Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 30+ pa še ne na svojem

30+ pa še ne na svojem

In prav zaradi tega je danes toliko problemov pri parckanju, ker punce v povprecju dosegajo visjo izobrazbo in posledicno zacenjajo vleci visje dohodke, od fantov pa se vedno pricakujejo, da bodo prispevali vsaj polovico, imeli vsaj primerljiv “status”, vsaj primerljivo stanovanjsko situacijo, itd.

In kdo prevladuje med samskimi? Logicno, da fizicno/karakterno neatraktivne “izobrazenke” in poslovno neuspesni tipi, ce niso v cem drugem kaj posebnega. In to ni le slovenska posebnost.

Pa saj ze pticki civkajo, da se zenske limajo na status (khm, €, $, £)… 🙂

In prav zaradi tega je danes toliko problemov pri parckanju, ker punce v povprecju dosegajo visjo izobrazbo in posledicno zacenjajo vleci visje dohodke, od fantov pa se vedno pricakujejo, da bodo prispevali vsaj polovico, imeli vsaj primerljiv “status”, vsaj primerljivo stanovanjsko situacijo, itd.

In kdo prevladuje med samskimi? Logicno, da fizicno/karakterno neatraktivne “izobrazenke” in poslovno neuspesni tipi, ce niso v cem drugem kaj posebnega. In to ni le slovenska posebnost.

Pa saj ze pticki civkajo, da se zenske limajo na status (khm, €, $, £)… :)[/quote]

Ni denarja => ni punce => ni seksa => frustriranost :))

Nadomestilo za denar? Do neke mere lepota in šarmantnost. 😀

Če si brez denarja in dobiš punco, potem si lahko 100% prepričan ,da te ima rada. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ali pa da je obupana… 😉 😉

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ali pa da je obupana… 😉 ;)[/quote]

Če je +30 in rada obiskuje spletne forume, zagotovo. 😀

Ali pa da je obupana… 😉 ;)[/quote]

Če je +30 in rada obiskuje spletne forume, zagotovo. :D[/quote]Jah pač ciljna populacija tvojega občudovanja…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Če je +30 in rada obiskuje spletne forume, zagotovo. :D[/quote]Jah pač ciljna populacija tvojega občudovanja…[/quote]

Ti si še -30, tako da si še spadaš v mojo populacijo, tako da glej, da se ne boš na forumu postara, dolgo že sodeluješ. 😀

mlad in skromen, to, da blatiš svojo bivšo po forumih, največ pove o tebi.
Na daleč se izogibam moškim, ki blatijo svoje bivše in tudi žensk, ki blatijo svoje bivše, ne maram poslušat.
Tisti, ki blatite svoje bivše, ne glede ali ste M ali Ž, z blatenjem največ poveste sami o sebi.

Že spet smo pri stari zgodbi.

Nekateri še vedno niso dojeli, kako to gre: brez denarja nimaš šans pri ženskah. Ženske privlači denar, stabilnost, “bombončki”. Za to so pripravljene narediti marsikaj. V kriznih časih se to zelooo lepo vidi.

Napišisinadposteljo.

Mislijo, da jim bo to prineslo neko varnost, da ne bodo stradale…. samo katera je bila samo kruha lačna ni še nobena odšla od hiše…. 😉

Krentam to spoznanje to še čaka, takrat boš pa lahko prebelil steno nad posteljo…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Bo kar nekaj na tem. Recimo jaz sem že par let zasposlena, še nisem 30 in sem se že navadla svojega statusa. Nimam neke hude plače, ampak si pa vseeno lahko privoščim biti na svojem, hobije, potovanja.
Tako, da res ne bi šla v resno vezo z nekom, ki je doma pri mamici, ne hodi v službo, ves zakreditiran. Ki bi me vabil domov k sebi v otroško sobo… zraven pa bi v sosednji sobi smrčala njegova starša.

To ni blatenje. Samo napisal sem kaj se je zgodilo in povprašal za mnenje. Če pa ti v tem vidiš blatenje, je to tvoj problem.

Pisanje, da je tvoja bivša lena in tako naprej ni blatenje?
Iz tvojega pisanja par lije sovraštvo, zloba, nezadovoljstvo s samim s sabo.
Dojemi že enkrat, da te je zaradi slabega karakterja zapustila in ja tudi to, ker je ni mikalo hodit v tvojo otroško sobo :).

Sčasoma sem nanjo začel gledati objektivno in uvidel, da ni tako krasna punca, za kakršno sem jo imel. Ko sem drugim povedal zakaj sva se razšla in da je sedaj s toliko starejšim, so me čisto vsi vprašali “Ima on veliko denarja?; Ima hišo?” ipd. Še domači so opazili, da ona nonstop nekaj zahteva od mene. Da sem vedno moral jaz k njej hoditi in da ni nikoli ona prišla k meni, so mi rekli da je šlo očitno za lenobo z njene strani ter da ji v resnici ni bilo toliko do mene. Pa ko sva že pri otroški sobi, tudi ona je še vedno doma pri starših, kjer ima svojo sobo. Zanimivo da te je moje pisanje tako zbodlo. Mogoče si se pa ti prepoznala v njej?

