20 let mlajša je standard po 50 letu
cez par let, 13.11.2024 ob 06:09
Anonimno 1434, 13.11.2024 ob 03:39
Zadnje tedne sem se s parimi ~15 let mlajšimi ženskami večkrat fotografiral in brez zganjanja ne vem kakšne post-produkcije sploh ne zgleda, da bi bil od žensk starejši. Če pa bi se slikali po kopanju, ko na sebi nimajo nobenega pudra, ipd jaz pa grem čez moj obraz s kakšnim blagim soft filtrom, brez vsakega pretiravanja, se hitro zgodi, da celo jaz zgledam mlejši, ne ženska. Na ta način lahko celo ob 20+ let mlajši ženski vsaj na sliki zgleda, da sem praktično njen vrstnik. Oziroma, če že to ne, vsekakor ne zgleda, da sem njen fotr. Seveda pa se precej slabše odrežem, če gre npr. za 18-20 letnico. Ampak pri tako mladih, če so za stvar, gre bolj za firbec, eksperimentiranje, ipd iz njihove strani, ker sugar zadev se jaz pač ne grem, ne za neko zvezo. Verjamem pa, da bi na Filipinih tudi 20 letnico še vedno lahko poročil. Ampak taki štosi me res ne zanimajo.
Kar se telesa tiče pa je tako še bolj pomembneje kako sami zase skrbimo že celo življenje. Tudi 50letnik ima lahko 6-pack, zavidljiv mišični tonus in fizične sposobnosti pol mlajših, ker kolikor toliko kompenzira tisto zgubo elastičnosti kože. Jaz še pomnim ne, da bi kdaj imel opravka z žensko, ki bi me po fizičnih sposobnosti v kateremkoli smislu prekašala. Pred par leti sva šla s pol mlajšo večkrat teči, ker je šlo za nekaj s čemer se je še leto nazaj dokaj resno ukvarjala, pa tudi na splošno je bilo hudo športna. Nenazadnje je vpričo mene enkar naredila, mislim da, 20 čisto pravih sklec. Večina žensk, ne glede na starost, še ene ne naredi. No, pa še pri teku, tam kjer je bila menda najmočnejša, sem jo peljal scat kljub temu, da le izjemoma tečem. Pa dobro vem, da se je prav trudila, da bi “zmagala”. In do trenutka, ko se je bila prisiljena ustaviti, ker enostavno več ni moglo, se mi je zdelo, da ji utegne celo uspeti, ker tempo je bil res na pragu mojih sposobnosti.
Hočem vam reči, da ko ljudje govorijo o parih z večjo razliko v letih po večini ne gre za povprečne zanemarjene Lojze, ki so z eno nogo že na pol v grobu. Takšni danes tudi na Filipinih težko pritegnejo ne vem kak komad tudi, če imajo precej nadpovprečno slovensko pokojnino, ker danes lahko punca živi v še tako bedi, čim ima pametni telefon s kamero, če le je mlada in kolikor toliko lušna, ter ne pretirano neumna, se še otepa precej boljših tipov.
Kot vidite nisem niti omenil, da gre v takšnih primerih po večini, ne pa nujno vedno, za moškega, ki v raznih ozirih izstopa od povprečja okolja v katerem živi. Ni vse zgolj v neki debeli denarnici, ipd kar ljudem prvo pade na pamet.
Javi se cez par let, ne 10 let, ampak 3-4 leta max…
Zdaj si komaj 50 ali se to ne, dobro ohranjen, cez nekaj let stari ne bos vec takole tekel ali plezal, ko bo ob tebi tvoj 25 letni sin ali necak, bos med tekom ali plezanjem opazil konkretno razliko med vama, ego se ti bo pa sesul na prafaktorje.
Sem zenska, 50 plus, ravno v teh parih dneh sta mi dve zenski okoli 40 rekli, da sta me imeli za svojo vrstnico, ko sem povedala koliko sem stara, a si ne delam nobenih utvar, sem 50+ in nimam tezav s tem, ceprav sem ohranjena in moje telo zmore vec kot zmorejo telesa mojih vrstnic, nisem vec ne 25, ne 35, niti 40, sem kar lepo 52 in moj ego je na ta leta tako ponosen, da nimam potrebe se primerjat z mlajsimi.
Moras se znat starat in se naucit uzivat tudi v tem.
