Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 2015, adijo

2015, adijo

in ja, kot pravi Edit ♥
https://www.youtube.com/watch?v=Q3Kvu6Kgp88

tudi ponovil bi ga (v skrajni sili) – z vsemi + / –

Vsem želim veliko lepega v 2016. In da bi se vam vse želje uresničile.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Margot, ne tako. Lahko je nevarno, če se ti vse uresniči kar si želiš.

Vse najlepše bo dovolj za leto 2016 😉

ja sej … se vidi kdo je funkcionalno nepismen … tema je za preteklo leto ☺
čizs kakšni ausšusi imajo dostop na net

Še bolj nevarno je, če se kakemu tvojemu sosedu vse uresniči, kar si želi. Kaj veš, kolk si se mu zameril. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se pravi od mene pričakuješ naj prevzamem še odgovornost za vse tvoje nevarne želje.
Kaj pa če bi ti raje 2x premislil, preden si kaj zaželiš. Recimo. To bi tud šlo ane? :)))

Se pravi od mene pričakuješ naj prevzamem še odgovornost za vse tvoje nevarne želje.
Kaj pa če bi ti raje 2x premislil, preden si kaj zaželiš. Recimo. To bi tud šlo ane? :)))[/quote]

da se One in Margot- kresneta v 2016 … matr bi imela zavoženo desetletje, če ne celo stoletje ☺

Kaj pa če bi ti raje 2x premislil, preden si kaj zaželiš. Recimo. To bi tud šlo ane? :)))[/quote]

da se One in Margot- kresneta v 2016 … matr bi imela zavoženo desetletje, če ne celo stoletje ☺[/quote]

Mah to ni nič. Da bi tebi uspelo kresniti kero, to bi bil šele dogodek.
Pa saj jaz ti stari iz srca privoščim :)))

da se One in Margot- kresneta v 2016 … matr bi imela zavoženo desetletje, če ne celo stoletje ☺[/quote]

Mah to ni nič. Da bi tebi uspelo kresniti kero, to bi bil šele dogodek.
Pa saj jaz ti stari iz srca privoščim :)))[/quote]

zamanj se mi nastavljaš ☺

Pa saj to ti govorim, da sedaj malo bolj pazim, kaj si zaželim, ker je nevarno, če se ti uresniči vse kar bi si zaželel, zato sem, dobrohotno, še tebe posvaril.
Si predstavljaš kaj bi se vse lahko zgodilo, da se NM-jeve želje uresničijo? 🙂
Jaoooo meni…. 😛

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close