15 let pozneje
očitno ne more razumet, da če bolj drek mešaš, vse bolj smrdi!!!
sicer neznan avtor, kar je navada na strani SDS, ampak vseeno!!!:)))
http://www.sds.si/aktivnosti-2940/novice/15-let-pozneje-isti-akterji-iste-metode/
Zakaj ninej? Mogoče ne moreš vleči vzporednic? Najprej se sproducira afera da se doseže cilj nato pa vse potihne brez epiloga. Tudi pri patrijah bi bilo enako če nebi finci še vztrajali. Sicer pa, kakor si ti napisala v drugi temi, enim se verjame drugim pa ne. Komu pa ti nič ne verjameš pa se tako ve.
hehehe, kaj se ve, komu pa vse verjamem, boss jaz tega res ne bi vedela, morda veš ti!?:)))
veš vstrajali so tudi že pred letom in pol, pa so izgubili depešo, ma sploh ti ni potrebno biti pameten, povežeš kraj s krajem pa je!!!:)[/quote]
Hahahahaha…vsakemu ki napade Janšo, sveta resnica. Pa brez veze navodila so pač taka in ti jih zvesto izpolnjuješ.
hehehe, kaj se ve, komu pa vse verjamem, boss jaz tega res ne bi vedela, morda veš ti!?:)))
veš vstrajali so tudi že pred letom in pol, pa so izgubili depešo, ma sploh ti ni potrebno biti pameten, povežeš kraj s krajem pa je!!!:)[/quote]
Hahahahaha…vsakemu ki napade Janšo, sveta resnica. Pa brez veze navodila so pač taka in ti jih zvesto izpolnjuješ.[/quote]
kaj ti pa je, a se v tem linku kar sam napada al kako?:))))
dej mi odgovor na tadrugo vprašanje!!!:)))))
pa ja ne misliš, da bi kdorkoli mešal tuj drek!!!!
kaj je boss, a ne želiš vedno poleg mojega mnenja, no pa je spet narobe!!!:)
boss pa daj mi že odgovor, komu jaz verjamem!!![/quote]
Sem ti že na toliko različnih mestih to zapisal, da se res ne mislim več ponavljati.
Tvoje mnenje pa želim prebrati da ti lahko nato repliciram. Avtorju članka težko odgovarjaš še težje pa pričakuješ njegov odgovor. Se je skril na varno mesto.