Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 30+ pa še ne na svojem

30+ pa še ne na svojem

Robi, se ti zdi da je pri moških ravno stanovanje oz hiša, avto itd. ta embalaža?

Jaz sem sicer kar precej stroga glede meril za moške :). Ampak sem pa vseeno na realnih tleh. Stvar je namreč v tem, da če je nekdo študiral tam do 24, 25 leta. Potem ni dobil službe pa je mutil preko študenta pa potem dobil službo, ko je nadomeščal porodniško in spet tako naprej. In če je imel srečo je nekje pri 30tem ali še kasneje dobil neko bolj stabilno službo. Prej sploh ni imel šans it na svoje, če pa ni vedel ali bo čez par mesecev še v službi ali ne.
Drugače je recimo pri tebi vegica, če si končala le poklicno šolo. Potem si lahko začela pri 18ih na svoje. Ampak ni potrebno potem obsojat vseh tistih, ki so delali faks, da so nesposobni in tako naprej.
Pa, če vzamem recimo moškega, ki ima nekje 900-1000€ plače (več jo ima težko, če je pri 25ih diplomiral pa ni ravno zdravnik ali kaj podobnega) in je star okrog 30. Imam raje takega, ki še biva doma in varčuje kot pa istega, ki je zakreditiran do amena in težko pride skozi mesec je pa na svojem.
Seveda pa tisti, ki je doma pri starših, se mi zdi zelo pomembno, da plačuje stroške,da kaj naredi doma.
Res pa je, da se ne bi šla skupnega življenja z mojimi ali njegovimi starši. Skupno pa ločene od staršev.

Mene pa zanima, zakaj žensko, ki pridete v ne več rosna leta, naenkrat začnete iskat vrstnike, ali celo mlajše???

Ko sem jaz bil star 20, nisem bil dovolj dober za nobeno vrstnico, takrat so one norele za 25-30 letniki.

In potem samske 30 ali več eltnice optimističnio iščejo urejene samske 30-letnike, ki bodo po sovjih pričakovanjih usklajeni z njimi.

Vic stoletja.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider, če te nobena ni hotela, ni problem v ženskah, ampak v tebi :).

Ne kužiš, poante, ne? ( ženska pač ).

Poanta je, da ko ste mlade , norite za starejšimi, ko ste ne-več-zelo mlade, pa vihate nos nad dejstvom, da so nam bolj všeč mlajše.

Spider, vidim, da ne kapiraš. Hotela sem ti povedat, da za tabo ženske niso norele, ko si bil 20 letnik in tudi sedaj ne bodo, ko si 40 ali kolikor pač že si.

Jaz z ženskami nimam problemov. One imajo z mano, ker se ne podredim njihovim pričakovanjem. Če bi se zdaj hotel poročiti, bi lahko izbiral vsaj med 10.

Le katera bi pa hotela takega zagrenjenega tipa kot si ti? Ne se hecat. Bolje v samostan kot imet takega zakomplesanega tipa.

Najprej se mora človek poročit….ljubezen itak potem pride. Glavno je imet prstan… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ženska7, dajva se nekaj zmenit.

Ker meni je to RES zanimivo.

Ok, jaz sem po tvojih besedah slab, brezvezen, nikakav…

AMPAK; če sem tak…zakaj hudiča je potem važno, ali sem v svojih pričakovanjih usklajen s tabo, ali nisem?

Zakaj ti mene tu sploh prepričuješ nekaj?

Raje idi na enega od portalov, na katerega samske iskalke pač hodite, tam je dovolj luzerjev, ki komaj čakajo, da te peljejo na Bled na tortico in vsaj za en dan zaglumijo, da so normalni.

A?

Zakaj meni težiš, če sem pa itak izven lige, maš tam na portalih dovolj iskalcev..

Kaj boš z 10, ki jih nočeš, ko te pa tista ena, ki jo hočeš, noče!? 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Spider, jaz nisem samska :).

In SPider, ne boš verjel, našla sem ga pred kratkim prav na netu.

Spider, s čim ti luzerji peljejo žensko na tortico?

Bogi.:)

O jamrajoči pajek je spet na delu :). Spet katera skenslala pajkca?

Ne, jaz sem skenslal celotno populaicjo žensk 30+, ne, 27+, kar se odraža v splošnem virtualnem pogromu ženske populacije nad mano.

Kot sem rekel, kaj mi težite kure neumne, imate tam na ona-on polno slinavcev, ki komaj čakajo, da vas peljejo na zajtrk k Tiffanyju in se delajo normalne, vzgojene, prijazne.

Robi, se ti zdi da je pri moških ravno stanovanje oz hiša, avto itd. ta embalaža?[/quote]

Odvisno kaj je ženski pomembno. Če ji je pomemben le materijalni vidik oz. ta embalaža in bo moškega izbirala na podlagi teh referenc, potem bo lahko takšna ženska, če slučajno ostane brez službe, jokala, kako jo mož ne spoštuje in da se počuti ničvredno.

Men je to čist logično. Pri 20-ih je moški še fantič nedorasel, saj ne da je 20-letnica kaj veliko boljša, ampak lahko odraste ob starejšem partnerju. Medtem ko 30-letnik že bolj stabilen in z urejenim podstrešjem in tako primeren za resno vezo z 30-letnico 🙂 Čeprav ne poznam niti ene 30-letnice, ki bi prav načrtno iskala vrstnika ali mlajšega.

Spider, prosim če odgovoriš na vprašanje: s čim misliš da luzerji peljejo ženske na tortico?

Spider, prosim če odgovoriš na vprašanje: s čim misliš da luzerji peljejo ženske na tortico?[/quote]

S črnim, ali temno modrim BMW.

Spider, prosim če odgovoriš na vprašanje: s čim misliš da luzerji peljejo ženske na tortico?[/quote]

Ne morem razumet, da me nekdo sprašuje take neumnosti. S čim neki, z denarjem.

Jaz kot luzerja ocenjujem tipa, ki je taka zguba, da mora ženske iskat na portalih za spoznavanje.

Če pri 20 nisem bil ok za vrstnice, zakaj naj bi zdaj bile one zame?

Bolje je, da kot praviš, mlajša dekleta odraščajo ob meni.

Zato, ker vemo, da s takšnim moškim pridobimo kup problemov. In mimogrede, imam enega starega 35, še doma pri starših. Problem je, ker je neodgovoren in neodrasel. Mamica in očka pač poskrbita za vse, mislita na vse, da je on spedenan ter nahranjen.
Saj je vredu tip za hengat skupaj, ni pa to material za družino, žal.

Postani že enkrat ded, ne pa pichka, pa začni ženske v živo ogovarjat. Ti bo šlo še bolje.

Pa jaz tega ne morem verjet, vsi nekaj po oglasih pecarite.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close