27.april je resnici samo dan protimperialistične fronte – cilj pobiti vse protikomuniste
Ustanovne točke protiimperialistične fronte nič ne govorijo o boju proti nacistom in fašistom, pač pa o likvidaciji vseh, ki se bodo zoperstavili komunistični revoluciji. To je edina točka, ki so jo bili naši “revolucionarji” sposobni izvrševati v naslednjih desetletjih do leta 1991. Naš narod je plačal visok krvni davek.
Danes se to komunistično uničevanje naroda nadaljuje s pre svobodno interpretacijo 55.člena ustave, ki naj bi omogočil splav. Nerojeni otroci plačujejo še večji krvni davek kot protikomunisti. Bog daj, da bi se ta peklenski načrt uničenja Slovenskega naroda zarotil proti njihovim snovalcem. Bog varuj slovenski narod in samostojno državo Slovenijo.
ti si res nor z svojo belo gardo,domobrani in še drugi izdajalci slovenskega naroda so bili samo v ljublanski pokrajini in na dolenskem,branili so samo bogataše in cerkveno bogatijo,na koroškem,štajerskem in primorskem ni bilo te zalege,Tudi ti si bil v partiji in fajn nam je šlo v socializmu,boljše kot sedaj!Splav je svobodna odločitev ženske!!
Belogardisti, domobranci, to so bili privatna vojska Slovenske cerkve, danes lepo vidimo, da je cerkvi pomenben samo denar in ne življenje navadnega slovenca….Povej mi benaflek, kolikoSlovencev partizanov je bilo pobitih zaradi tvojih cerkvenih podložnikov? Kaj so bili torej tisti Slovenci zate? Izdajalci? Hehe sramota! Če ne bi bilo teh slovencev/partizanov, bi ti sedaj mene naslavljal z herr Jernej….
Ah njegove argumente smo ovrgli že ničkolikokrat, pa se nam ne ljubi na dolgo še 638-tič pisat, itak se ga nič ne prime.
Saj že ime pove. protiimperialistična fronta je bila naperjena proti imperialistom, to so pa tisti, ki širijo svoje ozemlje na račun drugih, in med te spadajo kar se Slovenskega ozemlja tiče naši takratni okupatorji fašisti in nacisti, ter seveda tisti, ki so jim pomagali pri okupaciji in aneksiji slovenskega ozemlja (domobranci, belogardisti…).
Jasno da so se komunisti borili tudi za oblast, to je cilj vsake politične skupine, tako kot tudi beli in črni, le da so slednji na večstrankarskih volitvah 1945 izgubili, pa še kar jokajo.
Načrt uničenja slovenskega naroda ki ga omenja Benaflek so imeli Nemci in Italijani, katerim so domobranci &co zvesto služili in jim pomagali pri uničenju slovencev. In Hitlerju so domobranci prisegli zvestobo. Bili so pošteni fantje in vsaka čast jim, da so držali zaobljubo, da bodo za Hitlerja dali življenje. Ne vem zakaj bi bili za izpolnitev njihove zaobljube sedaj krivi komunisti, kot sedaj trdi Benaflek.
in? kot vemo mi, stari kadri, cilj ni bil dozežen, revolucija še vedno traja, sovražnik še ni premagan, sicer nam trenutna politična klima ni naklonjena, a vendar, delamo po starem bibličnem sistemu, hudičva najboljša poteza je bila, ko je ljudi prepričal, da ne obstaja, tako se je nam uspelo infiltrirati v RKC, odkodar od znotraj delujemo, novačimo, spreobračamo ,… in naš čas prihaja
Pa se zavedaš, da dokler boš trdil, da so bile te volitve res demokratične, oziroma se boš skliceval na njih legitimnost in legalnosti, bodo zaradi tega hudo vprašljive tudi tvoji ostali argumenti?
Škoda kar se mene tiče.[/quote]
O poštenosti volitev, bi se dalo veliko napisat, tudi o teh zadnjih. Kjer so eni dobili glasovalne lističe na dom, nekateri drugi pa NE. Kdo lahko reče, da so listke izpolnili pravi ljudje? pa da ni kdo drug izpolnil za tiste, ki listkov niso prejeli?
Pred leti je bilo meni onemogočeno glasovanje, ker me niso našli na volilnem seznamu.
Da o volitvah, kjer o zmagovalcu odloča sodišče (izola) ali volitve ponavljajo (šk.loka) ne govorim. Kdo ve, koliko je še takih nepravilnosti, ki pa niso bile odkrite.
Jaz prav nič ne dvomim, da so se ljudje leta 1945 večinsko na volitvah raje odločili za zmagovalce kot za poražence v vojni. da so pa nepravilnosti bile, je pa tud jasno, samo pomoje to ni vplivalo na volilni rezultat. Če pa je kdo dal glas komunistom, ker se je bal nevemkoga, je pa to njegov problem, ne pa stvar legitimnosti volitev.
