3. Zmenek
Poliklobasa926, 22.12.2023 ob 00:32
Izi dazit,
sem planiral nekaj takega pred večerjo sicer no, moje stanovanje tud ni tako veliko. Seveda ne ravno s tvojimi besedami ampak malo bolj igrivo.
Ja, itak! Namesto kavč lahk rečeš sedežna, namest balkon terasa, pač tko, da bo mal bolj fensi!
Izi dazit, 21.12.2023 ob 23:26
Poliklobasa926, 21.12.2023 ob 22:21
Meni se ne mudi, ampak je kar nekaj znakov ona tudi dala. Enkrat v življenju prej mi je ena dala iste znake, pa sem takrat se sam vstrelil v nogo z mojo sramežljivostjo, takrat sem bil šele 20. Zdaj mi je pa ta igrivost iz njene strani, pravo srce in je res nočem razočarat. Saj zdaj sem že nekako dobil predstavo… se bom skuliral.
Nič lažjega!
Ko bosta na 3. dejtu povečerjala ali popila, karkoli, ji lahko za premagovanje sramežljivosti razkažeš svoje stanovanje. Nekako takole:
“Tukaj je dnevna soba, tale kavč se lahko raztegne in fukava na njem. Tle se gre na balkon, tam naju lahko vidijo fukat, če si za adrenalin. Tule je kuhinja, če si za eksperimente, lahko fukava na jedilni mizi. Tole je kopalnica, fuk pod tušem tudi paše. Tlele je moja delovna soba, če umakneva tistele stvari, dobiva nekaj prostora za fukat. Tole je pa moja spalnica, postelja bo najbrž dovolj velika, da na njej fukava celo noč.
To je to. Ti je všeč moje stanovanje?”
Ne moreš zgrešiti!
Tole je pa bilo huje kot katera koli Topshop reklama. Bljak. Avtor, ne delaj tega. Nobena normalna ne bi ostala niti minute po taki izjavi.
soft, seveda ne mislim kaj tako direktnega reč. Nisem od včeraj. Fuk je pravtako res brezveze poceni beseda. Bolj sem mislil v glavi nekaj takšnega: “tu je postelja, tu se da fajn se..spati.” Če že pa večinoma ne tako direktno, je pametno dekle, bo že znala sama si narisat končno sliko. Tako se ji je na dveh zmenkih z neba vidlo, da je mala porednica.
Poliklobasa926, 22.12.2023 ob 14:13
soft, seveda ne mislim kaj tako direktnega reč. Nisem od včeraj. Fuk je pravtako res brezveze poceni beseda. Bolj sem mislil v glavi nekaj takšnega: “tu je postelja, tu se da fajn se..spati.” Če že pa večinoma ne tako direktno, je pametno dekle, bo že znala sama si narisat končno sliko. Tako se ji je na dveh zmenkih z neba vidlo, da je mala porednica.
Ne nič razlagat, ene stvari niso za v besede, narediš in pokažeš namesto da govoriš. Itak čim ona pride zvečer sama k tebi domov, točno ve kok je ura in da postelje niso samo za spat.
Ampak skeptičen, da je pri nas tip lahko junfer pri 35-ih, če je normalno socializiran in nima nekih posebnosti, ki bi a priori odvračale ženske, je to tolk nekih situacij in priložnosti, da če bi hotel ostat nedolžen, ne moreš.
Ni treba omenjati postelje, ker jo že s tem spravljaš v neroden položaj. Saj ni neumna praviš, slepa tudi ne. Zakaj imate potrebo razkazovati stanovanje pa tudi ne vem.
Ne da te kritiziram, samo meni se zdi, da nimaš nobene vsebine, se nimata vidva o čem pogovarjati, zato iščeš karkoli, da bi pustil vtis in jo navdušil. Normalna dva, ki se privlačita, ne potrebujeta nobene animacije, šova, posebnih efektov…dovolj je tvoja energija in da se prepustiš toku, da se pogovarjata in večer prinese kar prinese. Če sta kompatibilna, bo steklo gladko, če pa hočeš za vsako ceno položit to bejbo, potem je pa tako, da si pišeš scenarije. Po mojem brez potrebe vse skupaj. Ampak vsak ima svoj stil in naredi kar češ, meni je vseeno.
