Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 30+ pa še ne na svojem

30+ pa še ne na svojem

Mogoče boš presenečena ampak tudi ti imaš skupni koš, le da se tega ne zavedaš 🙂
V bistvu ima vsak nekakšen skupen koš!
V mojem skupnem košu pristanejo samo temeljito preverjene osebe, nič ne delam na pamet. Res pa je, da se eni zelo hitro izdajo![/quote]

Imam svoja mnenja, stališča, za katerimi stojim. V nekaterih stvareh sem prilagodljiva in če me nekdo prepriča z resnico, kateri sledi, jo sprejmem za svojo. Temu se reče širjenje obzorja, ker si ne domišljam, da imam celotno znanje tega sveta. Tudi marsikateri odtenek mavrice še nisem spoznala in se pustim presenečati:).
Ja, rada sortiram, ampak zato da je meni lažje, ker je dandanes organizacija pomembna. Ni pa prvotni namen podcenjevanje in posmehovanje drugim, ki so drugačni v mišljenju in živijo na svoj način. Gre za predalčkanje lastnih misli, v smislu šlihtanja podstrešja. Ne potrebujem podstrešja drugih, kjer bi vihtela metlo in jim kazala pomanjkljivosti.
Dej se ti nam izdaj in v dveh stavkih opiši sebe. Zmoreš?:)

Zanimivo in koliko misliš, da jaz odstopam od podobnega koncepta ?

Lahko tudi z eno besedo :). Unique 🙂

Vsi smo unikatni:). No, morda se vidiš drugače in meniš, da si v vsej sivini in povprečnosti edini, ki še ohranjaš unique:). Ta pojem si lahko vsak razlaga po svoje. Je unikatnost ošabnost?:) Naduto je misliti, kako si edinstven, da ni tebi enakega. A po drugi strani je to neizpodbitno dejstvo…ni nam enakega, vsaj ne gledano kot na celoto, kdo si ter kaj imaš:).

Heheh, vedel sem, da se boš malo poigrala z besedo unique 🙂
No si ti unique ali nisi? 🙂

Heheh, vedel sem, da se boš malo poigrala z besedo unique 🙂
No si ti unique ali nisi? :)[/quote]

Povej mi ti, sem ali nisem?:) Pri odgovoru se drži vsega tistega, kar že veš o ženskah in te dela osveščenega.

Sem premišljeval, če bi svojo (sicer zelo zelo kratko) zgodbo predstavil tukaj, ali bi odprl novo temo. Pa bom kar tukaj.
Skratka, bivša punca me je pustila, ker nisem imel denarja za najem sobe oz. stanovanja v Ljubljani. Zatem je šla v zvezo s 17 let starejšim moškim (ona 26, on 43 let). Ko to komu omenim, me vsi vprašajo če je on bogat, če ima veliko denarja, če ima hišo itd. V tej temi berem kako se mnoge zgražate nad tem, če tip ni na svojem oz. vsaj v podnajemništvu. Po svoji pripetiji s sedaj že bivšo punco se pa resno sprašujem, kaj če ste mnogokatere dejansko sponzoruše (ne najdem slovenskega izraza). Namreč čudno mi je, da ona ni poiskala nekoga svojim letom primernega. Mogoče nihče od njih ni zmožen potešiti njene “apetite”?

Dober del obnasanja zensk je prirojen. Tako kot je moskim najbolj pomemben videz zenske in vecina z “grdo” pac ne bo kaj dosti pocela. Tako je zenskam najbolj pomemben status moskega in v kaj dolgorocnega se z “zgubo” vecina pac ne bo spustila.

Kaj te briga zakaj je z onim drugim, verjetno zato, ker ji daje nekaj, česar ji ti nisi.

Sicer pa če nisi imel denarja za najem sobe, se pravi da nisi imel niti 140 eur na mesec? Kako si si to predstavljal, brez službe, brez vizij?

Deter ne vem kje ti to živiš samo jaz ne opažam toliko grdih žensk kot ti pišeš, kje jih najdeš?
Sploh pa nobena še ni šla od hiše katera je bila le kruha lačna, tako, da mislit, da ga je zapustila, ker ni imel denarja za stanovanje je lari fari.
Jaz bi prej rekel, da je tak človek kako drugače ubog in ona tudi, če jo je denar premamil….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Deter ne vem kje ti to živiš samo jaz ne opažam toliko grdih žensk kot ti pišeš, kje jih najdeš?
Sploh pa nobena še ni šla od hiše katera je bila le kruha lačna, tako, da mislit, da ga je zapustila, ker ni imel denarja za stanovanje je lari fari.
Jaz bi prej rekel, da je tak človek kako drugače ubog in ona tudi, če jo je denar premamil….. ;)[/quote]
Saj se ne gre le za denar. Gre se za “ubogi” status, (ne)”stabilnost”, (ne)resnost, itd. Vecini zensk je za resno vezo, da se dolgorocno vidijo s tipom, to pac glavno. Marsikatera to zavije v celofan. Pove z drugimi besedami. Ampak vse so to samo variacije na isto temo.

Na koncu se vse vrti okrog denarja, pa če se na glavo postavite da ni res. Zato pa vztrajajo mnogi v bednih zakon zaradi premoženja in denarja, ki je povezan s tem.

Vztrajajo zaradi tega, ker se bojijo biti sami, ker ne vedo, kako bo naprej. Denar jim je pa fantastičen izgovor, v končni fazi se nekako bolj razume, če rečeš, da nočeš/ne moreš zapustiti partnerja, ker ne veš, kako bo s financami, če pa rečeš, da ga nočeš zapustiti, ker te je strah, to se pa malo drugače čuje…

Kaj te briga zakaj je z onim drugim, verjetno zato, ker ji daje nekaj, česar ji ti nisi.

