3 otroke po cepljenju odpeljali na urgenco
Janja 484, 13.11.2024 ob 22:28
Kaj je pa bilo? Nekaj/nekdo jih je prestrašilo? Takole množično omedlevanje? Možno, seveda, če je bil en tako prestrašen, ostali to vidijo, potem gre kot po tekočem traku. Množinska psihologija.
Točno tako. Zagotovo je eden od staršev ravnozemljaš in je že prej povsem prestrašil otroka.
Ena iz hoste, 13.11.2024 ob 22:23
Di-te-per je vse skupaj. Z namenom. Samo ne ve se še, katerim
Ko boš crkovalo recimo za tetanusom boš lahko pametovalo. Zelo prijetno umiranje in gotova smrt.
Kje pa ti pobiras informacije? Moja sorodnica je tetanus prezivela, ko se niso omeli antibiotikov. V bolnico so jo odnesli, ja odnesli, ko je bila od krcev ze cisto trda. Potem je zivela se vec kot 70 let.
Statistika je taka, da jih brez zdravljenja prezivi 75%, z zdravljenjem pa 85%.
Ko so me po poskodbi cepili pred mnogimi leti, sem morala v cakalnici pocakati 20 minut in sele ko so preverili, da sem v redu, so me spustili domov. Danes gre vse po tekocem traku, ke jim ni vec mar za ljudi. In ravno za Di-te-oer cepivo je znano, da ljudje po njem lahko omedlijo. Ni to nobena histerija,
Aj aj aj, 13.11.2024 ob 22:51
Ni fejk, seveda pa uradno ni objavljeno. Morate vedeti tudi to, da to niso več “stara” cepiva, ampak so narejena po mRNk tehnologiji. Pozanimajte se!
1. To je v bistvu statistično gledano nemogoče.
2. Nobeno cepivo ni mRNA, ampak so to cepiva na osnovi inaktiviranih antigenov.
3. Vse tri doze tega cepiva otroci že dobijo do 5 meseca
OMG, 13.11.2024 ob 23:14
Tako je! Tole zgoraj je LAŽNO, kajti vsa glavna cepljenja so že v predšolski dobi!
Ne sledite ravno dobro. Prvi razred en cel kup doz proti Hepatitisu B, kdor pa ni dobil še na pregledu pred šolo veličastnega OMR, ga počijo hkrati še s tem. Tretji razred ali tam nekje pa nadaljevanje Di-Te-per, pa potem spet enkrat proti koncu osnovne, pa v srednji,pa zdaj so dodali še eno dozo, ker prejšnje ne primejo dosti itd.
Pa tisti, ki me s tetanusom zafrkavajo, …, seveda si ga ne želim, ampak menda ga pa res vsakič ne fašeš. Zdaj me je pa res cepiva bolj strah.