Najdi forum

Splash Forum Politični čvek 3. Svetovna vojna.

3. Svetovna vojna.

Kmalu bo dokoncno pocilo, ko bo kaksna ruska raketa priletela na Nato.

Svet se ze pripravlja na boje. Kot berem dolocene tuje medije. Veliko je skrivnostnih sestankov in krozenja in premikov vojske in orozja ampak zelo na tiho.

2 koalicije.

Nato, Japonska, Kanada, Avstralija, Juzna Koreja, EU, Argentina, Izrael, Egipt, Tajvan, Albanija, Turcija.

Proti.

Rusija, Iran, Severna Koreja, Kitajska

Ostalo bo nevtralno. Kot kaze do sedaj.

A se ze kaj pripravljate? Imate kaksne scenarij v mislih kam iti? Denar? Zlato? Otroci? Hrana?

Kot kazejo napovedi bo se malo. Tja do poletja 2023. Potem pa vžge na polno.

Boste sli v boj? Bezali? Skrili? Cakali?

Vse kar poznate in imate bo v sekundi nepomembno, ko prileri prva bomba.

Pamet v roke.

spet panika.

Torej, politika se pripravlja! Ne f ljudje.

Pa pojdimo še na volitve 😀

da po Zagrebu sledi Lubiana.

Videt smo res blizu. Ne vem, kam bomo povprecni ljudje bezali

Kam čem bežati???Vse,ki jih ljubim nosim v srcu,če bom z ljubljenimi tist čas več kot super.Imejte se raje radi in bodite prijazni do vseh.

Odgovor na objavo uporabnika
Hahajaja, 28.01.2023 ob 14:47

Kam čem bežati???Vse,ki jih ljubim nosim v srcu,če bom z ljubljenimi tist čas več kot super.Imejte se raje radi in bodite prijazni do vseh.

Zelo lepo, ne delaj drugim hudo, in drugi naj nam ne želijo hudo.

mi moramo vsak v svoji državi to bando politično, ki pa dejansko samo skubi svoje ljudi in niti slučajno ne delajo za ljudi, ampak za sebe, atako levi kot desni….vse to bando na grmado pa zakuriti!

lepo232, 28.01.2023 ob 14:50

Zelo lepo, ne delaj drugim hudo, in drugi naj nam ne želijo hudo.

Če bi vsi tako razmišljali..

Ze marca 2020 sem razdelala plan pobega, prej sem imela v glavi le misel, kako bi v takih situacijah, zdaj imam pa par razdelanih opcij, plane, back-up plane, skratka, ne jaz, ne moji moski se vojne ne bomo sli, ni sans!

Ne cakaj predolgo…

Take teme niso smešne in so bolj špekuliranje kot kaj resnega.

vse pripravljeno, 28.01.2023 ob 14:52

Ze marca 2020 sem razdelala plan pobega, prej sem imela v glavi le misel, kako bi v takih situacijah, zdaj imam pa par razdelanih opcij, plane, back-up plane, skratka, ne jaz, ne moji moski se vojne ne bomo sli, ni sans!

Vojne so, ker narod ne odstrani psihopatov z oblasti.

Psihopati zato pripeljejo situacijo do takšne meje, da postane nevzdržno ali pa si se prisiljen boriti, ker obstaja vedno dovolj debilov, ki ližejo rit psihopatom na oblasti.

Isto je bilo pri koroni. Kaj boš kar pustil, da te jebejo v nos, te cepijo, nabijajo nagobčnike ?  Borba je zato nujna, razen, če si zabit hlapec. Ker te debili in psihopati ne bodo pustili pri miru.

Seveda, verjetno, ko pade bomba in se zacne vojna pricakujes, da bodo delovale transportne poti.

Ne vem kdo se bo danes boril in za koga?! Kolikor jaz poznam moške, bo bolj malo tistih, ki bi bili pripravljeni umreti za cilje (predvsem bogatenje) posameznikov. Naj gredo tisti, ki sestankujejo o vojni, na bojna polja, če vojne ne znajo preprečit.