Staranje ljudi je do neke mere sila individualna zadeva saj ne skrbimo vsi enako za svoje zdravje, videz in ohranjanje paihofizičnih sposobnosti, da niti ne omenjam genetike na katero menda nimamo prav dosti vpliva, čeprav tudi na tem področju počasi prihaja ven, da lahko vsaj do neke mere vplivamo na izražanje podedovanih genov.
Kakorkoli že, dejstvo je, da vsaj zaenkrat še velja prepričanje, da je staranje proces, ki ga na razne načine lahko upočasnimo, ne moremo ga pa ustaviti. Se prav, da je le vprašanje časa kdaj bomo tudi v lastnem življenju občutili večje spremembe počutja, zmožnosti in upadanja videza. Eni prej, drugi kasneje.
Zato pa ni še nič od tega argument za to, da bi se moral moški omejiti na vrstnice.
Moja žena ima 10 let manj kot jaz. To ni majhna razlika, ker sva si podobna, se razumeva, lahko shajava. Jaz imam skoraj 60 , ona skoraj 50. Zadnje leto opažam da je tudi ona bolj utrujena kot je bila. Je vitka in zdrava. Sam sem bil vedno močen in energičen moski, z veliko delovne kondicije , ampak sedaj imam skoraj 60 in opažam da se prej utrudim. Nisem več zmožen tako delati kot sem včasih. Z ženo sva kar na istem. Njo tudi mučijo kakšne manjše zdravstvene tegobe, Da bi pa imel 40 letnico, si pa ne želim, prvič žena izgleda bolje kot večina žensk ki so 10 let mlajše od nje. 10 let se mi se zdi prenosljivo, ne pa 20 let, to je ena generacija razlike. Ne rabim biti oče toliko mlajši ženski. Želim si enakopravno žensko.
Vsak naj živi tako kot hoče, če s tem nikomur ne škoduje. Pohvala za vse starejše, ki vzdržujejo zdravje in videz do normalnosti. Nekateri dejansko izgledajo mlajši. Ampak realnost je taka, da vas leta dohitijo, če vam je všeč ali ne. V očeh mlajše generacije precej bedno izpadejo, moški ali ženske, ki se ne morejo sprijaznit s staranjem. Nimajo spoštovanja. Mladi jih pomilujejo, zato jih izkoriščajo, ker so nekateri starejši glede starosti ranljivi in nesigurni vase. Leta so tu, pameti od nikoder. Starejši si bodo spoštovanje dobili s svojo modrostjo, ne pa s tekmovanjem z mlajšimi.
Verjeli ali ne, trditev “ne morejo se sprijaznit s staranjem“, kadar leti na moške s “premlado” žensko, je bolj slovenski fenomen kot neko splošno prepričanje. Gre za kulturno posebnost, potrebo po tem, da se tistim, ki previsoko letijo, poskuša pristriči krila.
Ne gre zgolj za to, da je povprečni indoktrinirani retard samozaverovan v eno in edino pravilno “normalno” obnašanje. Gre tudi za to, da je sveto prepričan, da mu je vse popolnoma jasno tudi, ko nima blage veze. Zato je seveda sveto prepričan, da si mlajša ženska s starejšim moškim da opravka le proti neke vrste plačilu. Da bo mera polna, pa taisti povprečni retard ne zmore dojeti, kaj šele sprejeti, da gre v veliki večini zvez z ženske strani vsaj za obet kakšne koristi, če že ne takojšnjo konkretno korist.
Za začetek povprečni retard izhaja iz napačne predpostavke. Na vsako druženje med moškim in žensko gleda iz perspektive ene in edine pravilne “resne” zveze za katere si naivno domišlja, da trajajo večno, čeprav mu tako lastne izkušnje, kot to kar lahko vsak dan vidi že v svojem okolju, govorijo, da velika večina t.i. resnih zvez relativno hitro neslavno konča.
Ko enkrat razumeš neobstojnost katerekoli zveze, ne le, da se več ne parčkaš z naivim prepričanjem, da bo trajala večno. Čim nisi povprečni retard se celo zavedaš, da te tako in tako še najdražje stane več let trajajoča resna zveza, ki je v očeh zakona enaka zakonski zvezi. Ločitev ni poceni štos. Se pravi, da ti dolgoletna zveza več sploh ne predstavlja ideala h kateremu bi imelo smisla stremeti. Ideal so kratke zveze v katerih se pregovorno poliže med, potem pa se gre dalje brez vsakega vmešavanja države.
