2 slovenska humoristična novela lord wales
naj mi slučajni bralci ne zamerijo nekaj samo reklame.pišem namreč 2 slovensko novelistično novelo lord wales , z isto zgodbo in istimi osebami / kontinuirana zgodba / čez 30 literarnih oseb, izjemna akcija, večlinearno pisanje, izjemni zapleti in razpleti, erotični roman, parodija, britanski humor, in ne nazadnje pustolovski roman.
prva tri poklavja so zastonj, ostalo 14 dokončanih poglavij / čez 20000 znakov / dobite via e – mail za eno kavo ali sladoled za 200 sit , naslov je na moji spletni stran.zastonj je za kritike, urednike založb in recenzente.
naj poudarim, da nimam nobenega interesa dajati ta roman v tisk kakšni založbi , saj bom ustanovil ko bom svojo in v ta namen varčujem po 5 jurjev mesečno.razen če bo honorar večji od 5000 evrov.
roman je zanimiv tudi za filmski scenarij, če ga je kdo pripravljen predelati, mu ga z veseljem za primeren honorar / vsaj 300000 sit / odstopim z vsemi filmskimi pravicami.
kakorkoli že , uživajte ob prvih zastonj treh poglavjih in če ste pripravljeni poslati 200 sit / lahko tudi v pismu /
ker je poštna nakaznica in pošiljanje vsaj 300 sit , boste cel do sedaj napisan roman dobili via e – mail
lep dan želi
magični aforist aliast tomaž
kot sem predvideval, splošno mnenje bo pozitivno – razen gospe slovnice.naj povem, da se z njo v osnovni šoli nisva preveč razumela, in da sem slovnico odgovarjal po načelu: če ni črno pa je belo!
rekel bom naslednje / čez 200000 znakov in ne 20000 kot sem pomotoma napisal / so slovnične napake, vendar zelo malo slogovnih in vsebinskih.to da ste odnehali brati, je monitor in ne slovnnica.raskirajte 30 strani pairja in nekaj % kartuše če imate laserski tiskalnik je strošek tonerja zanemarljiv /
in si stiskajte na papir.zgodba vas bo navdušila, saj tako romanizirane humoreske z vsem kar sem napsial, vključno z zapleti in razpleti in večlinearnim pisanjem ni bilo na slovenskem že od leta 1921.
murnikovi ženini gospodične koprnele, le da je tam linearna a proti b zgodba, medtem ko je pri meni a med b in c in d , in nazaj na a
naslov je na strani, v kuverto 200 sit / ne pozabite na znamko / in v nekaj dneh boste dobili via e – mail 14 poglavij ali čez 200000 humoreske.
mislim da tako obsežne in izjemno zapletene glede dogajanja humoreske ni napsial še nihče.ob upoštevanju dejstava , da je slog pisanja romanov v sloveniji zelo nedinamičen , linearni ado b proti c do d in tako naprej, da ne omenjam še zelo nezanimive zgodbe , vsakdanje življenje namesto velikih razpletov in zapletov, humorja.
ker je lord wales humoreska par excelence , se splača tvegati 200 sit.
jaz sem za uroša benedetiča program nepravilni angleški zakoni raskiral jurja in moram reči da imam po zaslugi prej omenjenega programa izjemno znanje nepravilnih angleških glagolov.angleščino govorim in pišem aktivno, tudi po zaslugi raskiranega jurja.
naj vam pri šepnem, da za 200 sit dobite 3 zakladne vrhunce, in začetek 4 !
smeha polnega meha……………………………
Tomaž,
verjemi, slovnica je pomembna. A če slovnice sploh ne maraš, lahko poskusiš za začetek zgolj z estetiko:
– na koncu stavka je pika, potem presledek, potem velika začetnica na začetku naslednjega stavka;
– oklepaj in zaklepaj sta levo- in desnostična, recimo “(sladoled)” in ne “( sladoled )”;
– “………………………………………….” mirno nadomestiš z ” …”.
Pa veliko uspehov!
ponovno:
ne obremenjujte se s slovnico, temveč preberite prva tri poglavja , ki so na voljo zastonj na :
kaj hitro boste ugotovili, da je humoristični roman z isto zgodbo in istimi osebami / da se omejim na najbolj osnovno / PAR EXCELENCE eno boljših , če ne najboljše evropsko humoristično delo !
pa še to: slovenske humoreske skoraj nimajo zgodbe , več lai manj smešenje z nekaj parolami !
lep dan
tomaž švagelj , avtor lorda walsa ,
član združenja primorskih književnikov in literarnega društva zlati čoln sežana , literat , potopisni pisatelj in pesnik ,
več:
http://users.volja.net/magicni
naročila:
[email protected] /200 sit pošljite na naslov ki je na
in prejeli boste 15 poglavij /230000 znakov / romana via e – mail !
vaš prispevek bo pomagal stiskati lordawalsa v knjigi, za kar sevam najlepše zahvaljujem , 200 sit je manj kot evro , lahko pa mi pošljete tudi kovanec za evro / v pismu /
sprejemam tudi : 1 dolar , 1 švicarski frank , 9 kun !