Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 30+ pa še ne na svojem

30+ pa še ne na svojem

Sem to vzel v zakupm, sem vedel da se bom morda razkrinkal. Toda to ne spremeni dejstva, da ste tukaj gor večinoma idioti, vključno s tabo. Človek pride po mnenje, pa potem vse obrnete na glavo. Glede bivše pa samo to: očitno sem lahko vesel da je bilo tako kot je. Da sva se razšla, da sem potem lahko našel boljšo punco.
Lep dan še naprej.[/quote]

Ni bilo nobene bivše, kot ni sedanje.

Najprej se odloči, ali si star 19, 22, ali blizu 30, preden spet prideš z izmišljeno zgodbico. Prepoznali te bomo pa takoj, ker si nezgrešljiv.

Ne, ne, tole je zastonj, nič bat. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nisem edini ki je prišel do ugotovitve, da so forumi med ostalim tudi leglo primitivizma. Sedaj razumem ko so mi govorili, da ko bom kaj pisal in spraševal na forumu, naj računam na to da bom deležen tudi primitivnih komentarjev.
“Aragorn” in “ja seveda” sta ena in ista oseba? Namreč odgovarjal sem “ja seveda”.

Ne, Aragorn je samo en. Sem me je pripeljal firbec, zaradi drugega foruma, kjer me je potem nekdo tudi citiral, nekdo pa provociral (mogoče celo mlad in skromen).
Delno nehote sem padel v eno postano mineštro. M.I.S. (mlad in iskren), ker imam občutek, da ne boš in ne boš odnehal, vnaprej povem, da bom napisal samo še tole objavo, potem me pa lahko označiš za idiota, pa verjetno me boš (si me že).
Priznam- prebral sem tvoje objave in odgovore in če še enkrat prebereš moj prejšnji sestavek, boš videl, da sem samo ponovil, kar so ugotovili že drugi. Pa ne sedaj reči “zase se brigaj”- če hočeš, da se ljudje brigajo zase, potem ne rešuj svojih dilem na precej obiskanem forumu.
Kar se tiče tvoje domnevne bivše punce (domnevne zato, ker nekateri trdijo, da sploh ne obstaja), si verjetno delal isto, kot delaš sedaj tule z bolj ali manj dobro merjenimi besedami ljudi. Slišal si, kar hočeš slišati, če ti pa kaj ni všeč, pa to označiš za idiotizem.
Saj ti ne rabiš nasveta ali “resnice”- rabiš hrano za svojo samopodobo, ki je zelo nizka- in zato tudi vse, kar ti ni najbolj všeč, vzameš kot napad in žalitev.
M.I.S.: samo par vprašanj, na katere odgovori sam sebi, ne meni:
– če je večina stvari, napisanih tukaj, laž; zakaj potem tako buren odziv s tvoje strani?
– zakaj vztrajaš (pa ne reci, da ne vztrajaš, saj si se nekaterim ljudem, ki poznajo ozadje, razkril), na forumih, če so leglo primitivizma?
– zakaj toliko pozornosti nameniš obtoževanju drugih, ko te pa nekdo ogovori (sploh ne obtožuje), pa takoj reagiraš, kot da si obsojen in žališ v obrambi?

Srečno s tvojo novo punco in želim ti, da bi v življenju videl dobro in ne samo slabo.

Bom kljub temu še odgovoril tukaj, kajti tudi meni se ne da več.

– napisal sem resnico. Povprašal sem ali je možno, da je bivša vzela toliko starejšega zato, ker ima on denar, hišo ipd., pa ste na koncu mene prikazali kot grešnega kozla. Sem udaril tja, kjer zelo boli?
– sem računal na konstruktivne in zrele komentarje, pa vidim da škoda karkoli pisati sem. Ko je neka psihologinja povedala, da so raznorazni forumi med ostalim tudi leglo primitivizma in naj na to računamo, sem zamahnil z roko, je nisem jemal resno. Pa vidim da je imela še kako prav
– na primitivne komentarje se drugače pač ne morem odzvati. Nekaj primerov teh:
http://med.over.net/forum5/read.php?124,8049869,8464564#msg-8464564 (resnica je, da nisem mahnjen na keš in nisem prisesan na nikogaršnji sesek, kvečjemu drugi name)
http://med.over.net/forum5/read.php?124,8049869,8465151#msg-8465151 (tukaj si me celo označil za jamrača. Bolj ko pojasnjujem da sem ravno takrat začasno padel z zelene veje – kar ste mnogi očitno spregledali ali kar ignorirali – in se je zato z bivšo zapletlo, bolj ti trobiš svoje. Ali (pišem za vse) slabo berete, ali ste trmasti, ali pa preprosto pišete kar nekaj)
http://med.over.net/forum5/read.php?124,8049869,8465934#msg-8465934 (pa se že od začetka srednje šole sam financiram)

In da te je nekdo nekje provociral – sam si si kriv, da se pustiš sprovocirati (in ne, nisem bil jaz ta ki te je provociral). Že to da si te je tam nekje nekdo privoščil, očitno kaže na morebitno totalno zgrešenost tvojega zapisa. Pa nisi edini, na tem forumu je še ena oseba ki je očitno preobčutljiva, pa mi potem namenja take in drugačne zapise. Še do junija lani sem jo imel za načeloma v redu osebo, s komentarji in nasveti na mestu. Toda od dotičnega zapisa naprej je pa zame le še poden od človeka, še ostali so ji napisali kako je lahko tako nizko padla.