Na dalje, čim nisi povprečni retard se slej kot prej zaveš, da sploh ko enkrat prideš v leta postaneš izoblikovana oseba že zaradi vsega kar si se skozi življenje naučil. Drugače povedano, nimaš najmanjše želje po ne vem kakšnem prilagajanju drugim. Sedaj pa pomislitem večji kot si posebneš, manjša je verjetnost, da najdeš popolnoma kompatibilno vrstnico. Precej bolj verjetno je, da če iščeš med vrstnicami, naletiš na relativno neprilagodljivo povprečno retardiranko, ki je źe zaradi starosti prepričana kako zelo ji je vse jasno tudi, če se ni v življenju v nič nikoli samostojno poglabljala. Kakšna oseba ti bolj ustreza? Precej mlajša, seveda, ki se ji še ni težko na karkoli prilagoditi.
Seveda moraš biti dovolj privlačen za to kar si želiš oz. ima zate smisel. Ne moreš biti zanemarjen luzer in pričakovati, da boš zanimiv 20 let mlajši ženski. Na take štose lahko pozabi celo povprečni retard. Zato mu tudi ne preostane drugega kot pametovanje tipa ‘ne morejo se sprijazniti s staranjem’. On je okay, s takšnimi, ki fukajo mlade, je pa nekaj narobe, lol.
Anonimno 1434, 14.11.2024 ob 13:53
Verjeli ali ne, trditev “ne morejo se sprijaznit s staranjem“, kadar leti na moške s “premlado” žensko, je bolj slovenski fenomen kot neko splošno prepričanje. Gre za kulturno posebnost, potrebo po tem, da se tistim, ki previsoko letijo, poskuša pristriči krila.
Ne gre zgolj za to, da je povprečni indoktrinirani retard samozaverovan v eno in edino pravilno “normalno” obnašanje. Gre tudi za to, da je sveto prepričan, da mu je vse popolnoma jasno tudi, ko nima blage veze. Zato je seveda sveto prepričan, da si mlajša ženska s starejšim moškim da opravka le proti neke vrste plačilu. Da bo mera polna, pa taisti povprečni retard ne zmore dojeti, kaj šele sprejeti, da gre v veliki večini zvez z ženske strani vsaj za obet kakšne koristi, če že ne takojšnjo konkretno korist.
Za začetek povprečni retard izhaja iz napačne predpostavke. Na vsako druženje med moškim in žensko gleda iz perspektive ene in edine pravilne “resne” zveze za katere si naivno domišlja, da trajajo večno, čeprav mu tako lastne izkušnje, kot to kar lahko vsak dan vidi že v svojem okolju, govorijo, da velika večina t.i. resnih zvez relativno hitro neslavno konča.
Ko enkrat razumeš neobstojnost katerekoli zveze, ne le, da se več ne parčkaš z naivim prepričanjem, da bo trajala večno. Čim nisi povprečni retard se celo zavedaš, da te tako in tako še najdražje stane več let trajajoča resna zveza, ki je v očeh zakona enaka zakonski zvezi. Ločitev ni poceni štos. Se pravi, da ti dolgoletna zveza več sploh ne predstavlja ideala h kateremu bi imelo smisla stremeti. Ideal so kratke zveze v katerih se pregovorno poliže med, potem pa se gre dalje brez vsakega vmešavanja države.
Na dalje, čim nisi povprečni retard se slej kot prej zaveš, da sploh ko enkrat prideš v leta postaneš izoblikovana oseba že zaradi vsega kar si se skozi življenje naučil. Drugače povedano, nimaš najmanjše želje po ne vem kakšnem prilagajanju drugim. Sedaj pa pomislitem večji kot si posebneš, manjša je verjetnost, da najdeš popolnoma kompatibilno vrstnico. Precej bolj verjetno je, da če iščeš med vrstnicami, naletiš na relativno neprilagodljivo povprečno retardiranko, ki je źe zaradi starosti prepričana kako zelo ji je vse jasno tudi, če se ni v življenju v nič nikoli samostojno poglabljala. Kakšna oseba ti bolj ustreza? Precej mlajša, seveda, ki se ji še ni težko na karkoli prilagoditi.
