Najdi forum

Splash Forum Politični čvek 27. JANUAR, v Evropi in po vsem svetu se spominjamo žrtev holokavsta – AUSCHWITZ

27. JANUAR, v Evropi in po vsem svetu se spominjamo žrtev holokavsta – AUSCHWITZ

ma očitno vas starši niso naučili, da ima vsaka posledica svoj vzrok!!!:)

lahko bi vsaj prebrali, pa vam potem verjetno ne bi bilo treba pisati v to temo!!!

…zeeeeeeh….

mik-tole te pa ni vredno!!!

tadej,
joj joj, kaj takega lahko napišeš samo ti in tebi podobni, ker ne poznate zgodovine in se,
niti niste sposobni z ZGODOVINO spoznati. Zaporedje dogodkov, pa vam je “španska vas”, so včasih dejali takim nevednežem!
Žal.

Povsod poročajo, TV, časopisi pišejo o holokavstu, o trplenju nedolžnih ljudi v tistem groznem času. Žrtvam v spomin polagajo vence in cvetje in prižigajo sveče.

Ja, tukaj, na političnem čveku pa nekateri vse zanikajo, kakor da se to ni zgodilo.

Mene, pa označujete s provokatorjem! HVALA!

tadej,
glede Hude jame, ki jo omenjaš zgoraj, bom pa tudi kaj napisala, sem veliko brala, mnogo je gradiva.
Sočustvujem, za vse nedolžne žrtve, pa naj so padli na eni ali drugi strani.
Bom pisala! Je samo vprašanje, če bom imela priliko!???
Toliko v vednost!

Ja, res sem STARA, nisem pa bila nikoli “komunistka”, kot so bili tvoji priljubljeni politiki.

Zanimivo je, da se beseda HOLOKAVST nanaša na jude……da ne bo pomote, obžalujem vsako žrtev….kje pa so romi, slovani, telesno in umsko prizadeti, homoseksualci?….ali spadajo tudi oni med žrtve holokavsta?…..zoprno vprašanje……

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Totalitarni režimi, ki povzročajoi trpljenje in poboje so trije in ne samo dva, kot nekateri radi trdite!

NACIZEM, KOMUNIZEM IN FAŠIZEM

tadej,
joj joj, kaj takega lahko napišeš samo ti in tebi podobni, ker ne poznate zgodovine in se,
niti niste sposobni z ZGODOVINO spoznati. Zaporedje dogodkov, pa vam je “španska vas”, so včasih dejali takim nevednežem!
Žal.

Povsod poročajo, TV, časopisi pišejo o holokavstu, o trplenju nedolžnih ljudi v tistem groznem času. Žrtvam v spomin polagajo vence in cvetje in prižigajo sveče.

Ja, tukaj, na političnem čveku pa nekateri vse zanikajo, kakor da se to ni zgodilo.

tadej,
glede Hude jame, ki jo omenjaš zgoraj, bom pa tudi kaj napisala, sem veliko brala, mnogo je gradiva.
Toliko v vednost!

Ja, res sem STARA, nisem pa bila nikoli “komunistka”, kot so bili tvoji priljubljeni politiki.[/quote]

Imeli smo neverjetno srečo, da Hitler ni imel več časa! Verjetno bi pol Slovencev deportiral v taborišča, drugo polovico so pa tako KOMUNISTI po vojni pobili!

tadej,
Žal.

tadej,
Toliko v vednost!

Ja, res sem STARA, nisem pa bila nikoli “komunistka”, kot so bili tvoji priljubljeni politiki.[/quote]

Imeli smo neverjetno srečo, da Hitler ni imel več časa! Verjetno bi pol Slovencev deportiral v taborišča, drugo polovico so pa tako KOMUNISTI po vojni pobili![/quote]
še enkrat,
ja, s pomočjo domačih izdajalcev, domobrancev in domačih ovaduhov, so mnogo ljudi spravili v taborišča.
A tebe, pa KOMUNISTI niso našli po vojni in pobili? Sreča, neverjetna sreča, pa se menda ne oglašaš iz Argentine? 🙂 Če so tukaj vse pobili. Tja je pobegnilo veliko domobrancev, tudi Peter Skalar, zloglasni domobranski klavec “ČRNE ROKE”.