Jaz, če bi bila samska na zmenku, ne bi želela cirkusa okoli sebe, ker bi mi bilo dovolj samo da sva nekje skupaj.
Anonimno 8409, 22.12.2023 ob 15:41
Ne nič razlagat, ene stvari niso za v besede, narediš in pokažeš namesto da govoriš. Itak čim ona pride zvečer sama k tebi domov, točno ve kok je ura in da postelje niso samo za spat.
Ampak skeptičen, da je pri nas tip lahko junfer pri 35-ih, če je normalno socializiran in nima nekih posebnosti, ki bi a priori odvračale ženske, je to tolk nekih situacij in priložnosti, da če bi hotel ostat nedolžen, ne moreš.
Ni mus sam se tak pa sem dolgo bil junfer. Odvisno kje se gibaš itd. Ženske lažje dobijo sex kadar si poželijo. Na moških je drgač
Avtor, po čem točno sklepaš, da bosta po večerji tudi intimna? Ja, SEVEDA razumem(o), da si želiš in načrtuješ scenarij. VENDAR naj te spomnim: Do sedaj si dobil samo en daljši poljub! Mimogrede, nop, nič ona iz tega ne more sklepati, koliko si to “treniral” z drugimi prej, saj (žal moram direktno) ne znajo ali, kako naj napišem, se vsi (velja za M in Ž). Poljubljaj se res po občutku…ko se boš z vsaj parimi, boš videl, kakšne razlike so lahko. Lahko da bo najprijetnejše s tisto, ki ti je bila od vseh reciva pet ali deset, najmanj všeč. Če se vrnem: Nekaj drugega bi bilo, če bi se vidva zadnjič lizala in plezala drug po drugem najmanj 15minut. Tako da ne bodi razočaran, sploh ne, če ne bosta šla do konca – jaz na tvojem mestu res ne bi šla (če ti je ona všeč kot ženska za zvezo, drugo je, če v njej tega sicer ne vidiš). Tudi jaz ti pravim, le spontan bodi in vse bo ok! Ker NE, nikakor ni samo po sebi umevno, kot pravi ta zgoraj, da s tem, da pride na večerjo na dom, ona že točno ve, koliko je ura. Ker si neizkušen, ti svetujem, da se prej raje spoznavajta…dvigajta napetost in pričakovanje…crkljanje bo super, tudi še na petem dejtu. S tem si tudi zagotoviš, da ji boš malce bolj zlezel pod kožo in ti bo manj “zamerila” neizkušenost. Mimogrede, lahko pa si naravni talent, le da tega še ne veš (ne smejim se, vem, kaj pišem). Kako pogosto sta na tel. kontaktu v vmesnem času, ko se ne moreta dobiti?
Še pdva nasveta, s katerima se ne strinjam: “Lizati ščegetavček, kolikor časa zmoreš.” Ne se hecat! VEČINA tipov tega ne zna in da bi jaz to “trpela” 10min, npr., bog pomagaj. Moraš vedet, da ženske fejkajo, da tip neha (jaz osebno ne…ga pobožam in rečem v redu je, jaz bi zdaj tebe…in res ne ve, da nisem uživala. Si mialim, tega še ne zna lih, ostalo bo morda super. Govorim za prvič seveda.) Morda povem še evojo izkušnjo, ko me je tip prej le božal spodaj, oblečeno, ko sva se samo tako igrala. V glavnem, po sramni kosti me je! Sem mislila, morda se je zmotil, ker sem vedela, kako si želi, da je pač nervozen, kar je v bistvu simpatično :)). Ampak ko se je čez en čas vrnil nazaj in spet masiral zgolj po sramni kosti, v tistem trenutku sem 100posto vedela, da se jaz gola z njim ne bom nikdar. In res nisem bila. Pa ni bil junfer, dolga veza za njim. Morda še povem, da sem vitka, torej ni bila v napoto do pravega mesta zalitost.”Dolgo časa lizati in masirati prsa” – emm, nop. Zelo podobno, dragi moški, to predvsem vas vzburja. Da še žensko, jo vprašaj, kako si želi…ker ja, na pravi način nam seveda paše. Sploh samo bradavičke.
