Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 2 meseca kašljava?

2 meseca kašljava?

Oba doma kašljava že 2 meseca. Najprej na suho, zdaj pa kot stara lokomotiva ali stara kadilca.  Kaj hudiča je to?

Razpoka v temelju hiše in uhajanje radona. Oba sta fasala nekaj. Treba bo preverit.

Kupi si od Krke sirup za izkašljevanje.  taka zelena in bela embalaža , ne spomnim se naziva. V lekarni bodo vedeli. Jaz sem bila ista, najprej kasljala, nato vse zabasano, že težko dihala,  nato sem kasljala  katran, s tem sirupom je bilo v enem tednu ok

A je možno zaradi plesni? Sicer jo redno pucam,  ampak kaj ce je od tadspodnih, ki nic ne kurijo?

Odgovor na objavo uporabnika
Gipo, 18.04.2023 ob 20:12

Oba doma kašljava že 2 meseca. Najprej na suho, zdaj pa kot stara lokomotiva ali stara kadilca.  Kaj hudiča je to?

Lovor. Deluje.

6 svežih ali posušenih lovorjevih listov raztrgajte na manjše koščke ali jih drobno nasekljajte. Prelijte jih s 5 dcl vode in kuhajte 10 minut. Ko bodo listi prekuhani, odstavite z ognja in pustite čaj pokrit še vsaj 10 minut, nato pa precedite. Ko se nekoliko ohladi, dodajte žlico limoninega soka in 1 do 2 žlici medu. Za najboljši in najbolj optimalen učinek pijte 2 skodelici tega  lovorjevega čaja na dan. Vsaj 5 dni. 

Na nocno omarico postavi prerezano cebulo. Lahko jo malo pogrejes v ponvi.

Deluje.

New Report

Close