Hahaha, 28.01.2023 ob 15:40

Seveda, verjetno, ko pade bomba in se zacne vojna pricakujes, da bodo delovale transportne poti.

Smo že v vojni. To je prav kret.ensk.o, da v 3.svet.vojni nekateri narodi sploh ne vedo, da so v vojni.

Za razliko nekaterih narodov (Srbi npr.) Slovenci NIKOLI v zgodovini nismo zapuščali domove.

Pa saj imamo PATRIO:

Takole mi je pred leti pisal kolega gen. Klobčaver:

Glede Patrie: tu gre za APC (Armored Personnel Carrier), kar pomeni transportno oklepno vozilo z lahko protipehotno oborožitvijo (mitraljez). Patria je eno izmed sodobnejših oklepnih transportnih vozil, je kvalitetna in sposobna se spopasti z izzivi, ki jih predstavlja bojišče 21. stoletja, niti slučajno pa ne zdrži vseh vrst in načinov bombardiranja (niti ne večine) – to ne velja za nobeno vojaško vozilo na svetu – najbližje temu je morda reaktivni oklep, ki ob doletu rakete/bombe pravočasno ukrepa in uniči projektil naperjen proti vozilu, česar pa Patria definitivno nima.
Patria morda zdrži direktni udarec ruskega RPG (Rocket Propelled Grenade), klasičnih raket, srednjih in večjih bomb in ostalega streliva tipa zrak-zemlja in skoraj vseh modernih raket/vodenih bomb zemlja-zemlja pa ne. Moraš vedeti, da imajo recimo Američani in Izraelci v svojem arzenalu letalske bombe imenovane Bunker Buster (uničevalec bunkerjev), ki so sposobne popolnoma uničiti podzemni bunker več metrov pod zemljo s tem ko predrejo več metrov zemlje vse do bunkerja, kjer z neverjetno udarno silo predrejo še meter ali dva arminiranega betona, preden eksplodirajo v notranjosti bunkerja. Ta ista tehnologija je uporabljena tudi pri večini današnjih ameriških in izraelskih protioklepnih raketah in bombah, ki so sposobne uničiti celo najbolj moderen in najmočnejši ameriški tank Abrams M1 – kaj šele nek oklepnik tipa Patria.
Še eno dejstvo glede Patrije. Ne vem, če si opazil kdaj, da jih nikoli ne pošljemo z našimi vojaki v Afganistan. Zakaj? Zato, ker so Patrije proti obcestnimi improviziranimi bombami in minami popolnoma nesposobne in smrtna past za tiste notri. Dno Patrie namreč ni v obliki V, kot so ameriški oklepniki uporabljeni v Iraku in Afganistanu. Zakaj v obliki V? Ko pride do obcestne eksplozije tik ob vozilu, podvozje v obliki V preusmeri silo in energijo eksplozije stran (načela aerodinamike), s čimer uničevalna energija bombe vozilo nekako obide in izgubi svoj 100% potencial. Patria torej ne zdrži bombardiranja – morda lažje bombardiranje, pa še to bi moralo biti nenatančno, ostalega ne.
Govorice, da so Janšo ”skinuli” Američani, so pa točno toliko verjetne, kot so bile govorice o smrti Črtomirja Janše. Avstrijci in njihov sodni sistem? Mislim, da so zadnjič ob tisti sodbi v zadevi Patria zelo nazorno izrazili dejansko stanje pri nas v Sloveniji. Verjamem avstrijskemu sodstvu veliko bolj kot pa slovenskemu, ki je v polni navezi z vsemi našimi kvazi politiki in kriminalci – res žalostno…

Itk mam zdravje v k.. zrt mene ce me jutr pobere

Klasične vojne ne bo .