Aha, še tole: Da ženske lažje dobijo seks, ko si poželijo, je spet ena mantra in da si tako moški svoj neuspeh osvajanja hitro poliže rano.
Čisto za konec: NIČ ni narobe, če si pri 29ih še nedolžen. Tega v resnici ni tako malo (oba spola). T.i. gostilniško hvaljenje ali postavljanje pred vrstniki in seveda papir pa prenese v.s.e.!
Avtor, če ni izmišljeno, poročaj še kaj.
Da te malo spustim na realna tla…
Sploh ni nujno, da je ženska ne vem kako zagreta zate. Niti to, da se ti bo naslikala doma nujno še ne pomeni, da si želi seksa. V bistvu mi že to, da se bosta dobila v torek in ne za vikend, precej pove.
Seveda, možno je vse živo. Dejansko ne poznamo ne tebe, ne nje, niti vsega kar se je med vama že zgodilo. Beremo lahko le tvoje razmišljanje. Medtem, ko v njeno glavo ne vidimo. Ampak, če bi moral staviti kako ona gleda nate, na osnovi vsega kar si napisal, se mi zdi še najverjetnejši naslednje:
Prepričan se m le v eno. Nanjo si naredil dober vtis. Knjižnica, restavracija, grad, …. Tudi večerja na domu je praktično optimalna eskalacija v pravo smer. Tako so to nekoč počeli veliki osvajalci.
V sodobnem svetu imajo jebači sicer precej drugačen pristop. Razen, če niso res naloudani. Tinder, preprost zmenek, sex. Vajo parkrat ponovijo. In… next.
Z zornega kota ženske bi rekel, da jo še najbolj zanima kako zgleda tvoje bivališče. Ne le, če je čisto, itd. Kako veliko je, kako urejeno, kje ”kotiraš” na €€€ lestvici.
Na splošno ti svetujem, da se ne obremenjuješ preveč s tem kaj se bo zgodilo na zmenku. Odvisno je od dosti tega. Veš, lahko da ima menstruacijo in ji na kraj pameti ne bo padlo, da seksa. Pa še povedati ti ne bo želela. Kdo bi vedel, če si ji fukiš, ali te zgolj doživlja kot potencijalnega “resneža”, ker imaš A, B in C. Dosti je odvisno od tega kakšna je ona, kaj si želi in kako te vidi. Naredi kar lahko, idej so ti že drugi dali več kod dovolj, ne pa se obremenjevati z epilogom.
Poliklobasa942, 20.12.2023 ob 20:22
Spoznal sem dekle en mesec nazaj. Drug teden se 3. dobiva, v mojem kraju. Nameravam pripravit nekaj malega za večerjo, muzika kakšno svečko. Nonstop razmišljam kaj bo potem. Sem zelo neizkušen pri 29 letih. Simpatičen sem ji zelo verjetno, sva se poljubila na zadnjem zmenku. Kako potem dobro izpeljati večer? Res si želim z njo kaj več, verjetno tudi ona z menoj, ampak sem rahlo sramežljive narave. Še nikoli nisem s____. Ne želim je razočarat na tem področju.