Seveda moraš biti dovolj privlačen za to kar si želiš oz. ima zate smisel. Ne moreš biti zanemarjen luzer in pričakovati, da boš zanimiv 20 let mlajši ženski. Na take štose lahko pozabi celo povprečni retard. Zato mu tudi ne preostane drugega kot pametovanje tipa ‘ne morejo se sprijazniti s staranjem’. On je okay, s takšnimi, ki fukajo mlade, je pa nekaj narobe, lol.
- Dejstvo je, da vam erekcija upada od 50 let dalje, če ne že prej. Nikakor ne morete konkurirat mlajšim, uspešnim moškim. Če nimaš denarja in trde batine za občutno mlajše ženske, jih je treba pa vsaj znat animirat. Kakor hitro se mlajša ženska navadi na varnost s starejšim moškim, že se ozira za mlajšimi. Res je, vsaka veza lahko razpade (ali pa tudi ne), ampak z mlajšo je pa poraz kar zazihran.
Konec zveze doživljate kot poraz le naivni sanjači, ki živite v pravljičnem svetu idealnih resnih zvez, ki večno trajajo. Tisti, ki se dobro zavedamo, da se verjetnost tovrstnega uspeha v današnjem svetu približuje verjetnosti, da na loteriji zadeneš vsaj 5 številk, če ne 6, ne stavimo na neverjetne izide. Vsekakor ne v take, kjer te nauspeh utegne tako ali drugače drago stati. V kolikor imamo kaj v glavi, seveda. Zavedamo se, da se skoraj vse slej kot prej tako ali drugače izpoje, v kolikor ne gre za dve sorodni vrtni solati. Zato temu primerno tudi vstopamo v vse vrste odnosov. Z zavedanjem, da bo enkrat konec. Zato iz tega stališča mlado ali staro ne igra bistvene vloge.
Bodimo iskreni. Velika večina ljudi zgleda povprečno. To velja tufi za večino žensk, ki zase mislijo da so vau. Redkokatera je vau brez mnogih pripomočkov in fotošopa. Če gledaš mlade punce, stare do 22, je kr nekaj lušnih. Že pri 25-26 letnicah je slika drugačna.
Kaj hočem povedat. Da če se jaz pri 45 postavim poleg povprečne 30 letnice, ne zgledam kaj fost starejši.
Med starimi resno zvezo še najbolj sanjajo potrebni osamljeni tipi, ki ne morejo niti pomisliti, da bi do seksa prišli kako drugače kot preke resne zveze in ženske, ki so si kljub temu, da so v rokah držale vse karte, uspele zajebati življenje in bi si preko resne zveze reševale zavoženo življenje. Pa se vprašajte kaj to pomeni za moške, ki so v življenju nekaj dosegli in nimajo betice le za ponavljenje indoktriniranih neumnosti.
Vprašajte samske abrahamovke, ki so zadovoljne s svojim socioekonomskim položajem, če si želijo partnerja in kaj vse bi moral biti, da bi se spustila v zvezo.
Ženske mislijo, da so lepe, ker se to feministično sugerira. Bodimo iskreni, marsikatera tudi pri 20 ni lepa. Zase lahko rečem, da noj obraz nima gub, nimam trebuha. Že če pogledaš marsikatero 30-35 letnico ima tako rit ko da bo vsak čas počila. Ali pa ima dobro postavo, obrazne poteze pa skriva za dodatki lepotne industrije.
Jau res ne vem, kje vsi vidijo vse te lepotice v Sliveniji. Jaz vidim da je večina žensk zelo povprečnih. Mnoge zgledajo slabo za svoja leta.
samski cinik, 14.11.2024 ob 16:23
Bodimo iskreni. Velika večina ljudi zgleda povprečno. To velja tufi za večino žensk, ki zase mislijo da so vau. Redkokatera je vau brez mnogih pripomočkov in fotošopa. Če gledaš mlade punce, stare do 22, je kr nekaj lušnih. Že pri 25-26 letnicah je slika drugačna.
Kaj hočem povedat. Da če se jaz pri 45 postavim poleg povprečne 30 letnice, ne zgledam kaj fost starejši.
Poleg tega fora moškosti tako ni ne mladostni videz, niti lepota, kvečjemu možatost. Skratka, to, da tip ne zgleda iste starosti kot ženska, ni nobena tragedija. Če kaj se s tem zgražanjem nad starejšimi moškimi doseže predvsem to, da imajo ženske v glavi neke vrste zavoro, češ, uh, groza, toliko starejši je. Gre za sramotilno taktiko starih bab, da jim mlajše ne bi pobrale še tiste relativno redke vrstnike, ki so še vedno uporabni.
