Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 1,9 milijona keša imam na TR

1,9 milijona keša imam na TR

Podedovala ogromno.

Želela sem deliti ta denar z nekom, ki bi s s tem lahko dvignil na piedestal in postal nekdo.

Pa se je prodal raje nekomu drugemu, ki vrši nad njim 24/7 urni teror.

Lahko dobim plus x 3, če prodam preostanek, tako, da mi do konca življenja več ni potrebe po delu.

Če si tako finančno nepismeno da tak znesek na trr držiš….no vso srečo 😀

Očitno si brihtno ravno toliko kot imaš domišlije.

Super. Zdaj imaš finančno neodvisnost, kar jo večina nima in mora večino svojega časa in razmisleka namenjati kešu, ker drugače ne zna.

Ti imaš sedaj prostor, da raziskuješ bistvo sveta in življenja ter seveda samo sebe ob enem pa lahko storiš, če se odpoveš delu tega kar imaš mnogim lepe geste, ki bi jim razveselile dan ali podale neko upanje. Na tebi je kdo si in kaj bi vnesla v svet.

Ja, vem. A daš še PIN?

Odgovor na objavo uporabnika
Dedovanje, 10.05.2025 ob 14:46

Podedovala ogromno.

Želela sem deliti ta denar z nekom, ki bi s s tem lahko dvignil na piedestal in postal nekdo.

Pa se je prodal raje nekomu drugemu, ki vrši nad njim 24/7 urni teror.

Lahko dobim plus x 3, če prodam preostanek, tako, da mi do konca življenja več ni potrebe po delu.

Srečna ti. Kaj pa boš počela s tem zneskom? Potrebuješ prijatelja tudi ali kaj iščeš?

Anonimno 1614, 10.05.2025 ob 14:51

Srečna ti. Kaj pa boš počela s tem zneskom? Potrebuješ prijatelja tudi ali kaj iščeš?

Prijatelja?

Prav zdaj prijateljev, kolikor poželim. Nisem iz tistega testa, ki bi me denar razveselil. Prav kolega pa kup si nov Obsidion, sam 118 t je, kaj bi pa z njim?

Nisem finančno nepismena, še razmišljam kam ga vložiti, ker veliko že imam. Nč ne potrebujem.

Srečna? Denar ne prinaša sreče.

Razdelila ga bom.

Anonimno 7777, 10.05.2025 ob 14:57

Prijatelja?

Prav zdaj prijateljev, kolikor poželim. Nisem iz tistega testa, ki bi me denar razveselil. Prav kolega pa kup si nov Obsidion, sam 118 t je, kaj bi pa z njim?

Nisem finančno nepismena, še razmišljam kam ga vložiti, ker veliko že imam. Nč ne potrebujem.

Si vezana? Boš tudi komu kaj podariala, ki res potrebuje in nič nima?

Anonimno 1614, 10.05.2025 ob 15:03

Si vezana? Boš tudi komu kaj podariala, ki res potrebuje in nič nima?

Vsi sorodniki (jih je malo) skoraj nič. So premožni brez otrok. Nič ne potrebujejo.

Denar že delim.

Pomisli, kako hudo je moralo biti s tabo, če ti je ušel kljub temu znesku denarja.

Obleka pač ne naredi človeka.

Anonimno 10825, 10.05.2025 ob 15:09

Pomisli, kako hudo je moralo biti s tabo, če ti je ušel kljub temu znesku denarja.

Obleka pač ne naredi človeka.

Kdo je ušel?

Meni nihče ni ušel. Samo delat je šel, čeprav ne rabi.

Prebiram, vsaka 4 oseba v Sloveniji je revna, na zunaj igrajo bogataše, vsi pa popolnoma zapufani.

Ja vsakemu 4 res ne morem pomagati, peščici pa bom. Predvsem neznanim, ki to ne pričakujejo.

Če ne veš kaj bi z denarjem pokliči Goloba in njegovega finančnega “genija” Boštjančiča. Bosta poskrbela, da ne boš zapravila za neumnosti. Imata veliko idej kako porabiti tvoj denar. Denarja pa najverjetneje tudi ne boš več videla.

NesramnaResnica, 10.05.2025 ob 15:19

Če ne veš kaj bi z denarjem pokliči Goloba in njegovega finančnega “genija” Boštjančiča. Bosta poskrbela, da ne boš zapravila za neumnosti. Imata veliko idej kako porabiti tvoj denar. Denarja pa najverjetneje tudi ne boš več videla.

Se strinjam.

Ta znesek bom v celoti razdelila, samo ne njima 😁😁Raje tistim, kateri penzijon ne preseže 500 evrov mesečno.

Če denar že zdaj deliš, boš na koncu broke! Koliko pa si stara? Veš, ker slaba 2 mio eur spet ni tako veliko denarja. Sploh zato, ker je inflacija in še višja bo. In če imaš denar res kar na TRR ti na letni ravni realno izgine od 5 do 10 procentov, ker je toliko pač letna izguba kupne moči.

Kaj pa misliš s tem, da bi iz tega denarja naredila x 3? To me zelo zanima, zato prosim povej kaj več o tem.

Denar pokvari ljudi. Sem pripravljen, da delim to težko breme zaznamovanosti s pokvarjenostjo, tako da del denarja prepiši name. 😉

New Report

Close