Jaz sem proti natu in ameriki

3 svetovne pa nebo … niste v filmu ljudje

Tudi kar berete in gledate po televizijo o rusiji in ukraiji je le velik larifari , medijski šov

Zapomnite si , putin zelenski kim un in biden so vsi iz istega kluba iluminati

Anonim765, 28.01.2023 ob 14:20

Kmalu bo dokoncno pocilo, ko bo kaksna ruska raketa priletela na Nato.

Svet se ze pripravlja na boje. Kot berem dolocene tuje medije. Veliko je skrivnostnih sestankov in krozenja in premikov vojske in orozja ampak zelo na tiho.

2 koalicije.

Nato, Japonska, Kanada, Avstralija, Juzna Koreja, EU, Argentina, Izrael, Egipt, Tajvan, Albanija, Turcija.

Proti.

Rusija, Iran, Severna Koreja, Kitajska

Ostalo bo nevtralno. Kot kaze do sedaj.

A se ze kaj pripravljate? Imate kaksne scenarij v mislih kam iti? Denar? Zlato? Otroci? Hrana?

Kot kazejo napovedi bo se malo. Tja do poletja 2023. Potem pa vžge na polno.

Boste sli v boj? Bezali? Skrili? Cakali?

Vse kar poznate in imate bo v sekundi nepomembno, ko prileri prva bomba.

Pamet v roke.

Že nekaj časa gledam v tranzite karte Slovenije. Približno takrat, ko je oblast prevzela Golobova vlada oziroma malo kasneje je začel delati tranzitni Uran opozicijo na natalni Pluton.  To je aspekt, ki lahko povzroči nenadni pretres, zrušitev, nepričakovane izdatke, celo bankrot, v skrajnem primeru.
V našem primeru financ v povezavi z veliki organizacijami.  Uran vlada financam, Pluton pa velikim organizacijam.

Drugo leto  bo šel malo naprej, ne bo več eksakten ampak za Uran je značilno, da začne nekoliko kasneje delovati. Tako da prvi začetki so se kazali že lansko leto s to finančno krizo, letošnje bo nek vrh, ker bo prišlo do eksaktnosti, naslednje pa najbrž tiste posledice….

Že dalj časa gledam in gledam, kaj bi to bilo… Sem hotela že pisati o bankrotu, pa nisem,… sedaj vidim, da je to draginja in povišanje davkov (davki gredo gor, pa še vse se draži), ki sili organizacije in velika podjetja v neke skrajne odločitve…

Mislim, da bo, kar se tiče finančnega stanja – pretresljivo leto! In to vidno vsem, ker je v kardinalnih hišah. Najbolj se bo nanaša na finance, velike organizacije, podjetja, pa tudi samo koalicijo in opozicijo. Pričakovati je nepričakovano, predvsem v financah.

Zakaj si proti NATU in Ameriki?

OK, glede NATA verjamem, tudi jaz sem bil na referendumu proti vstopu Slovenije v NATO, kot je pošiljal pisma slovenskim gospodinjstvom grobar slovenskega gospodarstva – nori Drnovšek. Sem bil pristaš mirovnika Marka Hrena za nevtralnost Slovenije po vzoru matere Avstrije in vzornice Švice. Ampak zdaj je, kar je. Ameriški denar je bil takrat preveč vabljiv za glupega Drnovška in SV.

Amerika nas je pa po letu 1945 preživljala, Rusija samo izkoriščala, l. 1948 pa še napadla….

Vesel oče

Vir:

https://siol.net/novice/svet/kako-je-tito-skorajda-povzrocil-tretjo-svetovno-vojno-in-jedrsko-apokalipso-579529

Ameriško posredovanje na Korejskem polotoku v letih 1950–1953, v katerem je v bojih proti komunistični Kitajski in Severni Koreji umrlo okoli 50 tisoč ameriških vojakov, preprečilo Stalinov napad na Titovo Jugoslavijo ter s tem tudi izbruh tretje svetovne vojne na stari celini in jedrsko apokalipso (tj. jedrski armagedon), ki bi uničila svet.