Si mislil napisati to spoznanje te še čaka…?

mlad in skromen in tebi podobni. Saj razumem, da ste še pri starših doma, ampak ne razumem pa, da vabite svoje partnerje k sebi domov v otroško sobo?
Kako to potem zgleda? Starši v eni sobi seksajo vi pa v drugi zraven?
A potem vsako svojo novo/novega pripeljete domov k staršem? Kako pa starši gledajo, da njihovi otroci kar naprej vlačijo svoje partnerje v svoje otroške sobe?

Kje so časi, ko smo sicer živeli pri starših, imeli punce/fante, ampak jih nismo vlačili domov v otroške sobe. Smo se raje dobivali na nevtralnem ozemlju, stran od staršev.

Ni mi jasno od kje vam to, da sem jo vabil v svojo sobo? S tem ko bi ona prišla k meni, sem mislil da bi prišla v moj domač kraj, kjer bi potem šla naokoli, na sprehod, na pijačo, tortico itd.

Ponavadi je tako, če rečeš, pridi k meni, to pomeni k meni domov :).
Sicer pa sam si si kriv. Copata si in ona je to izkoristila. Če bi ji kaj več pomenil, bi že našla čas zate, ker ji pa nisi pa si samo capljal okrog nje pa je bilo tako kot je bilo.

Da se še jaz malo javim…

Mlad in skromen – ne obremenjuj se več z bivšo, lahko se na glavo postaviš in še cel mesec tarnaš ter sprašuješ zakaj…pa ne bo boljše… Raje si postavi nove cilje.
Kar se tiče tega, da živiš doma, to ni nujno slabo. Mene to niti ne bi motilo, če bi bil drugače ok, pomembno pa bi mi bilo da imaš službo, ni treba da je dobra, lahko je za minimalca. Glavno je, da vsaj za sprotne stroške in položnice zaslužiš.
Moj primer je na primer tak, da živim na svojem v hiši že leto in pol. In odkar sem na svojem se s starši super razumem, medtem ko prej ni bilo tako:) Vendar pa se tako navadiš te samostojnosti ne glede na finančno težkost, da si več ne predstavljam, da bi zdaj prišel k meni živet nek moški, ki bi se mu morala prilagajati in to na svojem, ali pa mogoče še pač nisem spoznala takega, pri katerem bi se mi zdelo to samoumevno in bi mu z veseljem kuhala in peciva pekla:)

Skratka, osnova je, da si postaviš neke cilje in poskušaš biti srečen z vsakim jutrom znova, nikoli ne vemo, kako dolgo še bomo…. 😉

Mislijo, da jim bo to prineslo neko varnost, da ne bodo stradale…. samo katera je bila samo kruha lačna ni še nobena odšla od hiše…. 😉

Krentam to spoznanje to še čaka, takrat boš pa lahko prebelil steno nad posteljo…. ;)[/quote]

Ne vem jaz, kaj ste nekateri dojeli. Tole kar sem napisal, drži.

P.S.: zaradi “fuka” tudi ostala ni nobena.

Krentam to spoznanje to še čaka, takrat boš pa lahko prebelil steno nad posteljo…. ;)[/quote]

P.S.: zaradi “fuka” tudi ostala ni nobena.[/quote]So ostale zaradi denarja in so ostale tudi zaradi f…a, a vse to je bilo kratkega daha, niso ostale za dolgo.
Pa saj ti ne iščeš za dolgo, a ne? 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dne ko sva se razšla, mi je rekla da je skušala iz mene narediti copato, toda ji to ni uspelo, tako da očitno se tukaj motiš. Mogoče pa z zdajšnjega dela copato.

Kot sem že zgoraj napisal, mi je psihologinja svetovala naj novo punco že takoj v štartu seznanim s svojim položajem, da se ne bi ponovno pripetilo enako.

Redno službo še vedno iščem. Trenutno zaključujem študij, z občasnimi deli pa vzdržujem sebe ter mamo.

P.S.: zaradi “fuka” tudi ostala ni nobena.[/quote]So ostale zaradi denarja in so ostale tudi zaradi f…a, a vse to je bilo kratkega daha, niso ostale za dolgo.
Pa saj ti ne iščeš za dolgo, a ne? 😉 :)))[/quote]

Na osebni nivo pa ne bova šla. Nisva skupaj krav pasla. Net je net in to naj tudi ostane.

Redno službo še vedno iščem. Trenutno zaključujem študij, z občasnimi deli pa vzdržujem sebe ter mamo.[/quote]
Če je tako, potrebuješ punco, ki zna vzrdževati vsaj samo sebe in ki še ne bo želela hitro na svoje. Razen, če se lahko mama preživi tudi tako, da se ti odseliš. Vsekakor naslednjo seznani s situacijo kar zgodaj, da se vidiš, če se lahko prepozna v tem. Prejšnja se očitno ni.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

@mlad in skromen:

moje mnenje je, da si punce ta trenutek ne moreš privoščiti. Zakaj se ti sploh tako mudi? Saj bodo prišli tudi sončni dnevi v življenju. Če sem prav razumel iz napisanega, si še rosno mlad.

Občutek imam, da boš sedaj nase pritegnil samo kakšno obupanko.

Imam punco. Tudi sem se z njo že pogovarjal glede situacije pri meni in pravi, da jo to ne moti. Upam da niso to le prazne besede in da s tem ko pravi, da jo ne moti če tip ni nekaj bogat, pa brez svojega stanovanja itd., tudi dejansko misli tako. Pa grem že proti 30im, se temu še lahko reče rosno mlad? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close