3. Svetovna vojna.
Kmalu bo dokoncno pocilo, ko bo kaksna ruska raketa priletela na Nato.
Svet se ze pripravlja na boje. Kot berem dolocene tuje medije. Veliko je skrivnostnih sestankov in krozenja in premikov vojske in orozja ampak zelo na tiho.
2 koalicije.
Nato, Japonska, Kanada, Avstralija, Juzna Koreja, EU, Argentina, Izrael, Egipt, Tajvan, Albanija, Turcija.
Proti.
Rusija, Iran, Severna Koreja, Kitajska
Ostalo bo nevtralno. Kot kaze do sedaj.
A se ze kaj pripravljate? Imate kaksne scenarij v mislih kam iti? Denar? Zlato? Otroci? Hrana?
Kot kazejo napovedi bo se malo. Tja do poletja 2023. Potem pa vžge na polno.
Boste sli v boj? Bezali? Skrili? Cakali?
Vse kar poznate in imate bo v sekundi nepomembno, ko prileri prva bomba.
Pamet v roke.
vse pripravljeno, 28.01.2023 ob 14:52
Ze marca 2020 sem razdelala plan pobega, prej sem imela v glavi le misel, kako bi v takih situacijah, zdaj imam pa par razdelanih opcij, plane, back-up plane, skratka, ne jaz, ne moji moski se vojne ne bomo sli, ni sans!
Vojne so, ker narod ne odstrani psihopatov z oblasti.
Psihopati zato pripeljejo situacijo do takšne meje, da postane nevzdržno ali pa si se prisiljen boriti, ker obstaja vedno dovolj debilov, ki ližejo rit psihopatom na oblasti.
Isto je bilo pri koroni. Kaj boš kar pustil, da te jebejo v nos, te cepijo, nabijajo nagobčnike ? Borba je zato nujna, razen, če si zabit hlapec. Ker te debili in psihopati ne bodo pustili pri miru.
Za razliko nekaterih narodov (Srbi npr.) Slovenci NIKOLI v zgodovini nismo zapuščali domove.
Pa saj imamo PATRIO:
Takole mi je pred leti pisal kolega gen. Klobčaver:
Anonim765, 28.01.2023 ob 14:20
Kmalu bo dokoncno pocilo, ko bo kaksna ruska raketa priletela na Nato.
Svet se ze pripravlja na boje. Kot berem dolocene tuje medije. Veliko je skrivnostnih sestankov in krozenja in premikov vojske in orozja ampak zelo na tiho.
2 koalicije.
Nato, Japonska, Kanada, Avstralija, Juzna Koreja, EU, Argentina, Izrael, Egipt, Tajvan, Albanija, Turcija.
Proti.
Rusija, Iran, Severna Koreja, Kitajska
Ostalo bo nevtralno. Kot kaze do sedaj.
A se ze kaj pripravljate? Imate kaksne scenarij v mislih kam iti? Denar? Zlato? Otroci? Hrana?
Kot kazejo napovedi bo se malo. Tja do poletja 2023. Potem pa vžge na polno.
Boste sli v boj? Bezali? Skrili? Cakali?
Vse kar poznate in imate bo v sekundi nepomembno, ko prileri prva bomba.
Pamet v roke.
Že nekaj časa gledam v tranzite karte Slovenije. Približno takrat, ko je oblast prevzela Golobova vlada oziroma malo kasneje je začel delati tranzitni Uran opozicijo na natalni Pluton. To je aspekt, ki lahko povzroči nenadni pretres, zrušitev, nepričakovane izdatke, celo bankrot, v skrajnem primeru.
V našem primeru financ v povezavi z veliki organizacijami. Uran vlada financam, Pluton pa velikim organizacijam.
Drugo leto bo šel malo naprej, ne bo več eksakten ampak za Uran je značilno, da začne nekoliko kasneje delovati. Tako da prvi začetki so se kazali že lansko leto s to finančno krizo, letošnje bo nek vrh, ker bo prišlo do eksaktnosti, naslednje pa najbrž tiste posledice….
Že dalj časa gledam in gledam, kaj bi to bilo… Sem hotela že pisati o bankrotu, pa nisem,… sedaj vidim, da je to draginja in povišanje davkov (davki gredo gor, pa še vse se draži), ki sili organizacije in velika podjetja v neke skrajne odločitve…
Mislim, da bo, kar se tiče finančnega stanja – pretresljivo leto! In to vidno vsem, ker je v kardinalnih hišah. Najbolj se bo nanaša na finance, velike organizacije, podjetja, pa tudi samo koalicijo in opozicijo. Pričakovati je nepričakovano, predvsem v financah.
Zakaj si proti NATU in Ameriki?
OK, glede NATA verjamem, tudi jaz sem bil na referendumu proti vstopu Slovenije v NATO, kot je pošiljal pisma slovenskim gospodinjstvom grobar slovenskega gospodarstva – nori Drnovšek. Sem bil pristaš mirovnika Marka Hrena za nevtralnost Slovenije po vzoru matere Avstrije in vzornice Švice. Ampak zdaj je, kar je. Ameriški denar je bil takrat preveč vabljiv za glupega Drnovška in SV.
Amerika nas je pa po letu 1945 preživljala, Rusija samo izkoriščala, l. 1948 pa še napadla….
Vesel oče
Vir:
Ameriško posredovanje na Korejskem polotoku v letih 1950–1953, v katerem je v bojih proti komunistični Kitajski in Severni Koreji umrlo okoli 50 tisoč ameriških vojakov, preprečilo Stalinov napad na Titovo Jugoslavijo ter s tem tudi izbruh tretje svetovne vojne na stari celini in jedrsko apokalipso (tj. jedrski armagedon), ki bi uničila svet.
Vesel oče, 28.01.2023 ob 16:09
Za razliko nekaterih narodov (Srbi npr.) Slovenci NIKOLI v zgodovini nismo zapuščali domove.
Pa saj imamo PATRIO:
Takole mi je pred leti pisal kolega gen. Klobčaver:
ja seveda, tisti ki so šli 45 leta, so bili ugrabljeni.
Model nemškurski, kdaj pa so Srbi zapuščali domovino?
Če misliš na srbsko vojsko leta 1915, se je le-ta umaknila preko Albanije, ker ni hotela kapitulirati.
In ta srbska vojska je leta 1918 osvobodila slovenske dežele do zgornje Koroške.
Kar smo ga zasrali na koroškem plebiscitu pa niso Srbi prav nič krivi.