Najdi forum

Splash Forum Politični čvek 17000? A samo tolk?

17000? A samo tolk?

http://24ur.com/novice/slovenija/prva-razsodba-v-prid-enega-od-izbrisanih.html

Obenem vsem volilcem trojčkov, četverčkov ipd, čestitam za recesijo, višje davke, manjše plače, višji rtv prispevek itd.

vesel sem, da bo imela Miša Molk višjo plačo.
bravo RTV dosegli ste svoje.

pozabil si na pokojninski nateg

o kristus, kje je bil pa tisti enojček 4 leta, ko je skrival odločbo ustavnega sodišča, pa še nekaj jih je!

Odločbe ni skrival, ne laži, kljub temu da si politični agitator. Že dostikrat sem ti napisal kako je bilo s to stvarjo in bi bila že zdavnaj končana. A tvoji tega niso hoteli. Še enkrat ne laži!!

ti zavajaš ninej ima prav bolj kot ti

A res? Kdo je že predlagal rešitev in kdo je ni hotel sprejeti? Pa slišmo.

eh boss, niso upoštevali ustavnega sodišča, no kdo jo ni hotel sprejeti rešitev mislim? Kolikor vem so imeli v DZ večino! Mater se mi zdi smešno, prav nobene napake nočeš priznat. Pa ni edina odločba, ki so jo čuvali v predalih, a ni to čudno! Seveda nevšečne je težko reševat, saj tvegaš izgubo podpore!

kako ti gre lahko z jezika da nekdo laže, daj dokaži mi da ni bilo tako!

Ali je tebi in tvojim v stranki res tako lahko lagati. Govoriš o večini. A za spremembo odločbe ustavnega sodišča je rabiš 2/3 kar pa je Janša nikoli ni imel. Imeli so jo tvoji in to tudi izkoristili z sprejetjem ustavnega zakona s katerim so obšli odločbo ustavnega sodišča. zato mi ne nalagi o vaši poštenosti. Še Drnovšek, katerega so te polna usta, je bil za sprejetje tega zakona. A takrat za vas to ni bilo važno. Izguba podpore!! Izgubljaš jo ti in tvoji. Začnite se že enkrat ukvarjati s krizo ko imate tako kompetentno vlado polno strokovnjakov in oh in sploh. saj sploh ne vem a je na oblasti novinar ali kdo drug. Glede na to , da ste sposobni vladati samo v izrednih situacijah samo čakam kdaj boste uvedli izredne razmere, ter moteče elemente odstranili.

A znaš zračunat, kolk kavic bo moral Barbika plačat iz lastnega žepa, da bo enga Todorovića prnesu not?

Ali je tebi in tvojim v stranki res tako lahko lagati. Govoriš o večini. A za spremembo odločbe ustavnega sodišča je rabiš 2/3 kar pa je Janša nikoli ni imel. Imeli so jo tvoji in to tudi izkoristili z sprejetjem ustavnega zakona s katerim so obšli odločbo ustavnega sodišča. zato mi ne nalagi o vaši poštenosti. Še Drnovšek, katerega so te polna usta, je bil za sprejetje tega zakona. A takrat za vas to ni bilo važno. Izguba podpore!! Izgubljaš jo ti in tvoji. Začnite se že enkrat ukvarjati s krizo ko imate tako kompetentno vlado polno strokovnjakov in oh in sploh. saj sploh ne vem a je na oblasti novinar ali kdo drug. Glede na to , da ste sposobni vladati samo v izrednih situacijah samo čakam kdaj boste uvedli izredne razmere, ter moteče elemente odstranili.[/quote]

ma dej prosim nehaj me predalčkat, NISEM V NOBENI STRANKI, a ti je sedaj jasno!!!:)

kako lahko spreminjaš za nazaj, ajd razlož mi, prosim!

sploh pa ne bi bilo potrebno spreminjat odločbo (itak jo niti ne moreš), ampak samo začeti reševat problem, ajd mogoče tudi z kakšnim novim zakonom, za katerega pa potrebuješ le večino!

ej boss v katero stranko me pa predalčkaš?:))))

Ali je tebi in tvojim v stranki res tako lahko lagati. Govoriš o večini. A za spremembo odločbe ustavnega sodišča je rabiš 2/3 kar pa je Janša nikoli ni imel. Imeli so jo tvoji in to tudi izkoristili z sprejetjem ustavnega zakona s katerim so obšli odločbo ustavnega sodišča. zato mi ne nalagi o vaši poštenosti. Še Drnovšek, katerega so te polna usta, je bil za sprejetje tega zakona. A takrat za vas to ni bilo važno. Izguba podpore!! Izgubljaš jo ti in tvoji. Začnite se že enkrat ukvarjati s krizo ko imate tako kompetentno vlado polno strokovnjakov in oh in sploh. saj sploh ne vem a je na oblasti novinar ali kdo drug. Glede na to , da ste sposobni vladati samo v izrednih situacijah samo čakam kdaj boste uvedli izredne razmere, ter moteče elemente odstranili.[/quote]

ma dej prosim nehaj me predalčkat, NISEM V NOBENI STRANKI, a ti je sedaj jasno!!!:)

sploh pa ne bi bilo potrebno spreminjat odločbo (itak jo niti ne moreš), ampak samo začeti reševat problem, ajd mogoče tudi z kakšnim novim zakonom, za katerega pa potrebuješ le večino!

ej boss v katero stranko me pa predalčkaš?:))))[/quote]

Tebi bi moral človek za rojstni dan podariti lajno. S to posebnostjo, da bi namesto glasbe vrtela odgovore. Sem ti že večkrat povedal tako da se ne mislim več ponavljati.
Povedal sem ti tudi , da si zame navaden politični agitator ki delaš v soglasju s stranko. Zares, LDS kar je eno te isto to je tvoja politična opcija.