Sicer pa če nisi imel denarja za najem sobe, se pravi da nisi imel niti 140 eur na mesec? Kako si si to predstavljal, brez službe, brez vizij?[/quote]
Zato ker sem moral odplačati limit ki sem ga vzel nekaj mesecev prej, preden sva se spoznala in vse kar sem zaslužil, mi je banka pobrala. Toliko o tem, kdo je brez službe in vizij. In sem pišem zaradi: V tej temi berem kako se mnoge zgražate nad tem, če tip ni na svojem oz. vsaj v podnajemništvu. Po svoji pripetiji s sedaj že bivšo punco se pa resno sprašujem, kaj če ste mnogokatere dejansko sponzoruše (ne najdem slovenskega izraza). Namreč čudno mi je, da ona ni poiskala nekoga svojim letom primernega. Mogoče nihče od njih ni zmožen potešiti njene “apetite”? To je poanta, pa bi bilo lepo če bi se navezala na to.

Kako pa lahko s tak zagotovostjo trdiš, da te je zapustila samo zaradi tega, ker nisi imel za najem stanovanja? Pa tudi, če te je, to še ne pomeni, da so vse takšne.
Saj tudi moški niso vsi takšni, da ne bi imeli za najem stanovanja, ker so vzeli limit.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zato ker mi je to povedala. Rekla mi je da se ohladila ker se zaradi razdalje nisva mogla pogosteje videvati ter da če bi imel stanovanje v njenem kraju, bi se po njenih besedah zveza obnesla. Ko sem jo seznanil s tem, da vse kar zaslužim mi banka pobere, je ona rekla: “Potem ti sedaj nimaš denarja za najem stanovanja tukaj…”

Upam da res niso. Mi je psihologinja svetovala, naj novo punco že takoj na začetku seznanim s svojim položajem, tako da če ona ne bi zmogla iti preko tega, bi si prihranil novo razočaranje.

Še enkrat preberi prvi del odgovora.

Vse res ne. Večina pa.
Težko bo ženska vzela nekoga, ki za sebe ni sposoben poskrbeti. Oziroma prispevati v skupne stroške vsaj polovico.

Vse jasno, pustila te je, ker sta predaleč narazen, ti pa nimaš opcije živeti v njenem kraju. le čemu naj bi vlekla nekakšno zvezo na daljavo?

Zakaj pa to ni problem drugi punci? Menda je ta bila prelena, da bi prišla do mene… aja, je rekla da ne more priti ker ima kup obveznosti. Seveda, vsak izgovor prav pride.

Prepoznate? 🙂

Pare pare pare, volim samo pare
mojoj dusi napacenoj samo pare fale
Pare pare pare, volim da me kvare
nove ili stare vazno da su pare
pare suskaju, pare zveckaju
sta ce meni ljubav prava kada novci nisu tu…

Nocu kada spavam, danju kada brinem
kada se obucem ili kad se skinem
u mojoj glavi paprika neprestano sljaka
samo pare stancaju ma dala ti se svaka
pare me izludjuju, pare me uzbudjuju
sta bih ja na mesecu, kada para nema tu…

Svaka para nije mala da bi u moj djepic stala
za umornu dusu, za gusu kad te guse
i pare to je ono pravo, nemas pare odmah zdravo
drage pare nisu krive, nista ne znaju…

Puni dzepovi, silni stekovi
kasice prasice i kreditne kartice
fudbaleri, teniseri, hokejasi, mafijasi
lova dobro mirise kad se dobro udise

pare pare pare, volim da me kvare
nove ili stare vazno da su pare
pare pare pare, volim da me kvare

money money money must be bloody funny
sta cu ja na mesecu, kada para nema tu…

Zakaj pa to ni problem drugi punci? Menda je ta bila prelena, da bi prišla do mene… aja, je rekla da ne more priti ker ima kup obveznosti. Seveda, vsak izgovor prav pride.[/quote]
Živiš v svojem stanovanju? Izgovori pa se seveda vedno najdejo, ko ni pravega interesa. Ko je interes, se iščejo rešitve, iz obeh strani.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nisem še na svojem. Res pa je, da se prejšnja punca (ta ki je sedaj s toliko starejšim) ni nikoli potrudila priti k meni, vedno sem jaz hodil k njej. Sicer je pravila, da je cele dni zasedena, da ima vsak dan kaj za delat… toda da si pa ni mogla vzeti dneva prosto da bi prišla k meni, vprašanje koliko je bilo resnice v tem.

Jaz tudi nisem nikoli hodila k fantovim staršem domov. K fantu ja, ampak samo k takemu, ki je bil na svojem. Ne pa k njegovim staršem domov.
Nisi povedal ali je bila punca na svojem ali ne?
Če je bila, je sploh logično, da ni hotela prit k tvojim domov.
Če pa ni bila na svojem je pa meni logično, da se ne dobivata ne pri njenih doma, ne pri tvojih doma.
Dejstvo pa je, da ženska, ki išče resno vezo, išče tudi resnega, samostojnega moškega.

No, vsaj takrat, ko si ti šel k njej, je gotovo imela čas, razen če je delala kaj drugega, medtem ko si ti šel k njej.

Vprašanje je ali je šel k njej ali k njenim :).
Meni je tole hecno, da si tile mladi kar domov k puncinim, fantovim staršem naslikajo.

Ni bila na svojem, pa pomoje še vedno ni.

Potem to pojasni, zakaj je ona sedaj v zvezi z 20 let starejšim moškim. Očitno vsega tega ne more dobiti pri nekom njenih let.

Saj pravim, menda ji je bilo bolj komot če sem šel js k njej oz. je ona menda bila prelena, da bi prišla k meni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close