30+ pa še ne na svojem
Če je zmeden, pol očitno potrebuje nekaj, da ga odmede. In mi mu stojimo ob strani. Ni to lepo od nas? 🙂
Tole je tema PO 30-tem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mlad&zmeden naj si odpre svojo temo.
Ne more, če je pa zmeden…. 😉
Zakaj mu ne bi ti pomagala? :)))))))
Mhm, bi rekel…
V tej temi tečejo debate o tistih ki pri 30+ še niso na svojem, pa menim da se lahko komot vmešam v debato, saj me je bivša pustila ravno zaradi tega, ker nisem imel denarja za najem. Kasneje si je pa našla nekoga precej starejšega. Domneva ki sem jo glede na odzive mnogih ljudi zastavil je bila, ali je možno da je ona šla z njim zato, ker ima on svoje stanovanje oz. hišo, in želel sem da bi se o tem debata razvijala.
Ne se razburjat. Pojdi ven na svež zrak, danes je prav lep dan 🙂
Katera punca pa bi marala takega zblojenega skoraj 30letnika?
Tako si jo prestrašil, da je dobila odpor do tako mladih. Zato se je odločila za resnega moškega, ne pa fantka.
Ko si študent pa res ni težko prit do denarja za vsaj prevoz. Tisti, ki nismo imeli bogatih staršev, smo dobili štipendijo, zaslužili kaj preko študenta, ne pa si sposjali od partnerjev za prevoz.
Slabše je, ko nisi več študent. Štipendije ni več, dela preko študenta tudi ne več, službe ne najdeš. Zlata leta so študentska.
Ja, je možno. Prav tako pa je možno, da te je pustila predvsem zaradi česarkoli drugega, kot razlog ti je pa navedla le to, ker je tudi sama rahlo zmedena in še ne ve prav, kaj hoče.
Sem že par strani nazaj jasno napisal, zakaj mi je morala posojati denar. Štipendije pa nimam, ko jo že omenjaš.
Kako nimaš štipendije, če si študent s slabim socialnim položajem? A ponavljaš letnik?
Morda je človeku dolgčas, pa malo piše po forumu. Morda so se vsi bližnji naveličali tovrstnih neskončnih debat in je ostal le net. Kdo bi vedel… Svojih pomanjkljivosti ne vidi, bivša pa je itak bila tolk’ bad, da se povedat ne da (če kdo verjame).
Jaz bi na njegovem mestu bil tiho. Pa naj neha enkrat s to bivšo. Športno priznanje, da ga je premagal boljši? A ne, to pa ne!
atorv, bo kar držalo. Ne vem, če to ni tip s katerim sem se pred kratkim dopisovala. Na LF je napisal, da išče punco in kako ok je, potem pa mi je težil in jamral na mail. Podobno obnašanje. Noben v živo ga verjetno ni prenašal, zato je težil neznanim ženskam po mailu. Tale je pa čisto podoben.
Ne ponavljam letnika, temveč se preprosto nisem odločil za štipendijo.
Niti nalo mi ni problem priznati, da me je premagal boljši. Edinole da je ta boljši skoraj 20 let starejši od mene. Torej ga ni bilo junaka primernega njenim letom, ki bil bil toliko situiran da bi ga vzela?
Star ptič ima trd kljun! 😉
Zakaj te je zapustila, s kom, s katerim – je njena svobodna odločitev.
Življenje se naprej vrti za tiste, ki opravijo s preteklostjo.
Sovraštvo je pač ena opcija za vztrajanje v preteklosti.
Niti nalo mi ni problem priznati, da me je premagal boljši. Edinole da je ta boljši skoraj 20 let starejši od mene. Torej ga ni bilo junaka primernega njenim letom, ki bil bil toliko situiran da bi ga vzela?[/quote]
Pa kdo misliš, da naseda tvojim provokacijam?
Nisi se odločil za štipendijo, daj ne bluzi no. Kdo ne bi vzel denarja? Bla, bla bla.
Ja, ne boš verjel, ampak ta 20 let starejši je očitno zrel, samostojen, ti si pa slabši kot najstnik. Cmera na kvadrat. Če si seveda tudi tega nisi izmislil, da si imel punco. Če si jo imel, je k sreči prišla k pameti, da te je pustila.
