3 S stanovanje Šiška
Čez eno leto se selimo v drugo stanovanje, zato bomo začeli prodajati tri sobno stanovanje v Šiški. Če koga zanima (vseljivo torej druga polovica 2007), naj se prosim javi.
Nahaja se na idealni lokaciji (za Slovenijaavtom), blizina sole, vrtca, poste, zdravstvenega doma, blizu bus postaja 3 in 8, za blokom ogromna zelenica z drevesi, dve otroski igrisci zelo blizu. V ceter se da priti tako cez Celovsko kot preko Bezigrada.
Stanovanje je v starejsem bloku, mislim, da letnik 1954, najvisje tretje nadstropje v vhodu, kjer je 8 stanovanj. Sosedi so zelo OK. Stanovanje je zelo svetlo (gleda na oba konca bloka) in zračno. Ima ločeno kopalnico in WC, prehodno dnevno sobo, otrosko sobo in splanico, dodatno je zanimiva shramba. Stene na vogalih so starinsko zaokrožene, notranja vrata so starinsko prvotna, a obnovljena.
V njem živimo osmo leto, pred vselitvijo sva zamenjala celotno elektriko in uredila tla. V stanovanju pustiva kuhinjo (Gorenje, barva jelša), ostalo po želji.
Pravi oglas bova dala v kakšnem tednu na nepremicnine-net, skupaj s kvadraturo in slikami.
Cena?
Idealna lokacija,…..lepo te prosim!!!!
Katastrofalna lokacija – v neposredni bližini garaže VSEH trol v LJ !!!!!!, ki vozijo celo noč in povzročajo neznosen hrup, železnica, mladoletne čefurske bande, blok star 50 let ??? cccccccc
Ne nakladat o idealni lokaciji – samo Fužine so slabše.
> SPOSTOVANIFranc Luksic NEPR posrednik z LICENCO MOPE st. 723
Pozdravljeni,
ali lahko posredujete še vaš e-mail ali tel. številko?
Lep pozdrav
No ja, DK, Eleni se lokacija pač zdi idealna. Vsa infrastruktura je bližini ipd., pa še park je zadaj … Osem let stanuje tam in ji je vse domače.
Meni se tudi moja lokacija v centru zdi idalna, hm, pa prejšnja se mi je tudi zdela. V oglas pa tega mogoče res ne bom pisala.
Vseeno pa si Elena ne zasluži tolikšne graje.
Fužine pa predvsem niso slabe.
So zadnje urbanistično razkošno zasnovano naselje. Razdalje med bloki so tolikšne, da imajo stanovanja razglede kot v Monaku. 🙂
Pa še veliko zelenja naokrog, Ljubljanica, PST, Golovec, kakovostna gradnja …
V današnjih sklopih novogradenj moraš imeti stanovanje na vrhu, da imaš svetlobo in sonce, drugače gledaš sosedu v sosednji blok v krožnik. In oba morata imeti sredi dneva prižgano luč.
Forum je zaprt za komentiranje.