Pa še obrazložitev zakaj ustavni zakon. Zoper njega ni mogoče referendumsko odločanje. Zato je padel tehnični zakon.

Boljš da bi plačala Petrle in Bavčar, ki sta tole zakuhala.

ej boss v katero stranko me pa predalčkaš?:))))[/quote]

Tebi bi moral človek za rojstni dan podariti lajno. S to posebnostjo, da bi namesto glasbe vrtela odgovore. Sem ti že večkrat povedal tako da se ne mislim več ponavljati.
Povedal sem ti tudi , da si zame navaden politični agitator ki delaš v soglasju s stranko. Zares, LDS kar je eno te isto to je tvoja politična opcija.

Pa še obrazložitev zakaj ustavni zakon. Zoper njega ni mogoče referendumsko odločanje. Zato je padel tehnični zakon.[/quote]

hahaha boss, nič od tega, pa verjem če češ al pa ne, mah veš tudi ti potrebuješ lajno, tolikokrat sem ti že povedala, da že ptiči čivkajo, no pa saj bo kmalu pomlad, pa boš morda slišal njih!

ma dej si dopovej, da za nazaj ni možno spreminjati ustave, lahko jo za naprej!!!!

se strinjam, enkrat bi morali plačati politiki za svoje napake, pa da jih vidmo pol kako bi se dogovarjali v našem imenu!

Marsikaj bi bilo bolje, a dejstvo je da bodo šle odškodnine iz natanko istega žaklja, ki ga Pahor špara pri kavicah.

Torej?

za vse to so krivi bavčar pa peterle pa janša pa vsa ta pomladna srenja saj se je to zgodilo v času demosa.

Pa še obrazložitev zakaj ustavni zakon. Zoper njega ni mogoče referendumsko odločanje. Zato je padel tehnični zakon.[/quote]

hahaha boss, nič od tega, pa verjem če češ al pa ne, mah veš tudi ti potrebuješ lajno, tolikokrat sem ti že povedala, da že ptiči čivkajo, no pa saj bo kmalu pomlad, pa boš morda slišal njih!

ma dej si dopovej, da za nazaj ni možno spreminjati ustave, lahko jo za naprej!!!!

se strinjam, enkrat bi morali plačati politiki za svoje napake, pa da jih vidmo pol kako bi se dogovarjali v našem imenu![/quote]

Ninej, bom napisal zelo počasi da boš lahko prebrala.

S tem zakonom se ne rešujejo stvari za nazaj ampak se sledi odločbi ustavnega sodišča. Ta zakon samo opredeljuje način na kakšen se bo to reševalo. Upam da ti bodo strankarski kolegi to lahko razložili, čeprav dvomim.

zakaj potem sprememba ustavnega zakona, če se da to lepo zakonsko določiti samo s sprejetjem zakona ?

kaj če se tebi kadarkoli zgodi krivica v tej naši deželici, a lej ga zlomka ustava ne bo določala tvojih človeških pravic!:)

veš kaj s človeškimi pravicami se ne gre igrati, ja!!! to je pravica prav vsakega prebivalca tega modrega planeta in če je bila krivica narejena, naj se jo popravi, ma hudiča zakaj nisi proti popravi krivic RKC in ostalim denacionalizirancem, pa popravo krivic in obsodbo povojnih pobojev( ki potegnejo za seboj tudi vse mogoče, med drugim tudi odškodnine), daj bodi enkrat objektiven in ne tako enostranski, kar ti paše je v redu, kar ne, je pa slabo, o pajade dragi boss tako pa ne gre!!!!

Poglej ne gre za spremembo ustavnega zakona. Ampak za sprejetje ustavnega zakona zaradi odločbe ustavnega sodišča. S tem zakonom se prepreči manipuliranje z referendumom. Če je verjeti zapisanem potem ne morejo izdajati odločb na podlagi odločbe ustavnega sodišča ampak je potrebno sprejeti zakon na podlagi katerega se potem to uredi. IN zelo čudno je zakaj sta potrebna dva načina reševanja iste problematike!! Torej se deli ljudi na več in manj vredne?

Ne vem zakaj omenjaš denacionalizacijo? Zakon je bil sprejet, ki je predpisal način za reševanje. Če nisi zbral vseh potrebnih papirjev nisi uspel.

Nihče ni proti popravi krivic ki so bile storjene. Gre za to , da se bodo na njihov račun šlepali ljudje ki si to ne zaslužijo.

In vrh cinizma je bila izjava Cerarjeve, več jih je na POP Tv. Ljudje ki so imeli 12let v rokah škarje in platno bodo sedaj valili vso krivdo na zadnja štiri leta. Za kozlat.

Boss, takole špekulirat ali je možen referendum ali ne nima smisla. Ustavni zakon ni možen, ker izbrisani ne morejo biti ustavna kategorija. Noben ustavni zakon sploh ni možen.

Na podlagi česa to lahko trdiš?

Na podlagi zdrave pameti. V ustavo ne morejo bit zapisani državljani. Še poimensko po možnosti, kot bi morda najraje videl Grims.

Upam da ločiš med ustavo in ustavnim zakonom.

Ma ne mi rečt?! Ustavni zakon ni ustavna materija?

Je.

New Report

Close