30+ pa še ne na svojem
Evo, tipična razvajena hčerkica, nesposobna samskega samostojnega življenja. In take luzerke si potem drznejo samske tipe ocenjevat.[/quote]
Se ti je pa fejst zamerila, da jo po celem forumu preganjaš, a ne?[/quote]
V bistvu me prav zabava, očitno sem mu tako všeč, da me išče v vseh temah :). Boli ga, ker sem mu nastavila ogledalo. Zdaj pa ga to žuli in žuli :).
Zakaj pa nje ne vprašaš, zakaj cele dneve tu gor preganja vse tipe, ki si drznejo kaj napisati?[/quote]
Zakaj bi jo to spraševala, če pa prostodušno prizna, da je samska in obupana, da nima hobijev, in da sem hodi sproščat svoje frustre?
P.S. Bilo je retorično vprašanje. 🙂
Zakaj pa nje ne vprašaš, zakaj cele dneve tu gor preganja vse tipe, ki si drznejo kaj napisati?[/quote]
Eh to pa ne, saj pa veš, ker ona je ženska pa ker njo bo branla oz. ”branla” rekal bo sicer, da ona samo napiše kot misli ampak vedno čudežno misli tako pri enih :P[/quote]
Da, seveda, absolutno se strinjam, kakopak… 🙂
Eh to pa ne, saj pa veš, ker ona je ženska pa ker njo bo branla oz. ”branla” rekal bo sicer, da ona samo napiše kot misli ampak vedno čudežno misli tako pri enih :P[/quote]
Da, seveda, absolutno se strinjam, kakopak… :)[/quote]
Ja če pa res, no Senza, maš kako smiselno razlago, zakaj tega istega vprašanja, ne postaviš debeli starunklji? kaj je ona kaj drugač, da si tega vprašanja ne zasluži? Seveda ne, ampak tvoja želja je uperjena proti enim osebkom in pač imaš glede tega dvojna merila 🙂
Če ne bi jo ziher vprašala enako
Da, seveda, absolutno se strinjam, kakopak… :)[/quote]
Ja če pa res, no Senza, maš kako smiselno razlago, zakaj tega istega vprašanja, ne postaviš debeli starunklji? kaj je ona kaj drugač, da si tega vprašanja ne zasluži? Seveda ne, ampak tvoja želja je uperjena proti enim osebkom in pač imaš glede tega dvojna merila 🙂
Če ne bi jo ziher vprašala enako[/quote]
Pa kakšno smiselno razlago bi ti rad? Zakaj nekoga ne sprašujem o stvareh, ki jih je že napisal? Ker sem si jih zapomnila.
Veliko posploševanja v tej temi. Če je nekdo 30+, in živi doma, je lahko to plus ali pa minus. Obstajajo lenuhi, katerim je treba vse postreči in jih vzdrževat, to je problem. Imaš pa take, ki imajo svoje nadstropje, in za vse skrbijo. Imaš tudi take, ki imajo obrt, kmetijo, proizvodnjo….delajo doma, živijo doma.
In morda ta, ki doma živi varčuje za ” na svoje”…medtem ko so mnogi na svojem nekje, so komot, delajo nič, nered pač, dolgo spanje, ponočevanja, a se hvalijo kako so samostojni in “sposobni”. Vseeno mi je ali dekle živi doma ali ne, so pomembnejše latnosti in navade…
?
Iščem dekle ki bi z menoj hotela hoditi na ples , sprehode ter uživati do konca življenja .
To pomeni da bi se lahko več družila ob meni .
Rečem ti da ti nebo žal lahko se boš tudi poročila samo da sebi imela lepo ob meni .
?
[/quote]
No Matkič, si ti avtor teme?
?
[/quote]
No Matkič, si ti avtor teme?
[/quote]
Ne, moram te razočarat 🙂
Sem še dokaj daleč od 35…
Mislim da ni vazno kje oseba zivi ampak kako se obnasa. Se pa strinjam, da je bolje denar varcevati…
To se ni tako zalostno. Jaz jih stejem 50 + pa se vedno zivim pri starsih. Pa ne mislit, da sem osamljen primer. Pri nas je taksnih ogromno (vsaka druga hisa).
Pa mir in zasebnost, to imajo? Lahko imaš svoje nadstropje, pa lahko še vedno mama oz. tašča prihaja na obisk kadar se ji zljubi. Lani sem šel na svoje misleč, da zdaj bom pa imel mir. Kako sem se motil. Najemodajalka Irena Vrtovšek iz Sevnice je prihajala v hišo kadarkoli se ji je zahotelo. Očitno ne ve, da ima najemodajalec pravico priti preverit stanje le dvakrat letno ob predhodni najavi. Žal mi je le da pri odbijanju od zneska, ki ga je ona hotela nisem odbil še kakšnih 100€ s pojasnilom, da je to minus za vse njeno podjebavanje, provociranje in nenajavljene obiske.
Pa mir in zasebnost, to imajo? Lahko imaš svoje nadstropje, pa lahko še vedno mama oz. tašča prihaja na obisk kadar se ji zljubi. Lani sem šel na svoje misleč, da zdaj bom pa imel mir. Kako sem se motil. Najemodajalka Irena Vrtovšek iz Sevnice je prihajala v hišo kadarkoli se ji je zahotelo. Očitno ne ve, da ima najemodajalec pravico priti preverit stanje le dvakrat letno ob predhodni najavi. Žal mi je le da pri odbijanju od zneska, ki ga je ona hotela nisem odbil še kakšnih 100€ s pojasnilom, da je to minus za vse njeno podjebavanje, provociranje in nenajavljene obiske.
[/quote]
Zakleneš vrata in ključ pustiš v ključavnici. Na to se pa nisi spomnil?
Nisem imel ključa od drugih vrat.
Kako bi se počutil če bi kdo o tebi pisal z imenom in priimkom in te klevetal po forumih?
Mislim, da je tole ločevanje na tiste, ki imajo svoj vhod/nadstropje v hiši od staršev na tiste, ki tega nimajo bedarija. V Sloveniji je že preveč nekih zmazkov od hiš, ki izgledajo kot mali blok, ker hoče vsak met ločeno. Če ne želiš živet s starši pakiraj ven in adijo, ne mi osnovnega izgleda hiše uničevat zaradi tega. Mi živimo vsi skupaj v hiši, ki je ostala takšna kot je zrisana po načrtih in taka bo tudi ostala vključno z original peščeno fasado in lesenimi okni, ki jim nič ne manjka. Nimam bratov, sester, nimamo žlahte tko da ni problem. Kar se tiče gradnje stanovanjskih hiš, bi sam osebno dal moratorij za 30 let. Ne more vsaka generacija ulivat svojih betonskih skulptur po slovenskem podeželju. Propagiral bi javno gradnjo ogromnih blokovskih kompleksov, kjer zgradba ne bi imela manj kot 20 nadstropij. Da se uniči čimmanj zemlje.
Nisem bral vsega, pa me zanima kaj sploh pomeni biti na svojem. Je to da imaš svoje stanovanje ali hišo, torej si lastnik nepremičnine, ali šteje že najem?
Forum je zaprt za komentiranje.