Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 2/3 beguncev

2/3 beguncev

… je moških. To pomeni, da so vzeli družinske prihranke, rekli ženi, da gredo v kafič po cigarete in se seveda niso vrnili? Ali pa je cela družina dala svoje premoženje na kup-izvoli sine, vzemi, pojdi in si reši življenje, mi bomo že…?

Moški so šli rezervirat apartmaje, ženske in otroci pridejo zadaj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To pomeni, da ko bo v Nemčiji 900.000 beguncev, bodi ti tipi poklicali svoje in Nemčija bo skupaj imela
vsaj 3-4 krat več musličev iz te serije in pri že sedaj obstoječi seriji bo to skupaj 8.000.000 muslimanov v Nemčiji.

Angela Merkel
uresničuje Hitlerjeve komande in želje :
Nemčijo je potrebno uničiti saj Nemci niso bili sposobni v tej vojni zmagati

“Pajada” Naj imajo od tega nekaj musliči.

Videli bomo, kako jim bomo služili in odslužil.

Hec je, ker jih noter ne bodo spustili. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hec je, ker jih noter ne bodo spustili. :)[/quote]

Kakšen hec pa je to, danes ali pa jutri priti v EU?

Bežijo vsi, tako moški, kot ženske. Res pa je, da moški gredo čim hitreje ven iz države z otroki, sploh kar je moškega spola tud z malimi otroki, saj smo tudi sami v preteklosti videli, da so tud otroci držali orožje v rokah in tako bi vsak spokal in šel ven iz države. Sej je razumljivo, da vsak bi si skušal rešit življenje.
Sicer poročil ne spremljam toliko, sam kar sem pa v zadnje videla po televiziji, kaj so počeli na hrvaškem v enem od hotelov, pa hudo obsojam in vojna gor ali dol, jaz bi take spokala na avion in marš od koder si pršu. Greš v svet, da si rešiš glavo pred metki in bombami, to mi je razumljivo, samo pa da boš v tuji državi pol drek zganjal je pa višek vsega.
Bi pa EU morala napravit, tako kot določene arabske države, ko so jih sprejeli, da jih zaposlijo in to samo za določen čas, po koncu krize gredo domov.
Zakaj si tako prizadevajo v točno določene države in ne v vsako, ki je v EU, to pa zato, ker ravno te države ne nudijo samo azila, ampak tud neko socialno podporo. Zato pa je završalo v Nemčiji in prav je tako, da se ukine kakršne koli transferje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close