Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 30+ pa še ne na svojem

30+ pa še ne na svojem

Uf, čakanje na ZS me sploh ne moti :).

Če pa tole ni Gagnam style. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Otročja pa si! Res, malo mal zategnjenosti pa bo. Probaj z nasmehom na usta.

Eni pa res kokate kot kure :). V nedogled, če je treba. Pišite si na ZS, če se morate tako analizirat. Metka ima prav zato je ZS.

Metka, materialistka, idealistka, kot kure in še kateri nick … Split personality, kaj? 😉 Daj se kako boljšo temo izmisli, take žensko-moški fajt se je izpel.

Vsaka kura še pa tud nima svojega poštnega nabiralnika. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kuhanje itak, da ja…. znam tudi spečt… kakšen fajn štrudl (jabolčni, skutni z rozincami ….) aha znam še: sesat, prah brisat, okna počistit, likat … skratka vsa domača opravila. Znam pa tudi razvajat sebe in še koga poleg sebe :))) pa še kaj bi se našlo… aja, pravijo, da najboljše od vsega pa jezik vrtim.:)[/quote]
Fajn je, če ima takšna ženska, ki rada vrti jezik, kakšen gumb, kjer je možno vsaj začasno izklopiti vrtenje jezika. )

Drugače pa , ko berem, dobivam občutek, da bi ženske rade, da moški pomaga v kuhinji, pa pri otrocih, pa pri ostalih ženskih opravilih….Ob tem pa ženske pričakujete, da bo opravljal še tipično moška dela, katerih se ženske ne dotaknete. Seveda mora imeti službo in zvečer še poskrbeti za ženo, da bo zadovolj(e)na.
Če ne izpolnjuje vseh teh pogojev, potem pa ni koristen za žensko. 🙂

Zato me sploh ne čudi, če je vedno več samskih.

Mogoče imaš pa ti narobe zvezane žičke v možganih in v svoji vpiknjenosti ne dojameš drugačne resnice, ki jo drugi poseduje. 🙂

Vsak po svoje razume napisano. Za vsakogar je to njegova resnica. [/quote]
Matjažko se rad heca in zato včasih malo (ženske) provocira.
Saj je čisto jasno kar je Metka napisala, da ne išče partnerja in to vsak lahko prebere in preprosto razume. Saj tudi Matjažko razume., le Metko malo draži.

Zakaj pa se potem toliko pritožuješ nad drugimi in ne sprejmeš njihove resnice ?

Robi, moraš pa vseeno upoštevat, da imajo različne ženske različne želje. Ni dobro vseh zmetat v en koš in vseh iskat pri sebi. Ker takšnega moškega ni, ki bi vsem ustregel, pa tudi ženska, ki bi vse to pričakovala od moškega, bo hudo razočarana, če ima slučajno katera previsoka pričakovanja. 🙂

Tale zapis pa izpade, kot da si komaj čakala, da lahko omeniš svoje prostovoljno udejstvovanje 🙂 Sploh ne vidim niti najmanjše povezave s tem, kar je napisala krivokljun glede klasičnega glasbe, večnega žnaranja in vsega drugega.[/quote]

Samo res 🙂 Tudi sama sem prostovoljka. O čemer sem že pisala. Metkin post izpade precej vzvišeno, kot da se hoče nonstop dokazovat, da je pa ona dobra roba, ki ji večina ne seže do kolen. Sploh ne dvomim v to, da je dobra roba. Vsak je na svoj način, je razlika, ali se ljudem odpreš in si sposobna videt kaj pozitivnega v tem, kar oni počno, ali njihovo udejstvovanje označiš za manjvredno (pišem za metko) in celo brezvezno. Na tak način težko od drugih dobiš tisto, za kar si tako krčevito prizadevaš.

