Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute 2 izračuna- nasvet

2 izračuna- nasvet

Danes sem pridobila kar nekaj izračunov, zato me zdaj zanima vaše mnenje predvsem glede dveh :

Pri obema gre za 6 m euribor; 70.000 e na 15 L- PRI NOBENI NISVA KOMITENTA

1. BANKA
– NE POGOJUJE ŽIVLJ. ZAVAROVANJA
– Letna OM 4,47%
– anuiteta 537,44
– stroški odobritve in zavarovanja kredita 0,00
skupno natečene obresti 26.777,07
EOM 4,63

2. BANKA (H….)
– sklenjeno življ. zavarovanje (ga itak nimam)
– OM (euribor, r.) 1,473%, 2,20%
-a nuiteta 506,39 E
– stroški odobritve 157,50 E
– interkalarne obresti 85,70 E
– znesek preplačila 21.149,45 E
– EOM 3,79 %

Ko sem bila pri prvi banki s ponudbo od druge banke je rekla, da na take pogoje oni ne morejo iti, da če ima ta banka kakšne druge pogoje oz. kaj drugega takšnega, da bi podražilo kredit, in če ga bodo sploh odobrili pod takimi pgoji. sEM REKLA, DA JE TO SICER INFORMATIVNI IZRAČUN, AMPAK TO SO MI PONUDILI IN TO MI MORAJO ZAGOTOVOITI. alI MISLITE, DA JE KJE KAKŠNA FINTA? Ojoj, zdaj komaj vidim, da sem pisala z velikimi,se oprošam, ampak se mi ne da iti popravljat.

Prosim lepo za vaša mnenja.

Pa hvala 1000X. Odločiti se moram do ponedeljka, ko grem po papirje.

lp
-drugi izracun je kar ok,
-pazi da ti ne prodajo življ.zavar, pa se mastercard, pa nezgodno zavarovanje na kartici, meni se je to na Hypotu.

kaj pa strosek cenitve, aje hipotekarni?
lp

Ja, gre za to banko.
POnujajo mi življ. zavarovanje, ampak mi bo kolegica naredila eno fajn ponudbo (ker ga nimam in se bom tako ali tako zavarovala). Za strošek cenitve pa res nisem vprašala- omenila mi je le strošek odvetnika in notarja (to tako pri vsaki banki plačaš).
Kartica pa itak da navadna plačilna, ne pa kreditna. Ampak to bi imela pri prvi banki tudi (pa nekoliko dražjebančne storitve ima 1.).

New Report

Close