Predlagam da ji za predigro namesto tega da ji takoj scegetavcek demoliras das ta creva za prebrat,instantno bo mokra in voljna za ve tudi kavc in balkon ali pa s bolje za akcijo na kavcu na balkonu zs prizganimi lucmi.Vsaj ene 14 orgazmov lahk dozivi…
vidik št. dve, 22.12.2023 ob 18:11
Avtor, po čem točno sklepaš, da bosta po večerji tudi intimna? Ja, SEVEDA razumem(o), da si želiš in načrtuješ scenarij. VENDAR naj te spomnim: Do sedaj si dobil samo en daljši poljub! Mimogrede, nop, nič ona iz tega ne more sklepati, koliko si to “treniral” z drugimi prej, saj (žal moram direktno) ne znajo ali, kako naj napišem, se vsi (velja za M in Ž). Poljubljaj se res po občutku…ko se boš z vsaj parimi, boš videl, kakšne razlike so lahko. Lahko da bo najprijetnejše s tisto, ki ti je bila od vseh reciva pet ali deset, najmanj všeč. Če se vrnem: Nekaj drugega bi bilo, če bi se vidva zadnjič lizala in plezala drug po drugem najmanj 15minut. Tako da ne bodi razočaran, sploh ne, če ne bosta šla do konca – jaz na tvojem mestu res ne bi šla (če ti je ona všeč kot ženska za zvezo, drugo je, če v njej tega sicer ne vidiš). Tudi jaz ti pravim, le spontan bodi in vse bo ok! Ker NE, nikakor ni samo po sebi umevno, kot pravi ta zgoraj, da s tem, da pride na večerjo na dom, ona že točno ve, koliko je ura. Ker si neizkušen, ti svetujem, da se prej raje spoznavajta…dvigajta napetost in pričakovanje…crkljanje bo super, tudi še na petem dejtu. S tem si tudi zagotoviš, da ji boš malce bolj zlezel pod kožo in ti bo manj “zamerila” neizkušenost. Mimogrede, lahko pa si naravni talent, le da tega še ne veš (ne smejim se, vem, kaj pišem). Kako pogosto sta na tel. kontaktu v vmesnem času, ko se ne moreta dobiti?
Še pdva nasveta, s katerima se ne strinjam: “Lizati ščegetavček, kolikor časa zmoreš.” Ne se hecat! VEČINA tipov tega ne zna in da bi jaz to “trpela” 10min, npr., bog pomagaj. Moraš vedet, da ženske fejkajo, da tip neha (jaz osebno ne…ga pobožam in rečem v redu je, jaz bi zdaj tebe…in res ne ve, da nisem uživala. Si mialim, tega še ne zna lih, ostalo bo morda super. Govorim za prvič seveda.) Morda povem še evojo izkušnjo, ko me je tip prej le božal spodaj, oblečeno, ko sva se samo tako igrala. V glavnem, po sramni kosti me je! Sem mislila, morda se je zmotil, ker sem vedela, kako si želi, da je pač nervozen, kar je v bistvu simpatično :)). Ampak ko se je čez en čas vrnil nazaj in spet masiral zgolj po sramni kosti, v tistem trenutku sem 100posto vedela, da se jaz gola z njim ne bom nikdar. In res nisem bila. Pa ni bil junfer, dolga veza za njim. Morda še povem, da sem vitka, torej ni bila v napoto do pravega mesta zalitost.”Dolgo časa lizati in masirati prsa” – emm, nop. Zelo podobno, dragi moški, to predvsem vas vzburja. Da še žensko, jo vprašaj, kako si želi…ker ja, na pravi način nam seveda paše. Sploh samo bradavičke.
Aha, še tole: Da ženske lažje dobijo seks, ko si poželijo, je spet ena mantra in da si tako moški svoj neuspeh osvajanja hitro poliže rano.
Čisto za konec: NIČ ni narobe, če si pri 29ih še nedolžen. Tega v resnici ni tako malo (oba spola). T.i. gostilniško hvaljenje ali postavljanje pred vrstniki in seveda papir pa prenese v.s.e.!
Avtor, če ni izmišljeno, poročaj še kaj.
“Ker NE, nikakor ni samo po sebi umevno, kot pravi ta zgoraj, da s tem, da pride na večerjo na dom, ona že točno ve, koliko je ura.”
