Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 30+ pa še ne na svojem

30+ pa še ne na svojem

In tisti zaposleni dela nek shitty job, nad katerim konstantno jamra, v resnici je pa vseeno lenuh, ki raje sedi na preverjenem stolčku, kot da bi iskal nove, boljše priložnosti… Je res pomembno samo to, da dela?[/quote]

Absolutno ne, zato sem napisala, kaj človek recimo ve prvih 5 minut poznavanja.[/quote]

Ja, sorry, potem je bilo pa samo slabo artikulirano.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Absolutno ne, zato sem napisala, kaj človek recimo ve prvih 5 minut poznavanja.[/quote]

Ja, sorry, potem je bilo pa samo slabo artikulirano.[/quote]

Zgoraj sem napisala…tisto, kar veš le v tistem hipu. Kako boš vedel še vse ostalo, če osebe sploh ne poznaš.

Ja, sorry, potem je bilo pa samo slabo artikulirano.[/quote]

Zgoraj sem napisala…tisto, kar veš le v tistem hipu. Kako boš vedel še vse ostalo, če osebe sploh ne poznaš.[/quote]

Saj pravim, da je bilo slabo artikulirano. Ta dodatek (le to tisti hip) bi lahko pojasnjeval tudi to, da le za tisti hip veš, da je zaposlen, kar bi bilo sicer čisto realno in pošteno povedano, če upoštevaš eee, dinamičen trg dela…
Hm, kako pa v 5-ih minutah izveš, da je tip lenuh?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Malo nakladaš ti zdaj, a ne?[/quote]

Sploh ne. Ti si idealen kandidat :-)[/quote]

V mojem primeru se to ne bo nikoli zgodilo. Raje klošar v parku kot da me baba komandira, ker mi nudi streho nad glavo.

Sploh ne. Ti si idealen kandidat :-)[/quote]

V mojem primeru se to ne bo nikoli zgodilo. Raje klošar v parku kot da me baba komandira, ker mi nudi streho nad glavo.[/quote]

Pa saj ne razumeš.
Ti komandiraš njo, v njeni bajti, vse ti plača, futra te, pa še srečna bo, ker te ima :-))

Raje 20 000 na računu pa avto za 500€, kot pa benfla za 10 000 v garaži. Ženske ki padajo na benfla pa naj kar ima kdor hoče, no po pravici povedano jih imajo večinoma za enkratno uporabo.

Poleg tega pa danes met benfla za 8k ali več niti ni težko imet. Tudi z minimalko se da. Bo pač več paštete jedel 😛

Dater jaz imam v mislih resno žensko, ne občasne popestritve.

V mojem primeru se to ne bo nikoli zgodilo. Raje klošar v parku kot da me baba komandira, ker mi nudi streho nad glavo.[/quote]

Pa saj ne razumeš.
Ti komandiraš njo, v njeni bajti, vse ti plača, futra te, pa še srečna bo, ker te ima :-))[/quote]

Tega še v pravljicah ni.

Pa saj ne razumeš.
Ti komandiraš njo, v njeni bajti, vse ti plača, futra te, pa še srečna bo, ker te ima :-))[/quote]

Tega še v pravljicah ni.[/quote]

Lepo, da si realen.
Ker večina tistih, o katerih govorim, to čisto zares verjame….

Če ga je tudi sama iskala, potem res ne vidim kje je tu problem. Saj ji ni nihče držal pištolo na glavi.

Če ga je tudi sama iskala, potem res ne vidim kje je tu problem. Saj ji ni nihče držal pištolo na glavi.[/quote]

Takih ni treba iskat….te oni najdejo, brez skrbi…

Če ga je tudi sama iskala, potem res ne vidim kje je tu problem. Saj ji ni nihče držal pištolo na glavi.[/quote]

Kaj, če bi enkrat za spremembo nehali s temi vulgarnimi prispodobami, kot so pištole na glavi? Pištole na glavi se dogajajo v različnih oblikah. Lakota je recimo ena prvinskih pištol na glavi, ki te žene v dejanja. Zaljubljenost pa kaka druga. Obstajajo v življenju še druge pištole na glavi.

