140×200???
Me zanima koliko vas ima posteljo dimenzij 140 x 200?
Res nimam dosti časa za se sprehajat po trgovinah, da ne govorimo, da imamo v Kopru omejeno ponudbo, ma kamorkoli grem, najdem na kupe rjuh teh dimenzij, pa prodajalke mi trdijo, da so to dimenzije “normalne” postelje. Torej smo mi absolutno nenormalni, ker imamo 180 x 220, rjuh pa nikjer za dobit?
Ima še kdo podobno težavo? In kje najdem kakšno boljšo ponudbo?
Hvala in lepo nedeljo vam želi Azzura siz familjo.
Čau Azzurra,
vidim, da imamo na obali vsi podobne probleme – mi imamo dimenzijo 200×200 in ko iščem te dimenzije po trgovinah me vsi čudno gledajo, da od kod sem padla- ma kakšno posteljo imate vi?! Sicer jih vsake tolko kje najdem, ampak, če jih že, jih tudi “mastno” plačam.
Delfinka – v kateri trgovini pri Famili je to?
Lep pozdrav iz okolice Kopra
No, midva imava 140*200, pa se čisto super naspiva. Težava je občasno, ko se k nama priseli še sin – on namreč spi največkrat kar počez. :)) Zanimivo pa je, da jaz rjuhe za to mero dobim izključno v Šparu ali pa na tržnici pri eni, ki sami šivajo posteljnino… :))
Azzura, poskusi v katalogih ali pa v Šparu.
LP
Midva spiva na 140×200, pa imava skupaj 175 kg. Ma je kar kriza, ker sva oba dobro “narejena”. Če pa imava še “gosta” je pa spanje za en drek. Sicer gostiva samo v primeru nenadne bolezni, sicer se mož preseli v dnevno, če bolano dete spi pri meni.
Upam, da bo že naslednje leto večja postelja. Rada bi imela 180×200.
Tjaša napisal:
> Čau Azzurra,
> vidim, da imamo na obali vsi podobne probleme – mi imamo
> dimenzijo 200×200 in ko iščem te dimenzije po trgovinah me vsi
> čudno gledajo, da od kod sem padla- ma kakšno posteljo imate
> vi?! Sicer jih vsake tolko kje najdem, ampak, če jih že, jih
> tudi “mastno” plačam.
> Delfinka – v kateri trgovini pri Famili je to?
>
> Lep pozdrav iz okolice Kopra
Ma s kire okolice si?
Tudi mene zanima katera trgovina pri Famili je to.