A lahko nehamo zdej s to bedasto temo?! Mlad in skromen naj si odpre svojo temo, to je tema 30+ in še ne na svojem. Zdej če ma tip več osebnosti in motnjo dojemanja, je to njegov problem in problem morebitne punce, ne nas. Da ni znal iz vseh komentarjev (ki jih res ni bilo malo) od različnih nickov izluščit bistva in povleč kaj koristnega, zanj, gre tud njemu na škodo. Tisti ki ga imate v zobeh, se pač ne ukvarjat več z njim pa basta.

Mene pa zelo zanima, kdo je to povedal oz kakšni so razlogi za to omalovaževanje, še bolj pa če je to sploh res. Se ni kakor ne strinjam s tem, da so (vsi?) posti primitivni, kakor njegovi pisci domnevno niso; če pa odpre temo namerno primitivna oseba, to je pa potem povsem nekaj drugega in se normalno z ničimer ne more strinjati ali ves čas išče pri (naključno? ali namenoma? izbranih) avtorjih le dlako v jajcu.
Makes no sense.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Mene pa zelo zanima, kdo je to povedal oz kakšni so razlogi za to omalovaževanje, še bolj pa če je to sploh res. Se ni kakor ne strinjam s tem, da so (vsi?) posti primitivni, kakor njegovi pisci domnevno niso; če pa odpre temo namerno primitivna oseba, to je pa potem povsem nekaj drugega in se normalno z ničimer ne more strinjati ali ves čas išče pri (naključno? ali namenoma? izbranih) avtorjih le dlako v jajcu.
Makes no sense.[/quote]
Ima “sense”, če upoštevaš, da je to izrekla psihologinja, ki služi na račun ljudi, ki imajo težave. Brezplačni nasveti na forumih so zato za njo konkurenca. 🙂
Tukaj odgovarjajo tudi strokovnjaki in zato je njena izjava malo pretirana.

Makes no sense.[/quote]
Ima “sense”, če upoštevaš, da je to izrekla psihologinja, ki služi na račun ljudi, ki imajo težave. Brezplačni nasveti na forumih so zato za njo konkurenca. 🙂
Tukaj odgovarjajo tudi strokovnjaki in zato je njena izjava malo pretirana.[/quote]

Makes no sense sem napisala kot splošno oceno za moj drugi stavek….ko odpira poste namerno primitivno oseba in išče le dlako v jajcu. Poklicna psihologinja pa dvomim, da je izjavila kaj forumi so, ni primerno niti okusno, navsezadnje številni psihologi z razlogom iskanja novih “izgubljenih primerov matere zemlje” sodelujejo po forumih in občasno zagotovo napišejo kakšen odgovor.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Le pazi, da ne boš ti v tem leglu, kajti, kdo pa je tisti, ki sodi o tem, kdo spada med primitivce in kdo ne? Ni pomembno le to, kje se vidiš sam, temveč tudi to, kje in kako te vidijo drugi. Logično je, da sam sebe noben ne bo uvrstil med primitivce. Po tej logiki torej primitivcev sploh ni, pa vendar ti praviš, da so. Samo “opozorilo”. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sem pač primitivec, ker sem na MON-u povprašal ali je možno, da me bivša v resnici ni imela rada, če ji je bilo tako pomembno ali imam denar ali ne, da ni bila zmožna počakati da se izvlečem iz finančne godlje, ter ali je možno da je toliko starejšega vzela zato, ker se pri njem ni za bati da bi bil brez denarja, pa obenem še s svojim stanovanjem ali hišo, po možnosti v njenem kraju. 🙂 Oz. če skrajšam v eno vprašanje; ali je možno da gre tukaj za vse prej kot iskreno ljubezen, odvisno od denarja in ostalega? 😉

Sem pač primitivec, ker sem na MON-u povprašal ali je možno, da me bivša v resnici ni imela rada, če ji je bilo tako pomembno ali imam denar ali ne, da ni bila zmožna počakati da se izvlečem iz finančne godlje, ter ali je možno da je toliko starejšega vzela zato, ker se pri njem ni za bati da bi bil brez denarja, pa obenem še s svojim stanovanjem ali hišo, po možnosti v njenem kraju. 🙂 Oz. če skrajšam v eno vprašanje; ali je možno da gre tukaj za vse prej kot iskreno ljubezen, odvisno od denarja in ostalega? ;)[/quote]

