15 marec zapiramo državo
Dokler se ne da preprečiti drugače kot tako kot do sedaj, dokler ni cepiva, ste lahko kar lepo tiho! Zaradi vas, ki se sprehajate ”svobodno” (pustimo sedaj to, da ste v bistvu mentalno omejeni) ljudje zbolevajo. Torej posegate s svojimi egoističnimi odločitvami v prostor drugih, oz. jim ga krčite. Kjer se začenjo moje pravice, se tvoje končajo! Zapomni si to!
[/quote]
Mentalno omejen si ti. Pika.
Krči tebi mentalni prostor Janša, uradna korumpirana teorija o virusih, in seveda MSM.
Torej, odabij u skokovima.
DUM DUM, ni tega primera, sej pravi ne morem zbolet od nečesa kaj ne obstaja.
Drugo, ne uporabljam več zdravstvenih uslug, prav nobenih.
Tretje, dokaži mi “virus” katerekoli bloezni tako da me okužiš.
Podpišem vse potrebno da se odrekam tožbe in “morebitne” zdravstvene intervencije. Čist da take kot si ti “zavarujem”.
Jaz ne rabim bit zavarovat, ker je “virus” napačna teorija, in VEM da sem varen.
JASNO???
[/quote]
Povej to ljudem, ki so virus preboleli pa po več mesecih ne moreje pristi k sebi.
Povej to ljudem, ki so izgubili bližnje.
Povej to celemu svetu. Saj to ni samo pri nas, ali pač…
Dokler se ne da preprečiti drugače kot tako kot do sedaj, dokler ni cepiva, ste lahko kar lepo tiho! Zaradi vas, ki se sprehajate ”svobodno” (pustimo sedaj to, da ste v bistvu mentalno omejeni) ljudje zbolevajo. Torej posegate s svojimi egoističnimi odločitvami v prostor drugih, oz. jim ga krčite. Kjer se začenjo moje pravice, se tvoje končajo! Zapomni si to!
[/quote]
Sori, tvoja pravica (panična bojecka) ne more biti nad pravico ljudi, ki majo po letu dni represije vec kot le rpavico do vsaj priblizne normale.
Kot receno, nihce ti ne brani pravice do skrivanja v kleti, a to, da se ne sme sluziti denarja zaradi takih kot si ti, je višek sebičnosti.
Je skrajni cas, da ogrozeni smai zase kaj naredite, ne pa da cel svet stoji ..
Povej to ljudem, ki so virus preboleli pa po več mesecih ne moreje pristi k sebi.
[/quote]
Kateri virus je gripa ki je misterijozno izginila?
Katerim ljudjem sej nobenega ne poznam da je bilo karkoli dokazano?
Vemo da so se vse smrti pisalo covid, ne glede na to če te je povozu vlak ali si dobil metak v čelo, če si bil pozitiven 28 dni pred tem na testu PCR (kateri je dober edino za forenziko) si upisat v statistiko Covid death. Sej to ni skrivnost.
Sej govorim celem svetu vsepovsod 234 ure na nad. In noč.
To kaj več človek ne sme zakašljat od strahu v avtobusu da ga ljudje takoj ne napadejo, je le kristalno JASEN vpliv kontroliranih MSM na vaše možgančke, konstantno 1 leto vsak dan večkrat na DAN.
Dum dum. Nemoj da kakaš.
[/quote]
Poznanih, ki jih je virus doeltel, je preko 20…vsi so ok, po njihovem je bila gripa precej bolj neprijetna. So pa vseh starostnih skupin; izrazito starih ni, ker ti pac vedo, da zanasanje na druge – sploh zahtevanje, kot pisakaš ti, ni njihova dolznost in se obnasajo skrajno zascitnisko. Še vec, ne morejo se cuuditi, da je zaradi tega vse v mirovanju…
Toliko.
Poznanih, ki jih je virus doeltel, je preko 20…vsi so ok, po njihovem je bila gripa precej bolj neprijetna. So pa vseh starostnih skupin; izrazito starih ni, ker ti pac vedo, da zanasanje na druge – sploh zahtevanje, kot pisakaš ti, ni njihova dolznost in se obnasajo skrajno zascitnisko. Še vec, ne morejo se cuuditi, da je zaradi tega vse v mirovanju…
Toliko.
[/quote]Ja, saj to je narobe, ko vsako tele kvasiš nekaj svojega, ne? Narobe je, da imate vsi dostop do spleta, če se to ni obneslo, ker ste enostavno preneumni, bi moralo it v smeri ukinjanja.
Normalno da imam kovid, sej ga vsi imamo, samo ne vemo še. Phahaha
Najdi me na fotki.
https://mariborinfo.com/novica/lokalno/foto-v-mariboru-potekal-protest-obveznemu-testiranju-kaj-zelijo-protestniki/353219
Najdi me na fotki.
https://mariborinfo.com/novica/lokalno/foto-v-mariboru-potekal-protest-obveznemu-testiranju-kaj-zelijo-protestniki/353219
[/quote]
Pogodbe laufajo, ne? Imaš bogato na tem področju.😁 Kako pa revolucije in prevzemi oblasti?
