3. Zmenek
h. jobert, 23.12.2023 ob 11:48
Izi dazit, 21.12.2023 ob 23:26
Poliklobasa926, 21.12.2023 ob 22:21
Meni se ne mudi, ampak je kar nekaj znakov ona tudi dala. Enkrat v življenju prej mi je ena dala iste znake, pa sem takrat se sam vstrelil v nogo z mojo sramežljivostjo, takrat sem bil šele 20. Zdaj mi je pa ta igrivost iz njene strani, pravo srce in je res nočem razočarat. Saj zdaj sem že nekako dobil predstavo… se bom skuliral.
Nič lažjega!
Ko bosta na 3. dejtu povečerjala ali popila, karkoli, ji lahko za premagovanje sramežljivosti razkažeš svoje stanovanje. Nekako takole:
“Tukaj je dnevna soba, tale kavč se lahko raztegne in fukava na njem. Tle se gre na balkon, tam naju lahko vidijo fukat, če si za adrenalin. Tule je kuhinja, če si za eksperimente, lahko fukava na jedilni mizi. Tole je kopalnica, fuk pod tušem tudi paše. Tlele je moja delovna soba, če umakneva tistele stvari, dobiva nekaj prostora za fukat. Tole je pa moja spalnica, postelja bo najbrž dovolj velika, da na njej fukava celo noč.
To je to. Ti je všeč moje stanovanje?”
Ne moreš zgrešiti!
Haha, sej tole je duhovito tlele, ampak da mi tip takole pribije … ne vem, kaj bi rekla. Sem se pa zdele nasmejala.
Pa pismo, a bodo to citiranje kdaj zrihtal?
@izi dazit.
@Poli – prosim, ne kitare ven potegnit.
Ljudstvo, da ne bo več nekih spekulacij.. oba imava dopust cel teden drug teden. Ostalo sem že pojasnil.
Sliši se res kot kaj iz tistega filma, ampak kar je res je res. Ne bom je silil v nič, niti nimam pričakovanj, ampak vem da zna napeljat to v tiste vode. Ne bom pa jaz nič silil v njo, niti ne nameravam. Kak igriv namig kot omenjeno, ostalo bomo vidli.Nočem pa zdaj je razočarat, res je ena na milijon. Povsem se štekava.
Avtor, zagotavljam ti, da te bo že to, da te ženska rajca, si jo želiš, tako in drugače, automatsko sililo, da vodo poskušaš napeljati na svoj mlin. In res do česa pride.
Ker kar sem pri sebi opazil je, da s staranjem in upadom libida enostavno nimam več tiste motivacije, da bi se ne vem kako trudil, da do česa pride, itd. Tako, da po eni strani ni preveč dobro, če je človeku več ali manj vseeno kaj se bo zgodilo. Ampak to je tako bolj stvar hormonov kot česa drugega.
Dodatno me demotivira dvom, da bo seks sploh dober. Pomislim na morebitna kompliciranja glede (ne)uporabe kondoma, razna tveganja, itd. Pomislim na počutje po seksu oz. kako bom nanjo gledal s praznimi jajci. Pomislim v kaj se bom z žensko spet uvalil. Itd. In kar hitro mi postane RES VSEENO, če do seksa pride ali ne.
Mladim ste precej bolj nagonsko motivirani. Nimate teh “problemov”.
Obljubil sem update in tako je. Za menoj je najlepši večer/noč/jutro mojega življenja. Je prišla sem ji res šaljivo malo pokazal okoli, ji je šlo zelo na smeh, ko sem rekel tisto o postelji. Večerjica ji je bila všeč, pogovor se je razvil. V neki fazi me vpraša če bi jo naučil par akordov na kitaro, ki jo je videla na ogledu. Ok, sva šla na kavč, ji dam kitaro v roke in začnem vodit njene prste. Naenkrat sva se pogledala in začela poljubljat. To sva res dolgo, jaz cel vzburjen, jo vprašam če se spomni kje je postelja, me je prijela za roko in odpeljala tja, se smeje vrgla gor. Jaz sem zaljubljen. Cartkala, seksala se ljubila dokler izpod rolet ni posijalo. Sem ji povedal da mi je prva, se je samo smejala. Kot je zgornji napisal prvič mi je res prišlo v 2 minutah, ampak sva imela skupaj do jutra 6 rund, vmes cartkanje in raziskovanje, orala njej, s prsti. Vzburjajo jo poljubi na uho in nežno peljat prste med njenimi prsi do popka in nazaj. Neverjetno je bilo. Do pred kratkim sva malce zaspala. Zvečer sva se dogovorila, da ponovno pride. To dekle bom oženil nekega dne.
