Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu 3 minutni seks

3 minutni seks

Dogaja se,da po parih letih s partnerjem med nama ni več nobene strasti. Spolnost je le še del rutine, ki jo je očitno treba dati skozi parkrat na teden. …
Meni pa to ni dovolj. Ko partner zvečer navali name, direktno spodaj, nič ljubkovanja, nič predigre, me vse mine. Kot da bi se mu kam mudilo (mogoče se mu – spat). Potem opravi svoje, ko mu pride, se obrne in zaspi. Jaz pa se počutim kot ena preproga. Večkrat sem mu že poskušala po ovinkih omeniti, da mi to ni všeč, da me to ne vzburja in da bi se oba malo potrudila in izboljšala spolno življenje. Pa se mi zdi, da me sploh ni poslušal. Mislim, da ga enostavno ne privlačim več in to me razjeda iz dneva v dan. Tiste tri minute divjega seksa,ker mu itak takoj pride, je zame kot en vetrc. Pa sem poskušala ga že sama malo spodbuditi, pa se potruditi, ampak naslednjič spet ista pesem.
Ne vem kako naj ga “spravim” spet v tisti čas, ko je bil seks za naju res užitek, ko sva se mu lahko predala kjerkoli in kadarkoli, kjer je trajal v nedogled….
Jaz pa si ful želim njegovih nežnosti, ne samo en lupček na dan, ali pa še to ne. Želim si, da bi me večkrat objel, me poljubil, in ko bi se spravila v posteljo, da bi to spet postalo nekaj najinega, neponovljivega. Včasih me je cel dan objemal in poljubljal, da sem bila jaz presenečena. Sedaj ko po tem kar hrepenim, pa je on gluh in slep za moje želje .
Vem da ima ogromno skrbi in službo ki mu vzame cele dneve, a tudi jaz imam svojo kariero in svoje skrbi, pa zaradi tega ne zanemarjam njega. Mene to pravzaprav sprosti, in prav bi bilo,da bi tudi njega kajne?
Skupaj sva šele dobrih 6 let, in me prav skrbi kako bo šele po desetih letih , če je že zdaj tako.
Kaj mislite, iz svojih izkušenj, kako naj se mu približam da ga ne bi prizadela, in v njem spet prebudila tisto strast. Saj rada se imava še vedno zelo, ampak tudi jaz imam svoje potrebe.

Hmm, že po šestih letih?!? Kaj šele bo?

Lepo si napisala: “morda mu nisem več všeč”… Lahko bi bilo. Kaj če ima drugo? Služba in utrujenost tudi ni razlog za abstinenco, saj seks sprošča in sploh poživlja odnos med parom.

Kaj naj ti svetujem? Ne sili ga k spolnosti samo in izključno pred spanjem, ta se začne že bistveno prej – po telefonu ali kakorkoli, v glavnem pripravljaj teren že od zjutraj. Uporabi vso žensko domišlijo (predno pride domov obleči kratko krilo in bodi brez spodnjic, ter začni pomivati tla…) In obnašaj se kot da to nisi storila nalašč da ga zapelješ! Boš videla kako taka stvar to deluje!

Sicer pa mislim, da je potreben en dolg iskren pogovor

Želim ti, da problem rešiš. V nasprotnem pa si priskrbi ljubimca! Boš videla kako zelo se bo potrudil!

Zakaj mu po ovinkih govoriš? Direktno, dobesedno mu pojasni, da nisi zadovoljna s takim spolnim življenjem. Služba, skrbi … prazni izgovori. Ukrepaj takoj. In ne tolaži se, da bo že bolje, pa da se bo že spremenil.

Midva bi se drugače znašla, ne? Postala bi ljubimca in se dajala drug drugemu do onemoglosti…

moškim je všeč sexi izgled ženske – ozko krilo, ne prekratko (tudi oprijete hlače), visoke pete, povdarjene prsi…začni se tako oblačit, tudi za v službo, za družbo, naj opazi spremembo (če to je sprememba?), naj opazi zanimanje drugih zate…si rekla, da se bojiš, da ga ne privlačiš več – si se spremenila, si zdaj bistveno drugačna, kot si bila nekoč?…ene splošne formule ni, brez pogovora bo težko, je pa prav, da se pogovora lotiš previdno – da ne bo najprej užaljen, ker potem itak ne boš nič izvedela…pa še druga možnost – da se ti odločiš in ga zapelješ, da sama začneš igrico, ne samo zvečer v postelji, že čez dan…mogoče ga bo prijelo že čez dan in takrat izkoristi priliko in se ga loti še kje drugje s stanovanju…mal počitka poleg njega na sedežni, stisneš rito k njemu, tko čist btw…hočem rečt, da lahko ti prevzameš konkretno pobudo in ga nekaj časa “oblegaš” in če je vse ostalo še v redu, se bo (lahko) zopet nalezel te “bolezni”.
lp

