1nadan- nasa obala
Kupila sva kupon za bivanje v hotelu Belvedere… Vremenska napoved je bila slaba in res, oblaki zjutraj-ogromni. Dopoldne pa tak, cudovit dan, in v Strunaju( 20 minutni sprehod skozi gozd in nasade oljk) prelepo… Morje prijetnih 23 stopinj in veliko kopalcev…. Soba je bila cudovita in na recepciji naju je cakal kupon za vecerjo- kalamari na zaru. Tega, kratkega, a lepega dopusta, ne bova pozabila…. Zjutraj sva jedla v druzbi galebov na nebu in prebujanju Izole… Slovenska obala je res lepa, predvsem zaradi svojih, poti….Vsako leto- znova in znova…
Lepo! Krasno, čudovito!! Da sta se imela lepo in da znata videti in ceniti našo domovino.
Midve sva bili lani s hčerko. Še ugodnejša varianta, Prenočišče Prisoje na obrobju Kopra. Za prespat več kot dovolj. No, midve sva si v sobi tudi kaj skuhali… Pssst!
In vsaki dan sva se zapeljali na drugo plažo na naši obali, vsaki dan sva se drugje sprehajali.
Piran ima dušo (no, zame še mogoče toliko bolj – ker sem baje tam spočeta ), v Izoli pa se sploh počutim kot doma; vsako leto, ko pridem tja, prav doživim občutek domačnosti…
Res je lepa naša obala, zelo!
Belvedere nima kuponov samo na 1nadan, temveč tudi na Kolektivi, Kuponkotu in še ostalih ponudnikih kuponov.
Gre za pohvalo hotelu, ki je kljub temu, da so storitev plačali pol ceneje le to opravila tako, kot bi jo po normalni ceni. Če si prebral/a bi videla, da je glavna tema, kljub naslovu pa še vedno naravna lepota Slovenije. Če se ti da v takšne banalnosti vtikat, ti mora biti pa dolgčas. Prideš na kofe?
Še vedno sem stavbo delili z delavci, ki so ves dan delali, zvečer pa si pred domom privoščili pivo; še vedno je to torej samski dom in ne hotel.
Ampak “pokrij se, kolikor je odeja dolga” – na morju pa sva bili. :-)[/quote]
Yiiiiihaaaa! Končno ena pametna. Tudi jaz sem za časa slabe plače šla tja s fantom. Ponoči sva naga lovila ježe za “hotelom”. Sexala, kot norca, kopala se, se šla potapljat in wakeboarding sem tisto leto spoznala na račun cenejšega prenočišča. Nama je bilo super, sobe so urejene, jogiji slabi ampak to nima veze, če imaš izčrpan dan. Takrat pač padeš in fertik, koga brigajo vzmetnice?! Pivo je teklo v potokih in tam sem imela boljše počitnice, kot v 5* hotelu. Ljudje so prijazni, radi se zaklepetajo ob pijači in povedo svoje zgodbe, zakaj so tam.
Prisoje so še vedno zakon, škoda, ker je treba z avtom do morja, ampak je pri ugodni ceni pozabljeno. Mogoče letos spet greva, če nama uspe sploh skombinirati skupni dopust.