Ne pravim, da ona s tem ko pride, že kar vnaprej daje soglasje za seks, valjda lahko reče ne, stvari se lahko zasukajo v drugo smer, nekaj jo zmoti…, ampak ženska, ki prihaja k tipu na 3. dejt k njemu zvečer domov, točno ve, da tip vsaj upa na seks. In s tem, ko pride, signalizira da seks ni izključen, sicer najbrž ne bi prišla k njemu domov. V tem kontekstu, nekaj drugega bi bilo, da pride za 3. dejt 52-letna učiteljica glasbe na obisk k 62-letnemu profesorju poslušat klasični koncert. Pa še tam bi najbrž pomislila tudi na to opcijo.
Anonimno 8409, 22.12.2023 ob 18:39
“Ker NE, nikakor ni samo po sebi umevno, kot pravi ta zgoraj, da s tem, da pride na večerjo na dom, ona že točno ve, koliko je ura.”
Ne pravim, da ona s tem ko pride, že kar vnaprej daje soglasje za seks, valjda lahko reče ne, stvari se lahko zasukajo v drugo smer, nekaj jo zmoti…, ampak ženska, ki prihaja k tipu na 3. dejt k njemu zvečer domov, točno ve, da tip vsaj upa na seks. In s tem, ko pride, signalizira da seks ni izključen, sicer najbrž ne bi prišla k njemu domov. V tem kontekstu, nekaj drugega bi bilo, da pride za 3. dejt 52-letna učiteljica glasbe na obisk k 62-letnemu profesorju poslušat klasični koncert. Pa še tam bi najbrž pomislila tudi na to opcijo.
Kolikor poznam z nske se ze na prvem zmenku odlocijo koliko dalec bodo sle,na 3 so ponavadi ze odlocene tako da razen ce bos res kej zajebal se zna zgoditi magija
Anonimno 10185, 22.12.2023 ob 19:44
Kolikor poznam z nske se ze na prvem zmenku odlocijo koliko dalec bodo sle,na 3 so ponavadi ze odlocene tako da razen ce bos res kej zajebal se zna zgoditi magija
Bom kratka: Slabo poznaš ženske. Tiste “boljše” na tretjem dejtu še ne dam(o), četudi pridemo na obisk domov. Inteligentno druženje pa nas lahko prepriča, da bo lahko kmalu drugače… Da je tip premožen – vsaj v mojem primeru – teh vrat ne odpre zaradi tega in toliko prej. Enemu takšnemu, ki me je reees presenetil, pobožal s povabilom, tudi čeden se mi je zdel, torej on v vlogi chefa (in to za vikend….mimogrede, to, da sta zmenjena med tednom, ni noben pokazatelj – repliciram enemu zgoraj – če ti delaš pon-pet. eno/dvosmensko delo, ne delamo tako vsi!). Sem mu vnaprej napisala, naj si še ne obeta seksa…in imela v glavi kakšen posto možnosti, da odpove. A ni nič kontriral, niti odpovedal…in potem sem celo prespala pri njem, skupaj z njim, ampak nisva seksala. To, da potem ni silil vame, niti poskušal, je bil velik plus zanj v moji glavi.
@8409, veš, ta 52letna učiteljica glasbe ter 60letni prof. bi se morda prej pofočkala horizontalno kot ta dva, o katerih debatiramo v tej temi. Še enkrat, NE, “ne vemo točno”. Ženske ne.
