25 let katastrofalnega padanja spodobnosti
Zadnjih 25 let so padle vrednote na vseh področjih in spoštovanje je samo prazna fraza.
Delodajalci so postali hudobni in lažnivi, kot politiki itak ali celo še huje, ljudje pa tud.
Inceli, ponosno javno zaščiteni pedofili, grožnje s smrtjo, popolno neupoštevanje izobrazbe, mobing, izsiljevanje delavce, vse to je šlo na nivoje skrajnosti, onlyfans daje ženskam svobodo, izbiramo partnerje iz celega sveta, pretepi v javnosti.
Niti sam ne morem in niti nisem več sposoben spoštovat nikogar, niti vrhunskega športnika. Vsi so postali nateguni praznih obljub. Daj mi denar in molči.
Zavist VIP šotorja raje na Zlati lisici pod Pohorjem, to je 25 let za nami.
Imaš prav samo denar je dan danes. Jaz nisem nikoli prej gledal na denar. Ampak vsi ostali ja. Vedno sem izgledal revež, čeprav nikoli nisem bil glih nasprotno bogataš. Ko je moj bratranec se bil neznana oseba ,zdaj TV star. Moj in njegovo sorodstvo delajo na RTV to sicer nobeden ne ve in niti novinarji ne povedo, vglanem imam penzijo 1600 funtov plus se podjetje in si lahko kupim marsi česa,pa me ne zanima. Mene kurbe ne motijo, ne motijo me iskreni ljudje,samo hinavci me motijo, ljudje ki se pretvarjajo. In kot Italijani pravijo boljše biti sam ,kot v slabi družbi. Tako da ja samo denar me zdaj zanima, vse ostalo mi dol visi.