Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 2. nosečnost in starejši otrok

2. nosečnost in starejši otrok

Zanima me ali ste dvigovale starejšega otroka ko ste bile 2. noseče? Naša punčica ima 12,5kg.
Hvala

Ne, ker sem imela izrecno prepoved. Pri zdravi nosečnosti naj ne bi bilo problema.

Ja, ves čas. Imel je cca. 15 kg.

Ko sem bila tretjič noseča, je imel drugi sin dve leti in 13 kg, pa sem ga vseeno dvigala. Odvisno je od tega, ali je nosečnost rizična ali ne. Samo dviganje pri zdravi nosečnici naj ne bi bilo nevarno. Jaz sem počenjala vse, kar bi tako in tako počenjala, tudi če ne bi bila noseča (razen dviganja ali premikanja kakšnih težjih kosov – pohištvo npr.). Če pa gre za rizično nosečnost, pa je stvar seveda drugačna.

Sem v 32. tednu, z velikim trebuhom, prva punčka stara 22 mesecev. Jo dvigujem, kolikor zmorem (tega pa je, žal, zmeraj manj). Se drugače cartava.
Lepo nosečnost. r

Ker nisem imela rizične nosečnosti, sem ga dvigala (imel je približno 13 kg) vendar le kar je bilo nujno potrebno. Ko sem ga dajala v avtosedež npr., po stopnicah pa je hodil sam, sicer je trajalo, da sva prišla do stanovanja vendar brez problemov.

lp

Mlajšega sem celo nosečnost dvigovala. Proti koncu sicer vedno manj. Ampak na previjalno, v avto… pa še vedno. Brez problema do konca.

v drugi nosečnosti sem starejšo deklico dvigovala, v tretji nosečnosti pa ne – rizična nosečnost

Jaz mojega nisem, ker je imel takrta 60 kg ziher. :))

Jaz sem psa, ki pa tudi nima zanemarljive teče – 9 kg.

New Report

Close