Sicer sem rekel, da ne bom, pa bom vseeno… ne morem biti tiho.
Seveda je možno, da si je izbrala nekoga zaradi denarja. Ampak… pa ne bom povedal čisto nič novega:
menda je vsaj približno ocenila takoj v začetku, da se se teboj ne spušča v neko bogatijo. Verjetno se nisi pripeljal v najnovejšem Brabusu na prvi zmenek. Se pravi: pričakovala je enega “navadnega” fanta.
Preden vprašaš ali gre za iskreno ljubezen, moraš povedati, kako si iskreno ljubezen definiraš. Ti naprimer prav zagotovo imaš neka pričakovanja do ženske, je tako? Mislim, da bi stopil za korak nazaj, če bi se preko interneta dogovoril na zmenek, pa bi npr. na srečanje v živo prišla 150 kilogramska ženska. Se pravi- ljubezen, pa praktično vse, je v človeškem svetu, v katerem je percepcija močno okrnjena, vedno pogojena. Vedno.
In za odnos v človeškem svetu je potrebno marsikaj. Tudi denar. Kaj pa denar sploh je? V trenutnem obdobju, v katerem živimo, je denar merilo za energijo. Bolj ali manj abstraktno merilo, saj ne gre za merilo opravljenega dela v fizičnem smislu. Ideje so vredne še več.
Se pravi- v odnosu odraslega moškega in ženske je pomembno marsikaj. Komunikacijske sposobnosti, fizična moč, duhovna moč, spolna polarnost (če bi bila ljubezen brezpogojna, bi se konec koncev lahko zaljubila tudi ženska in pes, ali pa moški in dojenček) in nenazadnje denar. Ljubezen med moškim in žensko ima torej v vrstah ljubezni prav posebno mesto.

Kaj si torej razlagaš pod denar in “ostalo”. Mislim, da so ti že vsi povedali, kaj bi to “ostalo”lahko bilo. Težko je reči, ker predstavljaš svojo plat zgodbe.
Da te je pustila res SAMO zaradi denarja- težko; zakaj bi potem sploh kadarkoli hotela biti s tabo. Da te je pustila zaradi “ostalega”- karakterja, humorja,… bolj verjetno.
Ali je tvoja ljubezen iskrena, če svojo bivšo “obiraš” na tak način. Če bi bila tvoja ljubezen res berzpogojna, bi jo ljubil še sedaj, ne glede na to, kaj je naredila. A veš, kaj skušam povedat? Brezpogojne ljubezni skoraj ni, mogoče so je sposobni zelo zelo redki, ki pa jim je človeštvo nadelo svetniški naziv. Se pravi- ti je ne ljubiš povesem brezpogojno in verjetno tudi ona tebe ni. Brezpogojna ljubezen je nekaj drugega, neka univerzalna sila, ki jo tisti, ki jo čuti, deli enako med vse.

Sem pač primitivec, ker sem na MON-u povprašal ali je možno, da me bivša v resnici ni imela rada, če ji je bilo tako pomembno ali imam denar ali ne, da ni bila zmožna počakati da se izvlečem iz finančne godlje, ter ali je možno da je toliko starejšega vzela zato, ker se pri njem ni za bati da bi bil brez denarja, pa obenem še s svojim stanovanjem ali hišo, po možnosti v njenem kraju. 🙂 Oz. če skrajšam v eno vprašanje; ali je možno da gre tukaj za vse prej kot iskreno ljubezen, odvisno od denarja in ostalega? ;)[/quote]
Meni se zaradi tega še ne zdiš primitivec. Nisem želel tega povedat.

Seveda je vedela da pri meni ne bo bogatije. Nisva pa ne jaz, ne ona vedela, da bo to imelo vpliv na najin odnos že kmalu zatem.

Mi je dala jasno vedeti da me zapušča zaradi v tistem hipu finančne krize pri meni. Ne da se mi več pojasnjevati.

Sem se prišel po mnenje ravno zato, ker me je pustila zaradi finančnih težav in posledično stanovanjskih težav, o slednjem se pa razpravlja tukaj. Razumem kaj mi skušaš povedat. Z njene strani nisem bil deležen brezpogojne ljubezni. Sam pa do take osebe tudi ne morem gojiti brezpogojne ljubezni, glede na to da mi poleg tega še lagala.

Hehe, vem vem 😉

Ampak mnenje o čem te zanima? Odgovor si si že izoblikoval, odgovor si si že izbral- da te je pustila zaradi tvoje finančne krize. Ampak zakaj je potem potrebno mnenje drugih? In mnenje o čem?