Le kdo bi hotel imeti poleg sebe človeka, s katerim so sami neki problemi ves čas? Pa naj gre za punco ali fanta. Skupaj se živi zato, da je življenje lažje, boljše, skupna koristnost (f_k) in posledično zadovoljstvo večje, kot pri samskem življenju. Sicer: nogiranje.
Nedvoumno:
Stan s = f_k(Stan.samski) > f_k(!Stan.samski) ? Stan.samski : (stan extends Stan.koruzništvo);
Ne gre za sovraštvo, ampak za razpravo o tem ali je možno, da je toliko starejšega vzela zaradi njegovega finančnega statusa.
40 evrov ali koliko je že? (če si doma)
[/quote]
To ti razlagaj komu drugemu. Skromen študent iz enostarševske družine, ki ima finančne probleme in mu je morala punca posojat denar za videvanje, za nameček mora pokrivat minus na računu…se ni odločil za štipendiji. To bo ja.
Glej, lažeš kot pes teče in vlečeš ljudi za nos. Verjamem ti edino to, da si star blizu 30, d aimaš denarne probleme in da še nisi končal faksa. Vse ostalo je preveč za lase privlečeno, vedno, ko ti kdo postavi podvprašanje, dodaš kakšen nesmisel, ki te le zaplete, česar sploh ne opaziš.
Mlad in skromen, daj ne bla bla bla. Štipendije je bilo že pred par leti preko 200€, govorim o republiški za študente, ki so v slabem socialnem stanju. Cenzus je kar visok tako, da kar dosti študentov dobi republiško štipendijo. Očitno nikoli v življenju nisi od blizu videl faksa, da se ne spoznaš niti na te stvari ali pa si doma iz bogate familije in zato pojma nimaš o republiški štipendiji.
V glavnem več kot očitno je, da si en velik provokator in lažnivec.
Ne gre za sovraštvo, ampak za razpravo o tem ali je možno, da je toliko starejšega vzela zaradi njegovega finančnega statusa.
40 evrov ali koliko je že? (če si doma)[/quote]
Šokantno! Je možno! 🙂 🙂 🙂 Who the f.ck cares?
[/quote]
To ti razlagaj komu drugemu. Skromen študent iz enostarševske družine, ki ima finančne probleme in mu je morala punca posojat denar za videvanje, za nameček mora pokrivat minus na računu…se ni odločil za štipendiji. To bo ja.
Glej, lažeš kot pes teče in vlečeš ljudi za nos. Verjamem ti edino to, da si star blizu 30, d aimaš denarne probleme in da še nisi končal faksa. Vse ostalo je preveč za lase privlečeno, vedno, ko ti kdo postavi podvprašanje, dodaš kakšen nesmisel, ki te le zaplete, česar sploh ne opaziš.[/quote]
In, če bi kaj redno hodil na faks, ne bi bil tako preklamno neumen, da bi klobasal take traparije. Če ne drugače, bi od sošolcev vedel za te situacije glede štipendije. Pa nima pojma o stvari.
Moška “Ronka” iz monovega rumenega tiske ? :))))
Dobro jutro. 🙂
No, zdaj je pa dobil vse možne oblike “pomoči in nasvetov”. Ni hudič, da vsaj kak ni bil tudi pravi.
Dobro jutro. :)[/quote]
Saj jaz sem to že zdavnaj ugtovila, samo ne morem mimo tega, da ne bi napisala kake budalščine skupaj klamfa.
Štipendijo, ki znaša preko 200€, ni hotel imet, od punce pa si je sposojal denar, da je imel za prevoz :). Mislim toliko budalščin pa res ne spraviš skupaj.
Falirani študenti pa res ne dobijo štipendije.
Mogoče je tale pobič kar v pravi temi in je v resnici že 30+.
[/quote]
Če bi žensko prebolel in če bi to bilo vse resnično, da je zgolj “sponozoruša”, bi bil še vesel, da si se je rešil. Ampak očitno te je globoko prizadela in verjetno imaš ti tudi svoje napake. Če gre ženska, pač gre, magari z Ronom Jeremyjem. Pa kaj? Glej, koliko imaš tu na MON-u samskih, ti zrihtam kakšno? :))))
Forum je zaprt za komentiranje.