Pa ne rabiš bit pokroviteljska, ko se boš enkrat nehala upirat ljudem in svetu, boš šele postala svobodna (da o zadovoljnosti ne govorim).[/quote]

Krivokljun, jaz ne vem, kje ti vidiš pokroviteljstvo.
Metka ne mara občutka, da bi morala skrbeti za kakšnega maminega sinčka in podpirati njegovo lenobo.
In mislim, da ni edina s takimi prepričanji.

Kako burna debata:)).

Zakaj pa se potem toliko pritožuješ nad drugimi in ne sprejmeš njihove resnice ?[/quote]

Je razlika, Robi, ali je naše življenje eno samo jamranje na vse kar nas obdaja, ali se na jamranje samo odzovemo z enakim. Če torej jezno odreagiram na nekoga, ki se dere na partnerja (ali otroka), sem torej ista kot on, ki se dere? Ali to pomeni, da se tudi derem na svojega partnerja in/ali otroka?

Tole je pač zgolj forum, kjer vsak lahko napiše, kar mu srce poželi. Verjemi, v real lifeu se pol toliko ne ukvarjam z ljudmi, sploh pa s takimi, zgoraj opisanimi, tu pa tako kot večina, se pridem mal sprostit, napisat kaj oametnega (ali neumnega), vreč kostko ipd.

Samo res 🙂 Tudi sama sem prostovoljka. O čemer sem že pisala. Metkin post izpade precej vzvišeno, kot da se hoče nonstop dokazovat, da je pa ona dobra roba, ki ji večina ne seže do kolen. Sploh ne dvomim v to, da je dobra roba. Vsak je na svoj način, je razlika, ali se ljudem odpreš in si sposobna videt kaj pozitivnega v tem, kar oni počno, ali njihovo udejstvovanje označiš za manjvredno (pišem za metko) in celo brezvezno. Na tak način težko od drugih dobiš tisto, za kar si tako krčevito prizadevaš.

Pa ne rabiš bit pokroviteljska, ko se boš enkrat nehala upirat ljudem in svetu, boš šele postala svobodna (da o zadovoljnosti ne govorim).[/quote]

Krivokljun, jaz ne vem, kje ti vidiš pokroviteljstvo.
Metka ne mara občutka, da bi morala skrbeti za kakšnega maminega sinčka in podpirati njegovo lenobo.
In mislim, da ni edina s takimi prepričanji.[/quote]

S katero nogo si pa ti danes, vstal?

Ne bom citirala vseh njenih kozlarij, če sam ne vidiš, ti ne bom jaz odpirala oči.

Sem jo lepo vprašala na več mestih, kaj ona sploh pričakuje od moškega in od življenja, kaj je naredila s tistimi deddci, ki je niso znervirali z vprašanji o avanturi ali otroku ali vezi, še Spider, ki ga imamo za enga provokatorja blesavega (pardon my french ;D ) je dregnil v osje gnezdo, pa ga je kar lepo obšla. Le zakaj? Ker jo vzburja negativizem.

Dvomim, da kogarkoli vzburja negativizem. Prej bi rekel, da ljudje samo branijo svoj svet (prepričanja) pred “napadi”, ki to navadno sploh niso.
Podobno kot otroka, ki se igrata v peskovniku, pa si eden želi izposoditi lopatko, v naslednjem trenutku pa sta si že v laseh, ker se je drugemu že skoraj podrl svet, ker bi bil par minut brez nje. 🙂 Ljudje smo res preveč navezani na neka svoja prepričanja.

Seveda, to smo.