Čisto možno, da sem narobe bral situacijo. Da ji malo pokažem po stanovanju mi je samoumnevno, ker prvič ni veliko in da se lahko počuti malo bolj dobrodošlo. Jaz bi jo imel za resno zvezo, se lahko zelo dobro pogovarjava. Punca je zelo načitana in razgledana. Oba sva solidno izobražena in najinemu pogovoru ne manjka igrivosti, kar je meni tako velika zelena luč, da si nikoli prej nisem mislil. V torek se dobiva, ker so sedaj prazniki in je bolj malo časa iz obeh strani. Jaz odhajam k sestri na obisk na drug konec slovenije in me ne bo doma. Ne bom bil razočaran če ne bova intimna, tudi kot sem omenil ne bom sam silil, ampak iz najinih pogovorov mi daje malo vedet, da je povsem možno. Pravi, da sem ji najlepše darilce in da komaj čaka da ga odvije. Na kontaktu sva dnevno, par SMSov, včeraj sva se tudi poklicala.
to, da sta zmenjena med tednom, ni noben pokazatelj – repliciram enemu zgoraj – če ti delaš pon-pet. eno/dvosmensko delo, ne delamo tako vsi!).
Pravzaprav si zgolj potrdila, da imam prav.
Zakaj? Ravno zato, ker si čutila potrebo izpostaviti, da ne delamo vsi pon-pet. Seveda je drugače, če imata dva drugačen delovnik, nočno, vikende, itd. Ampak to ni bistvo! Bistvo je, da v tipičnih okoliščinah, če imata oba normalen delovnik, pomeni večerja na domu v petek ali soboto precej več. Precej lažje je prespati, če ti naslednji dan ni treba zgodaj vstati, urediti se in iti v službo. Posebne okoliščine so tudi prazniki, morebitni dopusti, družinska srečanja, itd.
Ti zgoraj nad mano, cisto prav je napisala, lih o tem govori, da mora nimata tipičnega urnika in sta se tako poklopila. No, ti si zdaj to dvakrat obrnil in se naredil junaka odkrivanja tople vode. Ampak uspelo ti pa ni, ker je to jasno kot beli dan, kar si zapisal. Po drugi strani pa ne ves, kako imata tadva. Ceprav se je avtor teme oglasil vmes in pojasnil zakaj torek.
Anonimno 8428, 23.12.2023 ob 08:17
Ti zgoraj nad mano, cisto prav je napisala, lih o tem govori, da mora nimata tipičnega urnika in sta se tako poklopila. No, ti si zdaj to dvakrat obrnil in se naredil junaka odkrivanja tople vode. Ampak uspelo ti pa ni, ker je to jasno kot beli dan, kar si zapisal. Po drugi strani pa ne ves, kako imata tadva. Ceprav se je avtor teme oglasil vmes in pojasnil zakaj torek.
Ko se “očitno” pove, takrat se “vsi” obnašate, da vse veste. Še tisto kar lahko le ugibamo. Njihova delovnika, lol.
Kot orvo, jaz sem pisal na splošno. Ampak dejstvo je, da večina “izobraženih” ljudi, kar avtor pravi da sta, praviloma dela standardni delovni čas, pon-pet.
Kot drugo, zaradi praznikov, dopustov, obiskov, … gre za posebne okoliščine. Ampak kot kaže, bo njun torek še vedno le torek, ne kvazi sobota.
Torej? Drži ravno tista “topla voda”, ki sem jo spisal jaz. In, če je že tako samoumevna, kako to, da ste mi “bolj počasni” s “posebnimi potrebami” šli oporekati, da to pa že ne velja, če… Če kaj, je odkrivanje tople vode “vaša” trditev, da če imate izjemen delovnik, da potem “moje” pravilo ne drži, ker sem napisal, da je za jebačino idealen vikend, namesto, da bi uporabil besede “dela prosti dnevi” za tiste izjemne primerke, ko imata oba na zmenku dela prosti porek in sredo ali kaj že, lol. Bog vas nima rad…
Zame, ki sem dal skozi na stotine tretjih zmenkov, če ne kar tisoč, je vse to res “odkrivanje tople vode”. Zato se mi niti ni dalo ne vem kaj pisati. Za stare devičnike in njihove približke, ki v celem življenju niste bili niti z deset puncami na treh zmenkih, pa nekako dvomim.