Poliklobasa926, 27.12.2023 ob 13:01
Obljubil sem update in tako je. Za menoj je najlepši večer/noč/jutro mojega življenja. Je prišla sem ji res šaljivo malo pokazal okoli, ji je šlo zelo na smeh, ko sem rekel tisto o postelji. Večerjica ji je bila všeč, pogovor se je razvil. V neki fazi me vpraša če bi jo naučil par akordov na kitaro, ki jo je videla na ogledu. Ok, sva šla na kavč, ji dam kitaro v roke in začnem vodit njene prste. Naenkrat sva se pogledala in začela poljubljat. To sva res dolgo, jaz cel vzburjen, jo vprašam če se spomni kje je postelja, me je prijela za roko in odpeljala tja, se smeje vrgla gor. Jaz sem zaljubljen. Cartkala, seksala se ljubila dokler izpod rolet ni posijalo. Sem ji povedal da mi je prva, se je samo smejala. Kot je zgornji napisal prvič mi je res prišlo v 2 minutah, ampak sva imela skupaj do jutra 6 rund, vmes cartkanje in raziskovanje, orala njej, s prsti. Vzburjajo jo poljubi na uho in nežno peljat prste med njenimi prsi do popka in nazaj. Neverjetno je bilo. Do pred kratkim sva malce zaspala. Zvečer sva se dogovorila, da ponovno pride. To dekle bom oženil nekega dne.
6 rund skoraj bi ti verjeli…
hg4eh, 30.12.2023 ob 09:56
Ah, prepusti se … Glede spolnosti ji ne povej, da je prvič … Nekako bo že, ljudje to znamo intuitivno. Če te ima rada, bo potrprežljiva s teboj, četudi ti ne bo šlo prvič, drugič, tretjič ok … Za normalne ljudi je spolnost postranskega pomena.
Se strinjam, da se danes seks poveličuje. Tudi meni se zdi, da je za normalne ljudi postranskega pomena.
Avtor, tebi pa želim začetek lepe zgodbe. Simpatično deluješ.
ne skrbi, 20.12.2023 ob 20:35
Ne skrbi, tudi večina izkušenih descev ne zna ženske zadovoljit, tako da ne bo opazila, da še nisi. Najboljši nasvet: dolgo, zelo dolgo ji liži ščegetavček, to je taka bunkica na vrhu vagine, penetracija ča je bolj za tvoj užitek. Pa veš taglavno skrivnost.
A s prsti ni ok? Ker jaz bi jo hkrati rad poljubljal (se zalizoval z njo) ko jo po ščegiju božam.
Poliklobasa942, 20.12.2023 ob 20:22
Spoznal sem dekle en mesec nazaj. Drug teden se 3. dobiva, v mojem kraju. Nameravam pripravit nekaj malega za večerjo, muzika kakšno svečko. Nonstop razmišljam kaj bo potem. Sem zelo neizkušen pri 29 letih. Simpatičen sem ji zelo verjetno, sva se poljubila na zadnjem zmenku. Kako potem dobro izpeljati večer? Res si želim z njo kaj več, verjetno tudi ona z menoj, ampak sem rahlo sramežljive narave. Še nikoli nisem s____. Ne želim je razočarat na tem področju.
Ne skrbi. Iskreno ji povej, meni je tudi en tak, pa je bilo v redu. Če si jo ti pripravljen poslušat in komunicirat v postelji, potem boš boljši ljubimec kot 90% tistih moških ki se skos bahajo kako jim grejo posteljne dogodivščine (v resnici pa so dolgočasni in žensko telo uporabljajo kot mastrubator, namesto, da bi v ženski videli partnerico, ki tudi išče v seksu bližino in užitek). Pro tip: naj ne bo konec, ko si ti konec.
Uživaj na zmenku, žrebec
Kiklca, 03.01.2024 ob 11:52
Ne skrbi. Iskreno ji povej, meni je tudi en tak, pa je bilo v redu. Če si jo ti pripravljen poslušat in komunicirat v postelji, potem boš boljši ljubimec kot 90% tistih moških ki se skos bahajo kako jim grejo posteljne dogodivščine (v resnici pa so dolgočasni in žensko telo uporabljajo kot mastrubator, namesto, da bi v ženski videli partnerico, ki tudi išče v seksu bližino in užitek). Pro tip: naj ne bo konec, ko si ti konec.
Uživaj na zmenku, žrebec
Pa še kako prav imaš.
Jaz tudi ne, zato pa imam izkušnje s fanti.
In je manj kompliciranja. Navališ pa je.
Jaz navalim na mojega Kikico pred sodelavci na malico, vsi se umaknejo in ga lahko zgrabil kje hočem in kak hočem, božam, masiram, drgnemo, ni da ni.
O Kikica, ti moj lepi lump.
Pa sem drugače tudi neizkušen, razen tega da mi ga je enkrat sošolka pa dva sošolca malo na roke.
Ampak zdaj je moj samo Kikica.