3. Svetovna vojna.
robi9, 28.01.2023 ob 15:36
vse pripravljeno, 28.01.2023 ob 14:52
Ze marca 2020 sem razdelala plan pobega, prej sem imela v glavi le misel, kako bi v takih situacijah, zdaj imam pa par razdelanih opcij, plane, back-up plane, skratka, ne jaz, ne moji moski se vojne ne bomo sli, ni sans!
Vojne so, ker narod ne odstrani psihopatov z oblasti.
Psihopati zato pripeljejo situacijo do takšne meje, da postane nevzdržno ali pa si se prisiljen boriti, ker obstaja vedno dovolj debilov, ki ližejo rit psihopatom na oblasti.
Isto je bilo pri koroni. Kaj boš kar pustil, da te jebejo v nos, te cepijo, nabijajo nagobčnike ? Borba je zato nujna, razen, če si zabit hlapec. Ker te debili in psihopati ne bodo pustili pri miru.
Jah, daj, zacni prvi z borbo!
Cepljena nisem, korona ukrepom smo podlegli, kolikor je bilo nujno potrebno, da nismo placevali nekih kazni, ker denarja pa ne dam!
Da se borim proti komu? Ce popucamo naso bando, bo prisla na oblast druga, enaka, ki bo spet plesala, kakor Bruselj zvizga.
Da grem v Bruselj popucat bando, nimam ne vzvodov, ne sredstev.
Edino kar lahko naredim, je da poiscem svoj mir. Kdor se hoce pa igrat te igrice, ki nam jih servirajo, naj se igra.
Kokoši🎆🎇🎆🎇🎆🎇🎆, 29.01.2023 ob 08:46
yram, 29.01.2023 ob 08:37
RAKUN, 28.01.2023 ob 21:46
yram, 28.01.2023 ob 20:55
robi9, 28.01.2023 ob 20:43
yram, 28.01.2023 ob 20:26
robi9, 28.01.2023 ob 20:06
yram, 28.01.2023 ob 19:53
Se vam prav vidi, da se nikoli niste bili v nevarnosti in se bedaki bojite napacnih- neke vojske. Sicnu vas bo sosed ali tip ala veseli oce iz ciste mrznje ne pa nek ruski ali afriski vojak. Bedaki
Zanesti se moras nase in lastno obrambo. Ce ze uleti rus z raketo res veliko ne mores, se pa vsekakor lahko obranis pred sosedom, znancem, sodelivcem. Tud sanja se vam ne koliko teme ljudje nosijo v sebi in taki na katere ne bi ravno pomislili. Se med korono niste nic naucili*?
Nekateri se smo naučili.
Zato lahko opazimo, da največje zlobe zagovarjajo tiste psihopate, ki svet vodijo v uničenje in vojne.
Ker zloba je destruktivna in teži k uničenju.
Kam lahko psihopati in zlobneži pripeljejo nek narod ali državo, pa smo se lahko naučili tudi iz vojne v BIH, kjer je sosed streljal na soseda. Čeprav sta par dni prej še skupaj pila v oštariji.
Eden je začel s provokacijami in streljal, drugi se je bil primoran braniti in streljati nazaj.
Do tega pride, ker glup narod ni sposoben odstraniti psihopatov z oblasti.
To velja tudi za ta glup narod.
Ok zate mi je jasno, da si se naucil. Vecina je naivnih. Berejo casopis in se tresejo pred putinom in zelenskim…niti bo putin streljal, niti zelenski. Nevarni so ljudje, vecina jih nima prav nobenega obraza (v miru bi lastni materi ukradli, kaj selw v vojni ko prakticno vlada anarhija). To jim ne potegne, ljudje so tisti, ki te bojo okradli, ubili itd., ker bojo imeli neko korist ali pa so samo psihici, ki zdruzijo zabavno s koristnim.
Res je. Naivnih in indoktriniranih, brez lastne pameti.
Kot praviš, covid fašizem je to lepo pokazal, kjer se je narod izživljal nad sočlovekom, diskriminiral in zapiral zdrave ljudi.
Vsega tega ni počel fašist janša. On se je samo skrival. Vse to je izvajal glup narod in se ob tem zgovarjal na Janšo.
S tem je glup narod dokazal, da nima lastne pameti, ne vrednot in samo sledi kar se mu naroči.
Poceli so kar so poceli za lastno korist- brez vsake tehtnice. Medtem ko se bojijo nekih rusov, ki bojo kao napadli ljubljano haha( pa pustimo trole ob strani-rakun in un veseli oce itd. delata kar delata namerno, temu se rece odvracanje pozornosti od pravega sovraznika oz.tezav) jim ne potegne, da je sovraznik veliko blizje kot si sploh predstavljajo. Sodoma in gomora to ze skoz ponavljam.
UUwow..pameten ko kurba.
Verjetno sem edini na MON, ki je dejansko zivel v Rusiji in Ukrajini. Zato odlicno poznam stanje tam.