Ko jaz pomislim na kombinacijo, 29 letni devičnik, logično, da lesen, tretji zmenek, sicer na njegovem domu, ampak naslednji dan nimata prost, itd takoj podvomim, da bodo hlačke dol odletele. Ampak, hej, lahko se zgodi, če je NJEJ res do tega. Pa še v tem primeru, mora običajno tip znati eskalirati dotike, da “spontano” pride do slačenja, itd. Ker žensk, ki bodo vse to naredile namesto njega, je hudičevo malo.
Kakorkoli že, cute zgodba. Tragedija je bolj to, da te reči človek doživlja pri praktično 30ih.
Anonimno 1434, 23.12.2023 ob 10:12
Ko se “očitno” pove, takrat se “vsi” obnašate, da vse veste. Še tisto kar lahko le ugibamo. Njihova delovnika, lol.
Kot orvo, jaz sem pisal na splošno. Ampak dejstvo je, da večina “izobraženih” ljudi, kar avtor pravi da sta, praviloma dela standardni delovni čas, pon-pet.
Kot drugo, zaradi praznikov, dopustov, obiskov, … gre za posebne okoliščine. Ampak kot kaže, bo njun torek še vedno le torek, ne kvazi sobota.
Torej? Drži ravno tista “topla voda”, ki sem jo spisal jaz. In, če je že tako samoumevna, kako to, da ste mi “bolj počasni” s “posebnimi potrebami” šli oporekati, da to pa že ne velja, če… Če kaj, je odkrivanje tople vode “vaša” trditev, da če imate izjemen delovnik, da potem “moje” pravilo ne drži, ker sem napisal, da je za jebačino idealen vikend, namesto, da bi uporabil besede “dela prosti dnevi” za tiste izjemne primerke, ko imata oba na zmenku dela prosti porek in sredo ali kaj že, lol. Bog vas nima rad…
Zame, ki sem dal skozi na stotine tretjih zmenkov, če ne kar tisoč, je vse to res “odkrivanje tople vode”. Zato se mi niti ni dalo ne vem kaj pisati. Za stare devičnike in njihove približke, ki v celem življenju niste bili niti z deset puncami na treh zmenkih, pa nekako dvomim.
Ko jaz pomislim na kombinacijo, 29 letni devičnik, logično, da lesen, tretji zmenek, sicer na njegovem domu, ampak naslednji dan nimata prost, itd takoj podvomim, da bodo hlačke dol odletele. Ampak, hej, lahko se zgodi, če je NJEJ res do tega. Pa še v tem primeru, mora običajno tip znati eskalirati dotike, da “spontano” pride do slačenja, itd. Ker žensk, ki bodo vse to naredile namesto njega, je hudičevo malo.
Kakorkoli že, cute zgodba. Tragedija je bolj to, da te reči človek doživlja pri praktično 30ih.
Takih moških na pragu 30-ih je vedno več. Na žalost je tako v tej družbi postalo. Sam jih kar nekaj poznam. Ni več veliko druženja folk se zapira vase ženske sploh itak, da težko kaj spoznaš pa tudi , ko pride do data ni nič posebnega s strani enih žensk. Pač tako je.
anonimno1266, 23.12.2023 ob 10:35
Takih moških na pragu 30-ih je vedno več. Na žalost je tako v tej družbi postalo. Sam jih kar nekaj poznam. Ni več veliko druženja folk se zapira vase ženske sploh itak, da težko kaj spoznaš pa tudi , ko pride do data ni nič posebnega s strani enih žensk. Pač tako je.
Niso vsi ali vse cisto zares cist samski samske ogromno jih ima kaksnega dobrega cloveka za prijatelja,takega ki jim pomaga ko je stiska.
Anonimno 10643, 23.12.2023 ob 10:42
Niso vsi ali vse cisto zares cist samski samske ogromno jih ima kaksnega dobrega cloveka za prijatelja,takega ki jim pomaga ko je stiska.
Ja to ja ženske samske lažje dobijo kot pa samski moški recimo. Moraš bit ženski všeč. Moških samskih , ki ne sexajo zdajšnje čase je veliko. Ostanejo samo escort vem iz prve roke.