A ko pa Benaflek trosi okol očitne laži te pa ne moti?
Osebnih travm nimam, ker verjamem v vstajenje mesa in večno življenje po zemeljski smrti, si pa PRIZADEVAM za kolektivno obsodbo dejanj zločinske partije, ki je odgovorna za izvensodne poboje in zapiranja desettisočev Slovencev in komunistično kolaboracijo, ki je omogočila srbsko okupacijo do leta 91. Nasledniki te kolaborantske KPS imajo preveliko moč in to ni zdravo, ker so vse komunistične države propadle zaradi zgrešenosti in morbidnosti komunistične miselnosti, tega pa Sloveniji ne želim. Teh prizadevanj ne jemljem osebno, ampak kot prispevek družbi. Osebne žalitve me ne motijo niti jih ne jemljem resno. Veseli me, da se expartijci vzdržujejo na oblasti zgolj na osnovi laži, kot so lažnivi “argumenti” nasprotnikov. Tega bo verjetno enkrat konec, če pa ne bo pač ne bo. Saj politika ni edina stvar na tem svetu.
vstajenje mesa, katerega???
ma daj zaboga no povej že enkrat, koga bi ti v Sloveniji dal na oblast, a niso sedaj tvoji, al kako.
očitno sploh ne veš več kaj pišeš.
veš kaj, tale svoj prispevek družbi, obdrži kar zase, enkrat smo že bili skregani med seboj, ne potrebujemo več takšnih intrigantov, sploh pa ne s strani RKC, ki je tokom svojega obstoja naredila več škode kot koristi.
Ninej,
danes sem pa še jaz mal preje pokukala semkaj. Veš, zelo sem se nasmejala, kjerkoli sem ga brala.
– vstajenje mesa, katerega?????? :-)))))) Misli so proste.
– Bog je določil desetino itd. …. manjka datum???
Bo počasi popustilo, ob 16,12 – ampak res počasi.:-), 24 ur traja.
“en” je napisal, da se bo vpisal v partijo, škoda, da jo ni več. V Rusijo pa ne grem, je predaleč.:-)
Lepe prvomajske praznike ti želim .
ŽIVEL 1. MAJ! SPET JE POMLAD IN MESEC MAJ. IN Z NJIM PRAZNIK DELA.
Ninej,
danes sem pa še jaz mal preje pokukala semkaj. Veš, zelo sem se nasmejala, kjerkoli sem ga brala.
– vstajenje mesa, katerega?????? :-)))))) Misli so proste.
– Bog je določil desetino itd. …. manjka datum???
Bo počasi popustilo, ob 16,12 – ampak res počasi.:-), 24 ur traja.
“en” je napisal, da se bo vpisal v partijo, škoda, da jo ni več. V Rusijo pa ne grem, je predaleč.:-)
Lepe prvomajske praznike ti želim .
ŽIVEL 1. MAJ! SPET JE POMLAD IN MESEC MAJ. IN Z NJIM PRAZNIK DELA.[/quote]
hja men je pa dones, kar malo dvignil pritisk, no ampak samo za kratek čas, razumem da so dobri psihiatri dragi, pa si na veliko cenejši način zdravi frustracije. Saj imaš res prav, ob njegovih postih se je najbolje nasmejati in ne drezati.
tudi jaz ti želim lepe praznike in veliko sončka.
benaflek pa ti nis normalen! Kakšno vstajenje? meso? Ti si totalno zrel za polje!Praviš , da imajo preveliko premoč še danes?nasledniki kp…. očitno te moti samo to, ker nima cerkev take moči in se bojiš upravičeno kaj se bo zgodilo ko pade janševa in bajukova vlada…. Maš prav, cerkev bo morala vse razdeliti zopet med revne hehehe, to te boli a? Ja a ni lepo od cerkve , da bi sama prodala vse svoje nepremičnine, parcele, gozdove in pomagala bogim ljudem, da zadihajo lažje? Kaj ne velevajo prav tega nauki cerkve, pomagaj drugim… Naša cewrkev pomaga samo sebi hehe, cerkev sem pa omenil zato, ker se mi gnusiš s takimi prijavami, verjamem v vstajenje mesno in blabla… Jaz verjamem glede cerkve samo to, da se tam dogaja pedofilija in da imajo preveč denarja in moči, zatorej moj otrok tam ne bo prestopil praga(: Komunisti so naredili eno samo napako, da niso pobili do zadnjega belogardista,domobranca itd…Zame ni zločin usmrtiti nekoga, ki je med vojno deloval v škodo svojega naroda!Izdajalci!