3. Zmenek
Poliklobasa926, 20.12.2023 ob 20:58
Hvala, čisto in urejeno stanovanje tako imam. Wc morda moram malo bolj temeljito sicer res ja. Kje kupit kakšno to dobro dišeče olje? Mogoče kaj bolj cimetno, glede na letni čas? Nimam vrednih reči, mislim da ni takšne sorte dekle. Malo sem bil pocukran že od začetka, sva se spoznala v knjižnici. Prvi zmenek v restavraciji, drug na ljubljanskem gradu. Vem da veliko deklet verjetno ta pocukranost odbije, ampak s takšnimi potem tako ni šlo mimo 1. zmenka
Če si dekletu všeč, je čisto vseeno kam jo pelješ. Če je romantična ji take stvari božajo dušo. Punci pa le povej, da ne veš kako se stvarem streže, nato pa spontano raziskujta drug drugega.
Zakaj alko?, 20.12.2023 ob 21:20
Alkohol na prvih zmenkih ni dobro. Ne vem zakaj se morate takoj opijat če ste z nekom? Če nekdo slabo prenaša alkohol vam bo žal da ste koga napili. Če se še ne poznate dobro, se ga ne nalivajte.
Tudi neki jazzuziji so osladni in zelo direktno vsiljivi. Dajte se prej spoznat in pogovarjat. Sploh če je prvi seks zna bit porazno! Lahko ti tič ne bo vstal zarad pijače.
V mislih smo imeli kulturo pitja s pravo izbiro kvalitetnega vina s kozarčkom ali dva za sprostitev, da se prebije led. Kateri prizor iz horor filma z mehkim med nogam se tebi v glavi vrti, ne vem. Iz lastnih izkušnjah, amater ubogi?
Savne, jazzuziji v orhideliji so za ženske top izkušnja. Ne svetuj, ker nimaš pojma.
Iskrena898, 20.12.2023 ob 21:26
Če si dekletu všeč, je čisto vseeno kam jo pelješ. Če je romantična ji take stvari božajo dušo. Punci pa le povej, da ne veš kako se stvarem streže, nato pa spontano raziskujta drug drugega.
Punci NE povej, da nimaš pojma, ker boš izpadel lolek.
Kako si pa kaj spreten pri plesu? Si jo upaš povabit malo zaplesati? Seveda ne mislim polke samo, da se zbližata … Lahko se igrata pa kakšno družabno igrico …ala slači poker. Lahko na netu poiščeš unih 70 vprašanj, kjer se, ko prideta skozi, oba kao zaljubita – pogooglaj. Lahko na yt drug drugemu predvajata svoje najljubše komade in kaj skupaj zapojeta zraven. Ko pa pride do akcije, pa samo počasi, ampak aktivno. Ne se ustavit vmes, ampak ne hitet, da prideš čim prej not. Masaža vseh delov telesa, posebej prsi je super. Ko pa si not, pa spet lepo počasi, naj ona nakazuje tempo. Uffff, sem se kar vživela v svoje začetke
nepozabno
Ja napit je res ne nameravam, nisva več 20. Poljub ki sem ga omenil je bil kar dolg malce z odprtimi ustmi, po moje je začutila da nisem nekam preveč izkušen. Zdaj ne vem, ali rečem ali ne. Na ples mi bi jo bilo nerodno povabit, verjetno bi res si lahko drug drugemu vrtela muziko. Sva se na tem kar poklopila na 1. zmenku. Uff ta opis me je kar pogrel “poglej kak rom film”. Nisem tip ki bi se mu kaj mudilo, bom se res poskušal dobro posvetit njeni celoti.
Poliklobasa926, 20.12.2023 ob 22:00
Ja napit je res ne nameravam, nisva več 20. Poljub ki sem ga omenil je bil kar dolg malce z odprtimi ustmi, po moje je začutila da nisem nekam preveč izkušen. Zdaj ne vem, ali rečem ali ne. Na ples mi bi jo bilo nerodno povabit, verjetno bi res si lahko drug drugemu vrtela muziko. Sva se na tem kar poklopila na 1. zmenku. Uff ta opis me je kar pogrel “poglej kak rom film”. Nisem tip ki bi se mu kaj mudilo, bom se res poskušal dobro posvetit njeni celoti.
Če se ti ne mudi, počakaj da gre k drugemu. Pa potem spet kaj malo napiši na forum
Ti že nisi dec devičnik !
Ne vem zakaj tako komplicirate. Te stvari se zgodijo spontano, ko dva začutita, da se privlačita kot magnet, živ bog vaju ne bi mogel ločiti niti nič ne bi moglo ‘pokvariti’ vzdušja. Se zgodi in pika. Pa lahko iz čisto banalnega giba, ko sežeš do mize po kozarec, pa se mal nagneš bližje njej, ona misli evo..to je to, zdaj me hoče poljubiti in se nagne proti tebi, ti vidiš da se ona nekaj pripravlja in si rečeš, zdaj ali nikoli in hop. Poljub je tu. Od tam dalje “roka tako, roka tako” in sta že v vrtincu strasti. Kakšne sveče, ples, hrana, vino, jacuzzi… Sam ta prava dva se morata dobiti, pa verjetno niti do konca vrat ne bi utegnila zapreti, bi bilo že seizmično.