Kaj, če bi enkrat za spremembo nehali s temi vulgarnimi prispodobami, kot so pištole na glavi? Pištole na glavi se dogajajo v različnih oblikah. Lakota je recimo ena prvinskih pištol na glavi, ki te žene v dejanja. Zaljubljenost pa kaka druga. Obstajajo v življenju še druge pištole na glavi.[/quote]

Katero vrsto pištole imaš ti na glavi v zadnjem tednu?

Se strinjam, da je skupek vsega in da na to kako ga vidimo, vplivajo vsi dejavniki. Seveda pa ima vsak svoja merila o primernosti in pogojih o tem, čemu daje prioriteto in kaj ni tako bistveno.
Vsi izbiramo partnerja in gremo v odnos zaradi nekih praktičnih vrednosti in prednosti, katere bi naj sam odnos prinesel v naše življenje. V nasprotnem primeru je bolje, da smo samski.
In preteklost nekega človeka in kar je ustvaril ali ni ustvaril, nam marsikaj pove o njegovem karakterju in njegovih življenjskih prioritetah na podlagi katerih potem sklepamo o kompatibilnosti.

Se strinjam, da je skupek vsega in da na to kako ga vidimo, vplivajo vsi dejavniki. Seveda pa ima vsak svoja merila o primernosti in pogojih o tem, čemu daje prioriteto in kaj ni tako bistveno.
Vsi izbiramo partnerja in gremo v odnos zaradi nekih praktičnih vrednosti in prednosti, katere bi naj sam odnos prinesel v naše življenje. V nasprotnem primeru je bolje, da smo samski.
In preteklost nekega človeka in kar je ustvaril ali ni ustvaril, nam marsikaj pove o njegovem karakterju in njegovih življenjskih prioritetah na podlagi katerih potem sklepamo o kompatibilnosti.[/quote]

Se popolnoma strinjam. Zdaj mi pa povej, kdo nima merila glede osnovnih stvari? To je tako kot če bi rekla, da mi je vseeno, če človek ne ksrbi za svojo osebno higieno, da je bistveno srce:). Po moje tisti, ki sebe ne cenijo, tudi sprejemajo ves “shit”, ker si nikoli niso znali postaviti svoje cene, kaj šele da bi razmišljali o drugih.

In preteklost nekega človeka in kar je ustvaril ali ni ustvaril, nam marsikaj pove o njegovem karakterju in njegovih življenjskih prioritetah na podlagi katerih potem sklepamo o kompatibilnosti.[/quote]

Se popolnoma strinjam. Zdaj mi pa povej, kdo nima merila glede osnovnih stvari? To je tako kot če bi rekla, da mi je vseeno, če človek ne ksrbi za svojo osebno higieno, da je bistveno srce:). Po moje tisti, ki sebe ne cenijo, tudi sprejemajo ves “shit”, ker si nikoli niso znali postaviti svoje cene, kaj šele da bi razmišljali o drugih.[/quote]

Kakšni so sklepi parlamentiranja po 26 straneh?

fish, ti zihr imaš dokument z glavnimi točkami.

Bmk

Logično, da kriteriji in iskanje primernega partnerja prav tako veliko povedo o samem iskalcu.

ne more te.

Res je, potem pa bmp.

Ne sekiraj se. Verjetno ni prvič.

Le čemu bi se sekirala. S tem sem ravno povedala, da mi je povsem vseeno.

Za sklepe verjamem, za hudo napako 🙂 pa ne.

Za sklepe verjamem, za hudo napako 🙂 pa ne.[/quote]

Kaj sploh pomeni ta stavek? No, saj nečem vedet.

V drugem podforumu teče debata ravno o tem: http://med.over.net/forum5/read.php?163,9793157
Res so zanimive diskrepance med tem, kar pišete tukaj in kar pišejo tam (govorim nasplošno, velja za vse, ne le za GF).

Za sklepe verjamem, za hudo napako 🙂 pa ne.[/quote]

Kaj sploh pomeni ta stavek? No, saj nečem vedet.[/quote]

fish, postala si površna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close