Anonimno 1434, 14.11.2024 ob 16:05
Še nobene ženske nisem slišal reči, da se je za tipa zagrela, ker je imel trdo batino. Če kaj, statistika kaže, da fuka še najbolj strada ravno generacija tipov, ki se ponaša z najbolj trdimi. Torej?
Katera pa se brani na vse kriplje trde batine? Nobena! Da generacija s trdimi batinami ne seksa je pa samo tvoja tolažba. Vprašaj malo ženske tvoje generacije.
samski cinik, 14.11.2024 ob 16:41
Ženske mislijo, da so lepe, ker se to feministično sugerira. Bodimo iskreni, marsikatera tudi pri 20 ni lepa. Zase lahko rečem, da noj obraz nima gub, nimam trebuha. Že če pogledaš marsikatero 30-35 letnico ima tako rit ko da bo vsak čas počila. Ali pa ima dobro postavo, obrazne poteze pa skriva za dodatki lepotne industrije.
Jau res ne vem, kje vsi vidijo vse te lepotice v Sliveniji. Jaz vidim da je večina žensk zelo povprečnih. Mnoge zgledajo slabo za svoja leta.
Okrogla rit še gre. Problem je, ko je okroglo vse, začenši s šlaufi okoli trebuha in t.i. fupo, da je v bistvu niti pobožati ne moreš brez, da bi šel čez kakšen šlauf.
Z na debelo premalanim obrazom sicer lahko tudi v letih zgledajo mladostne. Zato pa čim vse to dol “postrgaš”, se vidi čisto ena druga slika.
Pajade, 14.11.2024 ob 16:47
Katera pa se brani na vse kriplje trde batine? Nobena! Da generacija s trdimi batinami ne seksa je pa samo tvoja tolažba. Vprašaj malo ženske tvoje generacije.
Ti še brati ne znaš, kaj šele, da bi poznala statistiko, pa bi z mano nekaj razpravljala. Še malo pa bo povrečni 30 letnih devičnik, lol. Le kako, da jih ženske zgrešite, če pa imajo najbolj trde? lol
Sploh pa si je marsikatera ženska sama kriva, če “partnerju” več ne stoji kaj prida. Ker dokler je moški mlad, ženske še videti ne rabi, pa mu že stoji kot raketa. Medtem, ko kasneje v življenju potrebuje precej bolj konkretno stimulacijo. Potem pa razne morske zvezde, ki le čakate, da vas moški poservisira, namesto, da bi se situaciji prilagodile in moškega primerno vzbudile, še obtožujete, da je problem v njem. S tem, da sem tako in tako že drugje napisal, da marsikaterega tipa vse mine že ob misli, da bi ga vtaknil v tisto presušeno zamaščeno abrahamovsko pićko.
Anonimno 1434, 14.11.2024 ob 16:54
Okrogla rit še gre. Problem je, ko je okroglo vse, začenši s šlaufi okoli trebuha in t.i. fupo, da je v bistvu niti pobožati ne moreš brez, da bi šel čez kakšen šlauf.
Z na debelo premalanim obrazom sicer lahko tudi v letih zgledajo mladostne. Zato pa čim vse to dol “postrgaš”, se vidi čisto ena druga slika.
Prvi komentator je depresiven in zagrenjen, drugi ima narcistično motnjo. Oba pa seveda samska, ker sta super duper posebna in vsevednejša od vseh nas drugih kmetavzarjev, ki smo na Zemlji “šele od včeraj”. Samo preberem kakšna stališča imate do žensk na sploh pa mi je takoj vse jasno.
Ko moški pride v srednja leta, ga seksualno stimulira prisotnost lepe mlade ženske. Povprecna vrstnica ga mogoče delno narajca z zapeljivim perilom. Tisti, ki tega ne sprejenate, lažete sami sebi.
Mar miram pisat laži? Pač povem, kot je. To, če bae midlite, da str po 35-em tako dobre, da bi vsi morali s trdimi hodit, je vaš problem. Ne moj.
Še enkeat, za klub iz šole s prilagojenim programom: povprečno žensko telo samo po sebi ni rajcig. Sploh pa ni rajcig telo ženske srednjih let.