Sam sprosti se, pa imej se fajn. Naredi kar čutiš, da si želiš narediti, brez oklevanja..to je vse. Če se boš ti imel lepo, se bo tudi ona, če je prava in vajbata na istih frekvencah. Če ni, nič hudega, si se vsaj imel fajn.
Poliklobasa926, 20.12.2023 ob 22:32
No saj res ne skušam komplicirat, jaz ravno takšne večere lahko naredim tudi zase kadar mi je. Ampak delit to z nekom bo mi pa prav užitek in iskreno že samo zato komaj čakam.
Super. Na tvojem mestu me sploh ne bi skrbelo..vsaka si želi tako pozornega moškega. Samo pogumno, verjamem da jo boš očaral. Mene si že dobil pri “skuhal bom”.. kaj češ več od življenja. Samo uživajta.
Tvoj problem je v osnovi majnvrednostni kompleks. Znebi se tega občutka in se že 1x ne ponižuj, niso oni “jebači” superiorni, prej ravno obratno ;). Sicer pa ta trend zadnjih 10 let izjemno narašča, moški in ženske postajajo med sabo vedno večji sovražniki, in verjemi, da jih je zelo veliko še nedolžnih pri teh letih. Bodi raje ponosen na to, da v življneju nisi storil nobeni nič žalega, da bi imela pravico sovražiti te…
Joj, to pa res ne. Prostitutke pa zagotovo ne bi, sploh če sem lahko tako dolgo brez.
Ne počutim se manjvredno. Morda ko sem bil še študent, ampak že par let pač živim svoje življenje. Nekaterim je všeč menjevat spolne partenerje, meni to ni nikoli bil interes. V bistvu sploh nisem čutil neke potrebe, vse do tega poljuba. Samo ob misli nanjo sem že vzburjen.
xxl182, 21.12.2023 ob 15:15
ne sekiraj se, to jo boš itak razočaral. hahahaha drug tedne praviš. to še imaš nekaj dni časa, potrenirat z kako za denar. to bi ti jaz svetoval. mislim resno. lepo si najdi eno kurbico, in jo fuki do zmenka skoz. a potreniraš. to bo najbolje naložen denar v tvojem laifu.
Joooj, ne bodi tako zelo očitno zavisten.
poliklobasa malo nenavadno ime si si izbral, ampak jebi ga… jaz ti predlagam, da se ne delaš frajerja pred njo in ji po pravici poveš, da si še nedolžen, morda boš celo pridobil 5 točk, potem pa lepo počasi, nič se ne mudi, večerja svečka vino, glasba-… ni nujno v tem vrsten redu,,, in počasi poljubi, božanje pol bo pa steklo, dej dej, nič se ne boj, vse bo ok, še vedno in povsod je blo, ker jo moglo biti
Kam se ti mudi? Očitno še nista tako domača, da bi bil vsaj približno sproščen in vedel kaj ji je všeč in kaj ne. Pusti da se naravno zgodi. Kaj rineš in načrtuješ nekaj. Samo razočaran boš, pa verjetno še njo odbil. Pusti da se stvari naravno odvijejo. Večerja, film in stiskanje na kavču….in vidiš kam in kako. Ni treba nobenih ogromnih gest delat. Raje jo spoznavaj, da boš razumel njene znake, ne pa navalil kot pes na kost.
Meni se ne mudi, ampak je kar nekaj znakov ona tudi dala. Enkrat v življenju prej mi je ena dala iste znake, pa sem takrat se sam vstrelil v nogo z mojo sramežljivostjo, takrat sem bil šele 20. Zdaj mi je pa ta igrivost iz njene strani, pravo srce in je res nočem razočarat. Saj zdaj sem že nekako dobil predstavo… se bom skuliral.
Poliklobasa926, 21.12.2023 ob 22:21
Meni se ne mudi, ampak je kar nekaj znakov ona tudi dala. Enkrat v življenju prej mi je ena dala iste znake, pa sem takrat se sam vstrelil v nogo z mojo sramežljivostjo, takrat sem bil šele 20. Zdaj mi je pa ta igrivost iz njene strani, pravo srce in je res nočem razočarat. Saj zdaj sem že nekako dobil predstavo… se bom skuliral.
Nič lažjega!
Ko bosta na 3. dejtu povečerjala ali popila, karkoli, ji lahko za premagovanje sramežljivosti razkažeš svoje stanovanje. Nekako takole:
“Tukaj je dnevna soba, tale kavč se lahko raztegne in fukava na njem. Tle se gre na balkon, tam naju lahko vidijo fukat, če si za adrenalin. Tule je kuhinja, če si za eksperimente, lahko fukava na jedilni mizi. Tole je kopalnica, fuk pod tušem tudi paše. Tlele je moja delovna soba, če umakneva tistele stvari, dobiva nekaj prostora za fukat. Tole je pa moja spalnica, postelja bo najbrž dovolj velika, da na njej fukava celo noč.
To je to. Ti je všeč moje stanovanje?”
Ne moreš zgrešiti!