Vsi imamo svoja prepričanja. Oz. nekateri imamo svoja, nekateri pa “svoja”. 🙂

🙂
Jaz moram priznati, da se sprašujem, kaj se je zgodilo z “našimi” moški.
Ne samo Robi, še On_ …
Samo čakam, da se bo še Marko “zgodil”… 🙂

Metka, materialistka, idealistka, kot kure in še kateri nick … Split personality, kaj? 😉 [/quote]Mislim….. kdo se je našel da ji to očita….. 😉

Najbolje opazimo tiste napake pri drugih, ki jih tudi sami imamo, ker so nam znane?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Samo res! Menda je v nedeljo polna luna in lahko de je to že njen vpliv, itak 2-3 dni prej. Matjazko je ze tak pokvarjena roba 🙂 in nas ne more razočarat. Mogoče se tem moškim njihove boljše polovice niso preveč posvečale, khm khm

Večkrat imam občutek, da tebe vzburja negativizem. 🙂
S takšnim veseljem včasih izraziš svojo jezo, da komaj čakaš, kje boš lahko koga skurcala.
Nekdo, ki je zadovoljen s sabo, tega ne bo počel.
Drugi so le naše ogledalo in če odsevajo nekaj, česar pri sebi ne maramo, bomo tisto obsojali.

Seveda si. Le ti misliš, da imaš bolj prav in s tem večjo pravico se nad nekom zgražati ali jeziti.

No ja…Skoraj…:)
Neke meje pa vseeno morajo biti.
Trditi, da je drugi kriv oz. je nekdo drugi tako neumen, da mi to daje pravico nekoga žaliti, je popolnoma neodgovorno.

Metka, materialistka, idealistka, kot kure in še kateri nick … Split personality, kaj? 😉 [/quote]Mislim….. kdo se je našel da ji to očita….. 😉

Najbolje opazimo tiste napake pri drugih, ki jih tudi sami imamo, ker so nam znane?[/quote]
Res je. Le nočemo, da nas drugi spominja na njih. 🙂

Samo res! Menda je v nedeljo polna luna in lahko de je to že njen vpliv, itak 2-3 dni prej. Matjazko je ze tak pokvarjena roba 🙂 in nas ne more razočarat. Mogoče se tem moškim njihove boljše polovice niso preveč posvečale, khm khm[/quote]Polna luna praviš…. :))))))))
Nekdo mora bit kriv ker jaz nisem, to vem 110% in krivca bomo našli, nič bat…. 😉 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Živimo v demokraciji. Konkuremca in prosti trga sta gibali napredka. Imate vse možnosti, da pri njih konkurirate z boljšo , pestrejšo in bolj kvalitetno ponudbo :-))

S tem da vsak napiše, kar želi, je bilo mišljeno na splošno. Tukaj marsikdo napiše povsem neumestni, totalno provokativen komentar pa se ga pač ne briše. Cec je bil glede tega doslednejši 😉

Robi, nisem jaz tista, ki se pritožuje nad svetom, kako je grd, neizprosen, nepošten, kako je folk okoli mene nenormalen itd. itd. Marsikomu dam nasvet, ampak ko mi pa nekdo potegne živc, pa nisem več prijazna. Če je zate to vse eno in isto in vse mečeš v isti koš, pol si ti na zgubi 🙂

In kako pride do tega, da ti potegne živc ?
Ker te ne upošteva ?
Zakaj pa se prej ne umakneš in s tem ne dovoliš, da bi ti kdo potegnil živc ?

Krivokljun to bo pa za ZS. Pričakuj ZS na Krivoklun. :)))

Seveda si. Le ti misliš, da imaš bolj prav in s tem večjo pravico se nad nekom zgražati ali jeziti.[/quote]

Tukaj si pa na spolzkem terenu. Resno. Bom še bolj nazorna. Mož premlati ženo. Ona gre v varno hišo (če ima srečo). Po moža pridejo možje v modrem in ga nič kaj nežno ne strpajo za rešetke oz. mu izstavijo plačilni nalog. Če sem jaz sestra te žene, misliš da moram ohranit mirno kri, da ja ne bom označena za ENAKO temu možu?

Res, včasih ne veš prav dobro, kaj napišeš.

So stvari, ki so OBSOJANJA VREDNE in jih je treba preganjat na vsakem možnem koraku, brez milosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close