno, prispevamo nekaj k podražitvi elektrike, saj je ta elektrika bistveno dražja

New Report

Close