24. september
petek…….
hm………..
Iztekajo se mi “zadnji dnevi”….mojega “počitnikovanja”…..he,he,he…. Ampak bolj kot računam vedno bolj ugotavljam, da bom šla delat za nekako pet mesecev…potem pa spet……..najprej malo počitnic:)))) potem bo treba PUSH, PUSH….pa dejmooooooooooooooooooooooo…………..sej boooooooooooooooooooooooooooooooooooo……:)))))) hi, hi, hi…..potem bo spet malo joka, pokakanih pleničk….itd…itd….ko bo malo detece malček zraslo….bodo pa spet počitnice…..Aha…kaj pa še???:))))))))))))) Pol bomo komaj delali kot zamorci:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ampak vedno se bo našla kakšna minutka za skok na forum….
:)))))))))))
CMOKCE od vaše Stelčke….zadnje čase bolj popoldanke….ker ji jutra niso več všeč……………………
:)))))))))))))))
Uff tole gre pa hitro,boš videla prehotro bo dan,ko boš uzrla svojo tretjo ljubezen…..sončka,tistega nemočnega, a polnega nežnosti,ljubezni….
le čuvaj se Stelčka…..počasi,še bolj počasi in le počivaj…ker vem,kako tisih par minutk na dan zaleže,le če znaš upočasniti svoj ritem dneva..vse delo,vse obveznosti lahko počakajo…..resnično Čuvaj nase in na pikico v trebušku!!Zdaj sta najpomembnejše vidve….res…)))
Hvala Perli………
Še moje sodelavke so me danes malo “nazjale” da če sem zmešana in po takem vremenu divjam okoli…da si ne bom kaj naredila….
Sicer pa………….malce res počivam………….morala bi še likati…pa kaj vem še kaj vse…pa se mi trenutno res ne da….:(((( brrrrrrrrrrrrr…..eh…bo že…