Mi je dala jasno vedeti da me zapušča zaradi v tistem hipu finančne krize pri meni. Ne da se mi več pojasnjevati.[/quote]
Drugega odgovora od tega sploh ne sprejmeš, kot da ni možno. Tebe je samo zanimalo, če je možno, da te nekdo pusti SAMO zaradi denarja in to je zate bilo dovolj, to je te pomirilo. Kljub temu, da so možne tudi druge opcije. Izbral si si najmanj bolečo, kar je razumljivo, ni pa niti malo samokritično. To te ne bo obvarovalo pred novimi izkušnjami. Ta šola/izpit te čaka tako ali pa drugače v prihodnosti.

Zato da mu potrdijo njegove domneve in da on ostane neomadeževan in brez greha 😀 Kako je lahko tip blizu 30-ih tako trdobučen* in nič samokritičen?!

* Sem mislila da je to lahko samo On v nekem obdobju pa ga tale mladenič gladko prekaša 😀

Mlad in skromen, kolikor poznam večino žensk, imaš prav. Vzela je starejšega, ker ima denar. Ko so ženske mlade in naivne, ne gledajo na družbeni status, potem se začne pa kalkulirat. Tega je ogromno pri obeh spolih, tudi moški so preračunljivi.

V glavnem ostani zvest sebi, ni vse v denarju, raje razvijaj notranje vrednote in postani človek, ki bo spoštoval sočloveka naj bo reven, naj bo druge vere, naj bo druge narodnosti itd. Na kratki rok boš marsikdaj ponižan, na dolgi rok pa boš ohranil čistost srca, kar velja več kot zunanji plehki blišč.Mimogrede, to so tudi učenja Svetega pisma, ampak tudi kristjani danes ne upoštevajo učenj svetih knjig, ampak so postali pohlepni in to nas vse pelje v pogubo.

krivokljun, pomoje delaš napako, ker bo spet obrnil besede proti sebi- pa bomo spet idioti. Kar sprašujem, sprašujem zato, ker hočem da MiS preko majhnih korakov pride do zaključka (upam).
Torej Mlad in Skromen: moje vprašanje še vedno velja in še enkrat ga bom ponovil.
Če že veš odgovor na vprašanje “Zakaj te je zapustila?” (kot praviš ti je sama povedala da zaradi finančne situacije)- zakaj potem praviš, da rabiš še dodatno mnenje? In mnenje o čem sploh rabiš?

Zato, ker je vedno fajn dobit še drugo mnenje.

In mnenj je dobil malo morje…

Zato, ker je vedno fajn dobit še drugo mnenje.[/quote]
Ki pa se ne sme razlikovat od prvega, sicer ga ne potrdi ampak lahko povzroči le dodatno zmedo. 😉

Zato, ker je vedno fajn dobit še drugo mnenje.[/quote]
Ki pa se ne sme razlikovat od prvega, sicer ga ne potrdi ampak lahko povzroči le dodatno zmedo. ;)[/quote]

Lahko se razlikuje, ravno v tem je tudi keč…. potem je treba pa dobit še tretje mnenje.:)

Že v samem začetku (nekaj strani nazaj) sem spraševal, ali je možno da sem naletel na punco ki gleda na denar in ali je možno da je toliko starejšega vzela zaradi denarja. V stilu ni več denarja – ni več ljubezni. Problem je v tem da so drugi rdečo nit speljali drugam. Skušaj se je vsaj ti držati.

Če mi je jasno povedala da naju več ne vidi skupaj zato, ker v tistem hipu nisem imel denarja za najem, niti ga še nekaj časa ne bi imel. Kje je tukaj bila brezpogojna ljubezen z njene strani?

Latissa, hvala. Očitno bo nekaj na tem. Hvaležen sem da imam sedaj punco, ki ne gleda na to česa (n)imam. Mogoče je to da sem tik pred prejšnjo zvezo bankrotiral, bilo celo dobro. Kdove kaj bi bilo, če bi si lahko takrat privoščil stanovanje. Mislim da se ne bi zgolj tukaj končalo. Tako pa sem dobil priložnost najti boljšo punco.

Če mi je jasno povedala da naju več ne vidi skupaj zato, ker v tistem hipu nisem imel denarja za najem, niti ga še nekaj časa ne bi imel. Kje je tukaj bila brezpogojna ljubezen z njene strani?[/quote]
Kakšna brezpogojna ljubezen, lepo te prosim?! To ne obstaja, zbij si to iz glave. Ali je tebi vseeno, kakšnega videza je ženska in kako se to tebe obnaša? V tem je kup pogojev, ki morajo bit izpolnjeni, da lahko čutiš do nekoga naklonjenost. Ljubezen se lahko gradi leta, preden se rodi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close