In ja..Rusija je zlo. Rusko misljenje o Evropi, kot izrodku, ki ga treba uniciti, misljenje zaplankano o njihovi vecvrednosti in obsesiji o sanjah o sovjetski zvezi..ne to ni Putinova vojna..ampak voja vsaj 90% rusov..ki so oprani do dna mozganov. Egoti..nevednezi..cisto drugi svet. Zato mi ne pametovati. O tem o cemer vecina nima pojma.
Pa to o Zelenskem in drogi. Kje ne dokaz?. Kje je dokaz o drogi?
Putin ce ga pogledas je stalno pijan ali zadet. Nazadnje se je opotekal na sprejemu vojakov. Bizarno. Troli zabiti.
Kot prvo sem zenskega spola, zato ne morem biti pameten, lahko sem samo pametna. Dol mi visi tako putin kot zelenski in njune igre, ki jih igrata skupaj z zda in eu podrepniki. Z nicemer me ne bos preprical trol v sovrastvo do obicnega rusa, ruske literature in kulture ali pa do obicnega ukrajinca (ista pasta so ti oni genetsko), na tvojo zalost munjeni trol bom se naprej poslusala p. ilica cajkovskega in z veseljem prebrala a.sergejevica puskina. Bo slo trol zabiti*?
Mislim da ne bo šlo, RAKUN je totalno zabit in se ga nič ne prime. Drugače pa tudi mene skrbi kaj bo z rusko kulturo. Ta je vedno RUSIJO predstavljala najbolj kritično(kot tudi človeka nasploh). Kdor hoče razumeti RUSIJO mora le brati rusko literaturo in gledate ruske filme.
Nevem koliko jih gledaš, ampak ruski filmi so odlični in imajo dosti dobrih režiserjov.
Mimogrede en dober družbenokritičen ruski gej film zate poznam.
Povej koki, ceprav filmov in serij ne gledam veliko, to sta bolj moz in hci zalepljena na netflix :)) raje berem, ce poznas kako fajn boylove knjigo jo z veseljem preberem. Kar se tice pa ruske kulture, obozujem rusko lit.,poleg drugih, svasta sem ze prebrala, berem vedno znova, kar je pac distopno v jezikih ki jih razumem, rusko pa zal ne znam, ceprav mi je fotr skoz govoril, da je treba ruse (kot tudi druge) brati v ruscini, da sele takrat res zacutis zgodbo, ki jo pripoveduje ruska dusa. To kar se pocne z ruskimi avtorji in umetniki je pod nivojem razvitega mozga. Ni prvic in ni zadnjic, da so vtaknili kulturo nekega naroda v politicno minestro, ljudje pa vse pograbijo ne da bi za trenutek razmislili.
Vesel oče, 29.01.2023 ob 09:01
Le glej, da ti ne potrka kakšen Štajerec na vrata.
Upam, da ve, kje sem, pa naj pride, če si upa.
Vesel oče, 2 m, 1oo kg
P.S. Puškin ni bil Rus. Preglej njegov rodovnik, pa še kaj od dekabristov preberi….
Ti in tvoji rodovniki, le glej da bos kopal dovolj globoko pa bos prisel do adama in eve. Ti strokovnjak za rodovnike dej nam povej no, kaksen rodovnik imajo bebci ki se lepijo po muzejih in v umetnine mecejo paradajz*? Nic drugacnega od idiiotov, ki bi zgali ruske knjige, verjetno imajo istega prednika- majmuna. To toleriramo v kao razviti evropi*? Dober je bog da nas ohranja na tej zemlji.
yram, 29.01.2023 ob 09:00
Povej koki, ceprav filmov in serij ne gledam veliko, to sta bolj moz in hci zalepljena na netflix :)) raje berem, ce poznas kako fajn boylove knjigo jo z veseljem preberem. Kar se tice pa ruske kulture, obozujem rusko lit.,poleg drugih, svasta sem ze prebrala, berem vedno znova, kar je pac distopno v jezikih ki jih razumem, rusko pa zal ne znam, ceprav mi je fotr skoz govoril, da je treba ruse (kot tudi druge) brati v ruscini, da sele takrat res zacutis zgodbo, ki jo pripoveduje ruska dusa. To kar se pocne z ruskimi avtorji in umetniki je pod nivojem razvitega mozga. Ni prvic in ni zadnjic, da so vtaknili kulturo nekega naroda v politicno minestro, ljudje pa vse pograbijo ne da bi za trenutek razmislili.
“YRAM”,
Sej dobri filmi znajo včasih še literaturo prekašati, takrat ko so literatura prenesena v filmsko zgodbo, poezija v atmosfero, slikarstvo v sliko…
Znajo ruski filmski režiserji neverjetno predstaviti sodobno Rusijo, vsekakor smemajo filme, ki jim Hollywood niti blizu ne pride.
Aja pa rekla si, da si bolj romantična in imaš rada gej drame. Čeprav ta je bolj okrutna, in glavni junak je zlobnež in hud psiho 🙂
.https://www.youtube.com/watch?v=zqEg_LZBCzU
Kakšen ti je trailer?