2.doza cepiva
točno to, 30.05.2021 ob 16:24
statistika laže, 30.05.2021 ob 14:49
modrival, 30.05.2021 ob 14:43
statistika laže, 30.05.2021 ob 14:38
modrival, 30.05.2021 ob 13:47
točno tako, 30.05.2021 ob 13:38
logičnoo, 30.05.2021 ob 13:31
ravno zato, 30.05.2021 ob 13:20
dolgoročno, 30.05.2021 ob 12:48
Za tiste prave učinke bomo zvedeli mesece ali kakšno leto kasneje.
Zato se ne grem cepit. Še proizvajalci ne vedo točno, kako in kaj. Naši cepilci še toliko manj. Nihče ne ve, kaj bo čez pol leta, ali celo kasneje. :((
zdrava logika pove – da če še glede vpliva na covid s strani cepiv nimajo podatkov – ne vedo koliko časa ščiti, ali je prenos kljub cepljenosti možen, potem jih imajo jasno za vse druge vplive na telo in organizem še toliko manj – tako kratkoročne kot tudi dolgoročne pa sploh… a nam vsem brezsramno lažejo, kako je vse varno… res nas imajo za bedake. No, eni nismo bedaki in imamo svojo glavo .
Ena sama natega. Farmacevtske kompanije mastno služijo. To je to. Cepivo pa bo, če bodo delali na njem, čez mogoče 3 leta že precej dodelano. To sedaj je nekaj poskusnega.
Saj pravim, da boste zabita teleta vedno isto kvasila. Celo tisti, ki so zboleli, bili nekaj tednov na kisiku v covid pljučnici, imajo posledice, pa kljub temu kvasijo, da bolezni ni in da zdravniki ne vedo. To ste pač zabita drhal in drugačni ne boste nikoli..
Novembra lani je minister Gantar javno rekel, da je smrtnost primerljiva s tisto iz nekaj preteklih let, tudi v podatkih SURSa je bilo to evidentno. Marca letos pa je uradni podatek umrlih presegel za 4.000 umrlih več kot prejšnja leta.
In prvi direktor, ki je bil zamenjan, je bil ravno direktor SURSa. Zakaj? A prejšnji ni znal seštevat?
Drhal boste vedno isto gonila. Ni za pričakoavt, da se zabito kaj nauči. Saj pravim, da še tisto, ki ga je samo nasrkalo in hudo zbolelo, spet isto kvasi.
Če bi bil ti direktor klinike, bi za 46.000 eur po glavi na noč tudi priklapljal ljudi na respiratorje. Mnogi so ravno zaradi te terapije umrli. Nisi vedel, ane?
res je
Zakaj pa so umirali tudi v državah, kjer ni bilo takih dobičkov in tudi zdravniki niso dobivali bajnih dodatkov?
jaz imam čez 2 tedna drugo dozo. Še vedno pa nisem ven iz ta najhujšega,namreč še 28 dni po cepljenju s prvo dozo se lahko pojavijo hude komplikacije,največ venskih tromboz in srčnih kapi pa je 14.dni po prvem odmerku Pfizerja. Jaz sem 18.5. ob 16h popoldne dobila prvi odmerek. V torek 1.6. je 14 dni..Ko si pa drugič cepljenj,pa si ven iz najhujšega šele ko mine 28 dni. Med tem časom se marsikaj lahko zgodi. Nevem.. šla bom na drugi odmerek,pa bog mi pomagej. Huh,če sploh prežvim do jutri,nikoli ne veš 🙁
Rednamayy, 30.05.2021 ob 21:23
jaz imam čez 2 tedna drugo dozo. Še vedno pa nisem ven iz ta najhujšega,namreč še 28 dni po cepljenju s prvo dozo se lahko pojavijo hude komplikacije,največ venskih tromboz in srčnih kapi pa je 14.dni po prvem odmerku Pfizerja. Jaz sem 18.5. ob 16h popoldne dobila prvi odmerek. V torek 1.6. je 14 dni..Ko si pa drugič cepljenj,pa si ven iz najhujšega šele ko mine 28 dni. Med tem časom se marsikaj lahko zgodi. Nevem.. šla bom na drugi odmerek,pa bog mi pomagej. Huh,če sploh prežvim do jutri,nikoli ne veš 🙁
Kje si dobila te podatke? No, saj vse je mogoče. Nihče pravzaprav kaj bolj natančnega ne ve, ali pa ne pove.. Vseeno me zanima od kje ti ti podatki o komplikacijah, stranskih učinkih?
Tkkk, 30.05.2021 ob 13:00
Pri Pfizerju in Moderni je hujši 2. odmerek, pri AZ 1.
pri AZ je odvisno tudi, kakšen je bil razmak med dozama. Če je bil kratek, se pri drugem odmerku ne generira toliko protiteles in zato naj bi bili tudi stranski učinki manjši, kot pa če se cepiš recimo 12 tednov po prvem odmerku.