Vrniti se morata malo nazaj, na začetek! Začni si malo ogledovati druge, poskrbi, da bo to opazil, bodi z drugimi malo pretirano komunikativna, poskrbi, da bodo drugi moški “lezli” za tabo. Potem bo tvoj postal ljubosumen in pozoren nate. In te začel spet objemati…

Da o kakšni klofuti in drugih kaznih sploh ne govorimo….

ljubica… zakaj pa ne prekratko ??? Ozko krilo mislim… ;-))))

Kar se mene tiče ni nikoli prekratko (:-P)

mislila sem dolžino malo nad koleni…
*zato, ker je najlepši pogled na žensko v ozkem krilu ravno v tem, ko vidiš kolena in še čist en mal beder, ostalo se daje pa slutit…zato, ker v tej dolžini krila in z visokimi petami ženske najbolj “drobimo” – tko lušno, na kratko stopamo in zaradi tega rita niha sem in tja…
in zato, mm, ker se v tem primeru domišljija razvnema, medtem ko pri zelo kratkem krilu naredi hitro svoje…
ti je všeč?
lp

Vsaj ne bo trajalo le 3 minute 😉

:-)))

Joj, res je prehitro tole…… eni še po 30 letih seksajo zadovoljujoče kot prvi mesec, vidva pa že zdaj ne več…..
Razmisli, ali so razlike tudi na ostalih področjih vajine zveze. Če se je ohladil, potem raje prekinita.
Kot je marsikdo napisal – služba in utrujenost NISTA razloga za vse to!!!!
Dober seks najbolj paše, ko si najbolj zjeban. Te prerodi. Če pa še tega nimaš, si pa zjeban vedno bolj in bolj…..

Meni je nekoč neka starejša gospa, ko sem nekaj pojamrala čez mojega, dejala:” Povej vse to kar si meni, lepo njemu… saj ni bog, da bi vedel kaj si želiš, kaj ti ne paše, kaj pogrešaš ali kaj se plete po tvoji glavi…” In hudičevo prav je imela, včasih ženske kar pričakujemo, da nam bo moški bral iz oči, kaj nam ne paše, kaj pogrešamo, kaj si želimo. Zato si midva od takrat dalje lepo poveva in imava hitro vse rešeno…

lol

Po dveh minutah se obrneš na drugo stran in zaspiš on nepotešen pa naj razmišlja kako si se ti do sedaj počutila.

Zakaj mu pa ne bi direkt povedala?

Je ze bolje, da se sama zadovoljis kot pa, da si razocarana po njegove ‘praznjenju’.

V koncni fazi ga lahko vprasas, ce misli, da je cas, da si omislis ljubimca :)))

Znebi se tistih 20 kg, ki si jih pridobila v zadnjih šestih letih, pa se bo stvar izboljšala.

Hm, če bi bil problem v kilah, bi še razumela. Vendar moje kile so kar lepo idealne….
Me pa tudi zanima, koliko moški daste na tiste,ki so pretežke. Moja kolegica ima tipa, ki ji stalno nekaj teži zaradi kil, čeprav jih je imela toliko že takrat ko sta se spoznala. Pa ni ona lazila za njim, temveč on za njo in mu je bila takrat taka všeč. Zdaj pa ji teži…
Jaz imam pri svojih 172 cm 63 kil, in se mi ne zdi da bi imela kaj preveč. Kaj vi mislite?
Sicer pa , sex sem poskušala malo popestriti in…deluje. Še kakšno izzivalno kombinežico, pa bo…:)) Hvala za nasvete, pa lep dan.

Dobro je tudi kakšno knjigo prelistat-MOŠKI ORGAZEM

lepo, da si zadovoljna, ker ti uspeva iz treh minut naredit štiri ;-)))
Bi blo pa fajn, če bi se tud on takole na forume nekje spraševal, kako spravit vajin sex-life na zeleno vejo. Pa misliš, da se???

Več ko štir minute je pa že itak…

… smrtno nevarno (:-P)

maš prav … sploh če je treba zatem za volan, s tresočimi nogami :-))

ja :-))))

New Report

Close