Ženske že celo življenje poslušate same laži, ker ne le, da moški nima nobene koristi od tega, da vam pove resnico. To ni v interesu nikogar. Zato vam skoraj vsi že celo življenje tudi lažejo. Posledično ste še toliko bolj zblojene kar se tiče neumnosti v katere ste sveto prepričane, da so resnica. In že zato dejansko razgledan človek z vami niti pod razno ne more imeti intelektualno kompatibilnega odnosa, čast redkim izjemam. Se pravi, da je fizična komponentna še toliko bolj pomembna. Ker s feminilnostjo pri ogromni večini današnjih možač, ki se imajo za vsestransko enake moškim, pač ni za računati. Od kar je že povprečna dvajsetletnica debela, pa vemo kako malo vam je do tega, da bi moškemu ponudile to kar ga res privlači. Torej?
samski cinik, 14.11.2024 ob 18:14
Ko moški pride v srednja leta, ga seksualno stimulira prisotnost lepe mlade ženske. Povprecna vrstnica ga mogoče delno narajca z zapeljivim perilom. Tisti, ki tega ne sprejenate, lažete sami sebi.
Mar miram pisat laži? Pač povem, kot je. To, če bae midlite, da str po 35-em tako dobre, da bi vsi morali s trdimi hodit, je vaš problem. Ne moj.
Še enkeat, za klub iz šole s prilagojenim programom: povprečno žensko telo samo po sebi ni rajcig. Sploh pa ni rajcig telo ženske srednjih let.
Mar moram jaz pisat laži? Poln kufer imam moških in žensk, ki se ne morejo sprijaznit s staranjem.
Še enkrat, za klub iz šole s prilagojenim programom: povprečno moško telo samo po sebi ni rajcig. Sploh pa ni rajcig telo moškega srednjih let. Kako se pa to sliši? Čisto enako velja za vas, dragi gospodje.
Eni si dovolite komentirat o starosti nasprotnega spola, kot da imate sami 20 let. Poglej se kritično v ogledalo. Si toliko star kolikor si, z viagro, denarjem, statusom ali brez. Star si. Pika.
Ne beri naprej, če imaš krhek moški ego. Mlademu potentnemu moškemu je rajcig vse. Podira mlado in staro. Testestoron imajo na višku. Poznate ta balkanski pregovor: Slabom kurcu smeta svaka dlaka? In še slovenski: Leta so tu, pameti pa od nikoder.
Mladost je lepa, starost čedalje manj, smo dojeli. Ampak glej, svoje k svojim. Mlado paše k mladim, staro k starim. Nekoga dajati v nič zaradi videza starosti, medtem ko si tudi ti star je pa res bedno in plehko, če že ne pomilovanja vredno.
Kaj me briga, kaj moške rajca. Batina ni več tvoj zaveznik, ki bi fasciniral tebe in nasprotni spol, torej začni delati na modrosti, ki naj bi bila na starejših privlačna. Je že skrajni čas.
Počakaj še deset let, s tem, da za vsak slučaj namerno z leti pretiravam, in boš poleg sebe lahko imel ne vem kakšno mlado lepotico, pa če bo le tam pasivno ležala, te bo prej vse minilo kot kaj drugega.
Pri seksu s starejšim moškim se mora ženska nekoliko bolj aktivirati, da tip dobi in vzdržuje erekcijo, kot to, da se vleže na posteljo in reče vzemi me več ne pali. Šele, ko ima moški opravka z različnimi ženskami, ki se v postelji še kako različno obnašajo, vidi koliko je odvisno od ženske.
Medtem, ko je realnost povprečnega 50letnega Lojza ta, da ima v najboljšem primeru doma eno, ki ga je tako že več kot naveličana. In on nje. Zato se ji okoli njega tudi ne da kaj prida potruditi niti, če se ji še vedno seksa. Pa tudi sicer se ni večina nikoli ne vem kaj naučila. In ko tipu več ne skoči gor, ko se njej zdi, da bi moral, je edino na kar pomislita oba to, da je problem pač v njemu.
ena…540, 14.11.2024 ob 18:57
Mar moram jaz pisat laži? Poln kufer imam moških in žensk, ki se ne morejo sprijaznit s staranjem.
Še enkrat, za klub iz šole s prilagojenim programom: povprečno moško telo samo po sebi ni rajcig. Sploh pa ni rajcig telo moškega srednjih let. Kako se pa to sliši? Čisto enako velja za vas, dragi gospodje.