Vesel oče, 28.01.2023 ob 16:09

Za razliko nekaterih narodov (Srbi npr.) Slovenci NIKOLI v zgodovini nismo zapuščali domove.

Pa saj imamo PATRIO:

Takole mi je pred leti pisal kolega gen. Klobčaver:

Glede Patrie: tu gre za APC (Armored Personnel Carrier), kar pomeni transportno oklepno vozilo z lahko protipehotno oborožitvijo (mitraljez). Patria je eno izmed sodobnejših oklepnih transportnih vozil, je kvalitetna in sposobna se spopasti z izzivi, ki jih predstavlja bojišče 21. stoletja, niti slučajno pa ne zdrži vseh vrst in načinov bombardiranja (niti ne večine) – to ne velja za nobeno vojaško vozilo na svetu – najbližje temu je morda reaktivni oklep, ki ob doletu rakete/bombe pravočasno ukrepa in uniči projektil naperjen proti vozilu, česar pa Patria definitivno nima.
Patria morda zdrži direktni udarec ruskega RPG (Rocket Propelled Grenade), klasičnih raket, srednjih in večjih bomb in ostalega streliva tipa zrak-zemlja in skoraj vseh modernih raket/vodenih bomb zemlja-zemlja pa ne. Moraš vedeti, da imajo recimo Američani in Izraelci v svojem arzenalu letalske bombe imenovane Bunker Buster (uničevalec bunkerjev), ki so sposobne popolnoma uničiti podzemni bunker več metrov pod zemljo s tem ko predrejo več metrov zemlje vse do bunkerja, kjer z neverjetno udarno silo predrejo še meter ali dva arminiranega betona, preden eksplodirajo v notranjosti bunkerja. Ta ista tehnologija je uporabljena tudi pri večini današnjih ameriških in izraelskih protioklepnih raketah in bombah, ki so sposobne uničiti celo najbolj moderen in najmočnejši ameriški tank Abrams M1 – kaj šele nek oklepnik tipa Patria.
Še eno dejstvo glede Patrije. Ne vem, če si opazil kdaj, da jih nikoli ne pošljemo z našimi vojaki v Afganistan. Zakaj? Zato, ker so Patrije proti obcestnimi improviziranimi bombami in minami popolnoma nesposobne in smrtna past za tiste notri. Dno Patrie namreč ni v obliki V, kot so ameriški oklepniki uporabljeni v Iraku in Afganistanu. Zakaj v obliki V? Ko pride do obcestne eksplozije tik ob vozilu, podvozje v obliki V preusmeri silo in energijo eksplozije stran (načela aerodinamike), s čimer uničevalna energija bombe vozilo nekako obide in izgubi svoj 100% potencial. Patria torej ne zdrži bombardiranja – morda lažje bombardiranje, pa še to bi moralo biti nenatančno, ostalega ne.
Govorice, da so Janšo ”skinuli” Američani, so pa točno toliko verjetne, kot so bile govorice o smrti Črtomirja Janše. Avstrijci in njihov sodni sistem? Mislim, da so zadnjič ob tisti sodbi v zadevi Patria zelo nazorno izrazili dejansko stanje pri nas v Sloveniji. Verjamem avstrijskemu sodstvu veliko bolj kot pa slovenskemu, ki je v polni navezi z vsemi našimi kvazi politiki in kriminalci – res žalostno…

ja seveda, tisti ki so šli 45 leta, so bili ugrabljeni.

Model nemškurski, kdaj pa so Srbi zapuščali domovino?

Če misliš na srbsko vojsko leta 1915, se je le-ta umaknila preko Albanije, ker ni hotela kapitulirati.

In ta srbska vojska je  leta 1918 osvobodila slovenske dežele do zgornje Koroške.

Kar smo ga zasrali na koroškem plebiscitu pa niso Srbi prav nič krivi.

New Report

Close