30+ pa še ne na svojem

SI prepričan, da boš dedoval? Tvoji lahko vse prej zapravijo ali pa komu drugemu dajo :).[/quote]
Ni panike. Z mamo ravnam v snežnobelih rokavicah in se znam tudi prikupit, če je treba.

SI prepričan, da boš dedoval? Tvoji lahko vse prej zapravijo ali pa komu drugemu dajo :).[/quote]
Ni panike. Z mamo ravnam v snežnobelih rokavicah in se znam tudi prikupit, če je treba.[/quote]
Kaj to pomeni? Da ji rečeš hvala, ko ti prinese zajtrk in da ji rečeš hvala zlata mamica, ko ti rit obriše? Pa, da se ji nasmehneš, ko ti zobe umije?

……pozabil si na voluharja.

Ni panike. Z mamo ravnam v snežnobelih rokavicah in se znam tudi prikupit, če je treba.[/quote]
Kaj to pomeni? Da ji rečeš hvala, ko ti prinese zajtrk in da ji rečeš hvala zlata mamica, ko ti rit obriše? Pa, da se ji nasmehneš, ko ti zobe umije?[/quote]
Vse to in še mnogo drugega. Nekateri poznamo osnovni bonton.
Jaz se večinoma tolažim, da se dečko z nami zafrkava, ker mu je pač dolgcajt….
Sam pol me pa spreleti nehote: “kaj pa če resno misli”?….in vse to tudi verjame?
Tud hinavsko, če je treba, a ne.
Verjameš ali ne, ampak nikogar mi ni treba nikamor prevažat, razen sebe seveda.
Mleko se kupi, ko greš iz službe. Saj vendar greš v trgovino mimogrede iz službe, ne pa domov pa še enkrat od doma v trgovino?
Narava odlično sama zase skrbi, sploh je pa fajn v naravi prebrati knjigo, ko okrog tebe žvrgolijo ptice in ne brnijo avti. Kava itak smrdi. Živo mejo? To je značilnost mest. Na podeželju nimamo živih meja. AJa, vikendaši iz mesta pa si res okrog in okrog zasadijo živo mejo pa naredijo visoko ograjo in tako naprej.
Kidanje snega je pa odlična vadba za telo.[/quote]
Glej Debelčica, še zmeram ne… ok? Zaradi mene imaš lahko še vse tiste moje ptiče. Raje vidim, da okoli mene žvrgolijo ljudje. Mleko si pa lahko kupiš, ko greš iz službe, če greš iz službe. Jaz pač delam doma.
Kot kaže ti s kidanjem snega ne uspe znebiti se odvečnih kilogramov. Da ti ne kidaš poleti?

Margot, torej sva si enaki v kg. Super. No vsaj ena meni enaka :).
Debelčica, če imaš toliko kg kot jaz in približno višino, potem ne moreš biti debelčica.

5 let sem živela sama pa sem se odločila, da grem raje nazaj domov stanovat. Nisem zdržala v bloku.

Ne bi vedela koliko imaš ti. Samo glede na to, da se ti tako upira fizičen napor, sem sklepala, da si v moji kategoriji.
Razen, če dosti športaš. Samo me vseeno čudi, da ti gre to kidanje in trgovina tako v nos. Recimo v trgovino po mleko lahko skočiš s kolesom.
5 let sem živela sama pa sem se odločila, da grem raje nazaj domov stanovat. Nisem zdržala v bloku.[/quote]
Zaradi bloka, samote ali zaradi stroškov?

Vse skupaj: stroški, samota, predvsem pa non stop hrup, smrad, ropotanje. Pa nimaš se kam dati, ne moreš se sprostiti. Neprijazen narod. V glavnem sem vesela, da sem šla nazaj.

Pa v bloku sem si pridelala 30kg :(.
Verjamem. Mora biti zoprno. Čeprav enim je menda všeč. Ali pa so samo navajeni…

Odvisno. Kdor je iz LJ, bi se pa težko pri nas navadil. Mi, vajeni narave, se pa betona težko navadimo. Tudi tisti, ki se za silo navadijo betona, si potem gradijo kake vikende ali kaj takega v naravi.
Tisti, ki so pa vajeni od malega bloka pa se pri nas slabo počutijo.
Ne bi vedela koliko imaš ti. Samo glede na to, da se ti tako upira fizičen napor, sem sklepala, da si v moji kategoriji.
Razen, če dosti športaš. Samo me vseeno čudi, da ti gre to kidanje in trgovina tako v nos. Recimo v trgovino po mleko lahko skočiš s kolesom.[/quote]
Sem že pred časom pisala. Ja, upira se mi vsaka telovadba, še smeti bi peljala z avtom, če ne bi bil kontejner bližje. Kar pa ne pomeni, da imam težave s telesno težo ali gibčnostjo. Nimam jih. Grem pa kdaj pa kdaj na jogo, pa še to bolj zaradi družbe in tiste kave potem.. Pa še tam mi najbolj ustreza ananda asana (ko ležiš na hrbtu in daš vse štiri od sebe in ne delaš nič).
Odvisno. Kdor je iz LJ, bi se pa težko pri nas navadil. Mi, vajeni narave, se pa betona težko navadimo. Tudi tisti, ki se za silo navadijo betona, si potem gradijo kake vikende ali kaj takega v naravi.
Tisti, ki so pa vajeni od malega bloka pa se pri nas slabo počutijo.[/quote]
Rojena blokovska ljubljančanka…pa ne verjamem, da si bolj na samem, kot zdaj jaz….in se
počutim fantastično…

Jaz živim pa v naselju individualnih hiš in nisem prepričan, da je kaj manjši džubus kot v blokih. Stalno kakšen sosed kaj prenavlja in se nabija s cirkularkami, fleksarcami, štemarcami in vsem mogočim, da odmeva po celi soseski. Pa z avti in motorji gor pa dol po ulici, če ni tega, je pa kakšna žurka na vrtu … Na koncu pa ti motilci dnevnega počitka vsi penasti, ko se ob dveh zjutraj z Miletom in Triškom deremo po celi ulici “Balkane moj” od Štulića, nazaj grede iz pajzlov, ko nehajo obratovat tudi na črno. Čez dan nismo mi spali zaradi vas, zdaj vam bo pa kontra!
Pa pejt v drucga!
Takega shujševalnega….

Evo, tipična razvajena hčerkica, nesposobna samskega samostojnega življenja. In take luzerke si potem drznejo samske tipe ocenjevat.
Evo, tipična razvajena hčerkica, nesposobna samskega samostojnega življenja. In take luzerke si potem drznejo samske tipe ocenjevat.[/quote]
Se ti je pa fejst zamerila, da jo po celem forumu preganjaš, a ne?

Pere, lika, kuha in pospravlja svojemu samopašnemu dildotu.

Zakaj pa nje ne vprašaš, zakaj cele dneve tu gor preganja vse tipe, ki si drznejo kaj napisati?
Zakaj pa nje ne vprašaš, zakaj cele dneve tu gor preganja vse tipe, ki si drznejo kaj napisati?[/quote]
Eh to pa ne, saj pa veš, ker ona je ženska pa ker njo bo branla oz. ”branla” rekal bo sicer, da ona samo napiše kot misli ampak vedno čudežno misli tako pri enih
Forum je zaprt za komentiranje.