Prababi——–to da praviš, da nisi komunistka, je seveda sprenevedanje. Vse kar pišeš, pa pišeš v prid komunistov . Komunist verjetno ne postaneš tako, da podpišeš neki papir in si potem komunist. Po delih se pozna človek, kaneda Prebabi !!!
Žalostno je pa dejstvo, da ste izrabljali trplenje drugih, za to da ste lakomno živeli, dobivali visoke pokojnine in da to izrabljate, na račun tistih, ki so resnično trpeli. Vsi, ki se sedaj tolčete po prsih kako ste trpeli in se s tem ponašate že celo večnost, niste vredni človeškega dostojanstva, ker je to sprevrženo delo. Tisti, ki je resnično trpel se s tem ne ponaša pol stoletja !!!
In kaj vam je sedaj ostalo ? Iz cele vaše žalostne revolucije bo na koncu ostal spomin le na povojne zločine tvoje zveličave komunistične totalitarne zločinske politične mafije !!!

Totalitarni režimi, ki povzročajoi trpljenje in poboje so trije in ne samo dva, kot nekateri radi trdite!

NACIZEM, KOMUNIZEM IN FAŠIZEM

Včlanili so se točno tako in šele, ko so postali polnoletni za razliko od tvoje partije, ki jih včlanja s polivanjem z vodo in to v starosti komaj nekaj dni ali tednov.

Bum, teb je res ta voda prežgala glavo skoz in skoz.

Prababi, zakaj ga nihče ne išče? Se vam j* za vse te ki jih je Peter Skalar poklal ali spet samo hudobno obrekujete? Ti in tvoji prijatelji, komunisti.

Včlanili so se točno tako in šele, ko so postali polnoletni za razliko od tvoje partije, ki jih včlanja s polivanjem z vodo in to v starosti komaj nekaj dni ali tednov.[/quote]

A tebe so vprašal če se hočeš včlaniti v pionirsko organizacijo? Ali pa v mladinsko? Pa za to niso odgovorni starši kar pa drži za zakramente. Zatorej boom ne seri več s tem si že zelo zlajnan!

Za razliko od pristopa h katoliški partiji, je imelo članstvo v pionirski in mladinski organizaciji omejen rok trajanja, s tem da je bilo članstvo v mladinski (od spremembe ZMS v ZSMS) prostovoljno.

a ja, zlajnan pa nisem nič manj kot kdo drug z nasprotne strani s svojimi forami in polresnicami o pretekli in popretekli zgiodivini in tudi nič manj kot ti s svojo brezpogojno ljubeznijo do JJ.

Pezde, Cerkev ni partija! Seronja!

Važno da si zlajnan.

A iz Cerkve si že izstopil ali tako kot ninej zganjaš licemerstvo?! hijena rdeča.

A res prostovoljno? Potem pa sva živela v različnih jugah! Pa še tukaj je šlo za nasilje države nad državljani! kar pa se tiče omejenega roka trajanja pa jaz nisem dobil nobene odpustnice oz. izpisnice iz teh dveh org., si jih mogoče ti?

Nehaj pisati idiotizme pa jih bom tudi jaz nehal, vse v enakem sistemu!

Najbolj totalitarni režim je klerofašizem, ki je uspel brez težav zapeljati lasten narod in naredil kolaborante in izdajalce lastnega naroda. Frančišek, če teh ne bi bilo ne bi bilo vojne, trpljenja in tudi povojnih pobojev prav gotovo ne! Zato ste vsi zagovorniki izdajalcev v tko neprijetnem položaju, da ste lahko samo tiho!!!
Osvobditev izpod okuatorja pa je IN BO VEDNO ČASTNO IN SVETLO DEJANJE!!!!!

Rok je bil omejen s starostjo.

Frančišek ti si car!
Bivši in sedanji lastniki rdečih knjižic norijo ko samo vidijo tvoj nick 😉
Nadaljuj svoje delo. Opozarjaj na napake in žlehtnobo!

Z veseljem te bom bral še naprej.

Dokler bo vsako drugačno mnenje in drugačen pogled, tudi kadar je resno in konstruktivno napisan, jeman kot idiotizem, še dolgo ne bo drugače kot je. Sicer pa ne vem zakaj se usajaš na odgovore, ki niso bili namenjeni tebi, razen če je vzrok v tem, da idiotizme sebi bližje strani podpiraš.

Institucija ni popolnoma nič drugega kot to.

Aja?

New Report

Close