28.6.
Lep sončen dan,
ko sem malo brskala sem ugotovila, da se nas kar nekaj poroči na 28.6.
Zanima me kje se boste poročili, koliko že imate organizirano, ali imate že obleko …
Midva naj bi se poročila na Bogenšperku – nimava še potrjenega datuma, imava pa gostilno in band.
Tudi obleke si še nisem izbrala – mislite, da je prepozno?
Lp Sonček
Oj!
No, tudi jaz se sicer poročim malo kasneje (19.7.), imam pa že rezrviran termin za poroko, gostilno, band in svojo obleko. Z obleko sem pohitela zato, ker so mi v izposojevalnicah rekli, da jih je zelo veliko za maj in junij že zasedenih in da zdaj hodijo punce za julij in avgust – no, in sem šla v Mod art in si takoj zbrala eno.
Zdaj pa pridejo na vrsto vabila, vse ostalo pa kasneje.
Lp, Ajs
Uf, zdaj me pa kar malo skrbi. Po obleko naj bi šla po 20. Do takrat imam namreč cel kup službenih stvari.
Drugače pa imava že priči, poiskala sva nekoga za peko piškotov in poskrbela za prevoz ženina.
Aja pa seznam povabljenih sva naredila. Se jih je nabralo kar okoli 80. Koliko jih boste imeli pa vi?
Lep dan vam želim,
Sonček
Meni se snemanje ne zdi izguba denarja. Posnetek je res lep spomin, še posebej če je narejen dobro. Midva sva si posnetek pogledala prvič takoj po poroki in potem še nekajkrat, ko sva ga kazala prijateljem, sorodnikom. Imam pa ta posnetek tudi v .mpeg obliki, tako da ga imam posnetega tudi na računalniku in si vsake toliko pogledam kakšen odlomek. Takrat se spomnim na najino poroko, kako lepo je bilo in mi samo ta spomin polepša dan. Tako da se definitivno splača. Cene se mi pa tudi ne zdijo pretirane. Samo pozanimaj se, ali sem spada tudi montaža posnetka in ali ti bo vse posnel v digitalni obliki, ki je bolj obstojna, kot na navadni kaseti.
Hojla !
O poroki v Logarski se je tukej že govorilo, tko da poglej mal nazaj. Drugače pa to vse organizira hotel Plesnik, midva sva jim mail poslala na [email protected] ,pa so nama poslal ponudbo. So zelo prijazni vse se brez problema zmeniš. Tam maš lahko tudi cerkveno poroko, civilna pa poteka pod slapom (upam da nama bo vreme naklonjeno). So pa za junij že vsi termini zasedeni.
lp