Eni si dovolite komentirat o starosti nasprotnega spola, kot da imate sami 20 let. Poglej se kritično v ogledalo. Si toliko star kolikor si, z viagro, denarjem, statusom ali brez. Star si. Pika.
Ne beri naprej, če imaš krhek moški ego. Mlademu potentnemu moškemu je rajcig vse. Podira mlado in staro. Testestoron imajo na višku. Poznate ta balkanski pregovor: Slabom kurcu smeta svaka dlaka? In še slovenski: Leta so tu, pameti pa od nikoder.
Mladost je lepa, starost čedalje manj, smo dojeli. Ampak glej, svoje k svojim. Mlado paše k mladim, staro k starim. Nekoga dajati v nič zaradi videza starosti, medtem ko si tudi ti star je pa res bedno in plehko, če že ne pomilovanja vredno.
Kaj me briga, kaj moške rajca. Batina ni več tvoj zaveznik, ki bi fasciniral tebe in nasprotni spol, torej začni delati na modrosti, ki naj bi bila na starejših privlačna. Je že skrajni čas.
Tvoj problem, če si prepojena s feminističnimi nebulozami v enakost med spoloma, enakem pomeni staranja, yadda yadda.
50letna ženska je v seksualnem smislu več ali manj škart roba s presušeno pićko. Uporabna za tipe, ki do boljšega pač ne morejo, so sami prepojeni s tovrstnimi feminističnimi nebulozami in pare, ki so že dolgo časa skupaj. Uživajte. Zato niste še slabi ljudje, itd. Vendar…
Medtem, ki si ženske moškega ne izbirajo po curaku, ampak po vsem drugem. In to, za koliko odtenkov sivine ima bolj ali manj trdega curaka, ko je z njo, je zadnje zaradi česar bo načevljan v koliko ne gre za redek primer, ko je ženska z njim dejansko zgolj zaradi curaka.
Sedaj, ne vem, mora dotična trpi nejebico, ker njenemu partnerju več ne stoji in vse skupaj gleda skozi to prizmo, ker je pomanjkanje seksa nenadoma postal največji problem v njenem življenju. Kot rečemo, še v takšnih primerih gre bolj za privid impotence, ker pasivne ženske tipa enostavno ne znajo ne pravi način stimulirati.
Na splošno pa je jasno vernikom v enakost med spoloma težko razumeti, da bi še 80letnik raje seksal z dvajsetletnico kot 50letnico, da ne rečem vrstnico. Tako smo moški pač narejeni. Problem pa je, da ga nobena 20 letnica pač noče oz. tudi če pride do česa je vse skupaj brez veze že zaradi pomanjkanja privlačnosti z njene strani. Zato pač v kolikor se mu še seksa sprejme kompromisno rešitev.
Te nebuloze, kako bi moralo zgledati življenje toliko in toliko starega človeka, si gladko malo zataknite tam kamor sonce ne sije. Če vam uspe dojeti, da 50 letnik ne rabi živeti in biti tak kot si domišljate, da bi moral, utegnete razumeti, da je v nekaterih primerih precej bolj smiselna zveza med 30 in 50 letnikom kot dvema vrstnikoma.
oh ja, 13.11.2024 ob 06:47
Moj 50+ ima kar lepo svojo 50+ – mene. Skupaj sva že 34 let in nama je top. Noben ne zgleda mlajši, kot sva zares. Oba sva malo zdelana od življenje. Jaz sem okrogla, mož postaja siv in zguban. Pa kaj? Imava se rada, lepo nama je skupaj. V postelji je še vedno zelo lepo, bolj poredko, kot včasih, ampak doživljanje močno in intenzivno. Poznava vse dotike, razumeva se brez besed, preživela skupaj 5 smrti najbližjih, rojstva 4 otrok. Skupaj delava, skupaj uživava, skupa rada kaj prebereva, greva v naravo… Globoko in srečno povezana do smrti enega.
Kaj naj – jaz ali mož – s 30 letnim otrokom?
Vsaka Čast prava dva sta se našla, moras vedeti da nas nekaj tudi nima te sreče.
Naj narisem. Se enkrat. Meni vrstnice niso seksi. Še 30-35 letnica je komaj kera seksi. Zato je seks zame vedno manj opcija. Za mladimi se mi ne da letat. Pa jim imam kaj ponudit. In sem jim še kr zanimiv.
Pizda, človek napise kot misli, pa takoj dobi feministično po glavi kaj bi oiral mislit. Babe ste naporbe žr na netu