Najdi me na fotki.
[/quote]
Ne rabim te iskat, za to imamo valovalčka, pa tvoj ksiht najdem kar na monu
Eno sliko sem si sprintala, je obešena zunaj, namesto kamere in alarma, ti povem da deluje. 🤣
No, no, da ne bo viharc ljubosumen, glede na to, kako si mu lepo, prisrčno zapel. 😁
Žal mi je edino, da te nisem poklicala v četrtek, ko sem bila v Mariboru, da bi pico naredil. 😂
[/quote]
Nisem kitare dolgo špilal, sej je imam čist tak, za ukras, spomin na fotra, ker je on skoz imel ponavadi 2, in sedaj če je nimam v kotu nekje, kot da mi nekaj fali.
Ja sentimentalna neka zadeva, kaj te vem.
Viharni me pa inspirira v marsikateri zadevi, poleg tega da me jezi, tudi me uči.
No, no, da ne bo viharc ljubosumen, glede na to, kako si mu lepo, prisrčno zapel. 😁
Žal mi je edino, da te nisem poklicala v četrtek, ko sem bila v Mariboru, da bi pico naredil. 😂
[/quote]
Glede pizze, drugič pokliči, te bom peljal na najboljšo pizzo ever. Nikjer tako ne dobiš nikjer v Sloveniji in širše.
Lokacija Skrivnost. Omogočim tudi normalno atmosfero za dvoje, svečke strežba, tak kot včasih.
Saj nihče ni prisiljen v testiranja ali cepljenja. 🙂
zaradi varnosti drugih se pač osebe, ki bi morale na medicinski poseg, še prej testira. Lahko odklonijo, nato pa ekipa operaterjev zaradi svoje varnosti poseg odkloni, saj če se njim zaradi netestiranca zgodi covid, bodo nastradali oni in posredno vsi tisti pacienti, ki bodo zaradi tega ostali brez medicinske pomoči.
Torej, testiraj se ali pa ostani pred vrati bolnice.
Prav tako ni čisto nobene prisile v testiranje na delovnem mestu. Ker je svobodna izbira poklica ustavno varovana kategorija. Nihče te ne more prisliti, da hodiš v službo, kjer testirajo, pač greš delati tja, kjer tega ni treba ou+ziroam odpreš svoje podjetje.
A na gradbišču tudi mečete čelado po tleh, pa kot kirurug odklanjate periodična testiranja na HIV?
Potem v takih službah nimate kaj iskati.
Jaz bi uvedel lepo tako, test ali cepljenje za vstop v uradno intitucijo, sicer pa pač ne.
Izjema bi bile nujne stvari, kjer ne gre drugače, recimo kazenski postopek, za upravno enoto si bodo taki ljudje pač plačali cepljenega pooblaščenca. 🙂
Šel bi v trgovino? Jok, brate, odpade, kupuj preko katalogov ali online. 😀
In tako naprej.
Saj recimo prašičem tudi ni dovoljen vstop v supermarket (razen v obliki mesnih izdelkov), pa se zaradi tega nihče ne razburja. 🙂
Glede pizze, drugič pokliči, te bom peljal na najboljšo pizzo ever. Nikjer tako ne dobiš nikjer v Sloveniji in širše.
Lokacija Skrivnost. Omogočim tudi normalno atmosfero za dvoje, svečke strežba, tak kot včasih.
[/quote]
Sumljiva fukfehtarija: picerije vse zaprte, on bi pa vabil na neke lokacije sive ekonomije v bog ve kakšno mafijsko atmosfero. Prekrižat se parkrat, krepostne punce, naj vas ne zavedejo take ponudbe. Vem, mlade ste, rade bi se na skrivaj preizkušale, ampak nikar ne zapravite mladosti za užitke, šparajte se za pokoro.
Sumljiva fukfehtarija: picerije vse zaprte, on bi pa vabil na neke lokacije sive ekonomije v bog ve kakšno mafijsko atmosfero. Prekrižat se parkrat, krepostne punce, naj vas ne zavedejo take ponudbe. Vem, mlade ste, rade bi se na skrivaj preizkušale, ampak nikar ne zapravite mladosti za užitke, šparajte se za pokoro.
[/quote]
le mie intenzioni sono pure
https://www.youtube.com/watch?v=HWqKPWO5T4o
Nisem kitare dolgo špilal, sej je imam čist tak, za ukras, spomin na fotra, ker je on skoz imel ponavadi 2, in sedaj če je nimam v kotu nekje, kot da mi nekaj fali.
Ja sentimentalna neka zadeva, kaj te vem.
Viharni me pa inspirira v marsikateri zadevi, poleg tega da me jezi, tudi me uči.
[/quote]
Saj vem, da si 💘 v viharca.