Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 2020 (pet let kasneje)

2020 (pet let kasneje)

Spomnte se te teme čez 5let. Me zanima, če boste še vedno isti primerki tukaj modrovali o uspešnih vezah in pa zanima me koliko NA BOLJE se boste premaknili.

Al se boste še naprej z eno roko izmenično krepčali in lajšali, z drugo pa pisali o zrelosti, pravih moških ženskah, družini in vsem…

Jesus F. Christ.

Padel sem notr v ta šrot, sem objavil ogromno multinick prispevkov zadnjih nekaj mescov/tednov, sem po moje naredil velik PROMETA MON-u, moral bi bit plačan, kar sumim eni ste.

No to je to, zdej bo padel promet, mene ni več. Nasvidenje v novem svetu 2020+, tisti ki boste preživeli oz se odločili zanj. Lep pozdrav.

Čez 5 let boš mogoče že sam modroval o zrelosti. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Aleluja.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Poglej 5 let nazaj in ti bo jasno, kje bodo nekateri modeli čez pet let v prihodnosti.

Kako hitro je minilo 🙂

Zdaj sem lep in pameten, čez 5, 10, 20 let pa bom še samo lep. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne vem zate, ampak jst se premikam naprej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close