Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ 2. KUGA

2. KUGA

Kaj vam še ni jasno, da je ves ta cirkus okoli korone kot “kuga”, ki je mnogo nazaj pobila na milijone ljudi. Le da gre tukaj vse le bolj počasi in je zavito v celofan. Dejstvo je, da zemlja ne prenese skoraj 8 milijard ljudi in še vedno so države, kjer drugega kot štepati otroke ne znajo. Tako da prej se bomo sprijaznili s tem, bolje bo. Le vprašanje časa je vse skupaj.

Dej malo oladi grickaj čipi čips, poglej si malo to drugače…
https://d.tube/#!/v/gustirnagusti1979/QmaGugp2ntfGaAeyzUrd3YrtXdKLM9N4PHhCXMugE2vMKM

Pa kje ti najdeš vse te risanke? Poznavanje zgodovine ti je popolnoma tuje. Takšne risanke pa kar še naprej glej, so zelo poučne.

Pa kje ti najdeš vse te risanke? Poznavanje zgodovine ti je popolnoma tuje. Takšne risanke pa kar še naprej glej, so zelo poučne.
[/quote]

Samo nakazal ti je, da ima zemlja še veliko prostora in da je propaganda, da je na svetu preveč ljudi očitna in lažna. Ljudi se trpa skupaj, da imajo občutek utesnjenosti in prostorske stiske med tem ko je večina zemlje neposeljena. Od malega luleka do starega te peglajo da si odveč in ničvredn in ti si eden izmed teh ki to strogo verjame verjetno.

Ce se ti zdi, da nas je prevec na tem svetu, lahko zacnes kar pri sebi.
Sicer pa, kako ves, da nas je toliko?
Si ze vse videl on spoznal? Ali ti je to pac povedal nekdo na tvju?

[/quote]

[/quote]

v o s u

To, da ni dovolj hrane in še česa za preživetje vseh ljudi, je farsa.

Dokaz je že sama Slovenija.
Ki ji ni dovoljeno pridelati niti toliko hrane, da bi preživljala z njo sama sebe.
Ni ji dovoljeno.
Politiki pajaci.

Že samo z industrijsko konopljo bi se Slovenija komot preživela brez vsakih drugih panog.

Pa še ne sme.

Čemu ne?

Ker moramo Slovenci izumreti.
Čas je že bil, samo ta frdamani narod noče pocrkat!
Pa naj vzdržuje kriminalce, od teh v državnem zboru, do vseh ostalih privilegiranih, ki si pustijo streči.

Kdaj se jih bomo naveličali in jih poslali k vragu, odkoder so prilomastili, je odvisno od tihega čakanja, ko pride pravi signal.

Trenutna oblast, pa tudi alternativa ki misli da to je (KUL) so res samo pajaci, delajo točno tako, kot jim v Bruslju pa še kje drugje ukažejo. Oni dejansko niso naši predstavniki ljudstva- DRŽAVLJANOV SLOVENIJI, ampak oni poslušajo in izvajajo vse komande te svetovne elite. Mi smo lastniki te države, mi moramo zahtevati od teh pajacev da delajo tako kot mi želimo, tako kot mora delati direktor nekega podjetja po nalogu lastnikov!!!!
Ajde, zdaj pa vlada POBERITE SVOJE SMETI IN ZAPUSTITE POLOŽAJE!!!
GREMO NA VOLITVE!

Trenutna oblast, pa tudi alternativa ki misli da to je (KUL) so res samo pajaci, delajo točno tako, kot jim v Bruslju pa še kje drugje ukažejo. Oni dejansko niso naši predstavniki ljudstva- DRŽAVLJANOV SLOVENIJI, ampak oni poslušajo in izvajajo vse komande te svetovne elite. Mi smo lastniki te države, mi moramo zahtevati od teh pajacev da delajo tako kot mi želimo, tako kot mora delati direktor nekega podjetja po nalogu lastnikov!!!!
Ajde, zdaj pa vlada POBERITE SVOJE SMETI IN ZAPUSTITE POLOŽAJE!!!
GREMO NA VOLITVE!
[/quote]

Dokler bodo oni in le oni sami sebe predlagali v fotelje, le oni ustanavljali stranke, mi pa jih gledali in čakali, naredili pa nič, da gredo k vragu, bodo še vedno tam, kjer želijo biti.
Tu, kjer so.

Da bo drugače, bomo morali prdniti in vzeti stvari v svoje roke.
Delat bo treba, pljunit v svoje roke.
Svoje ljudi.
Svoje stranke.
Naša stvar.
Naša sedanjost.
Naša prihodnost, ter delo za prihodnost naših otrok in naših vnukov.

Najprej se je potrebno reči NE!
NE dohtarjem.
NE testom.
NE manipulacijam.
NE lažem.
NE zapiranju!

Pričeti je treba.

New Report

Close