30+ pa še ne na svojem
Ha, ha tale Spider pa res nima pojma o žensakh. Me sploh ne čudi, da se te na daleč ogibajo. Vse, mlade in stare. Ne vem, če ti nisi Mavrični. Oba sta isto zjamrana.
Ker se z jebachem iz mladih let ni izšlo, si skratka vzela varno zlato rezervo.
O ti bogi revež naiven.
Pa kaj tebe tolk muči Spider? Po moje si ena, ki sem ji stopil na žulj, zdaj me pa zasleduješ po vseh možnih temah. Nehaj mi težit, baba neumna, idi na enega od portalov, ki jih samske zagrenjenke pač obiskujete, imaš tam slinavcev, ki ti bodo pisali lepe besede, kolk češ. Jaz nisem tvoj virtualni suport, ok?
Spider, glede na število nadaljevanj v tvoji limonadi na MON …. si pravi virtualni obsedenec.
Po tej tvoji teoriji samostojni poklici sploh nikoli ne morejo biti na svojem, ker nimajo službe sploh.
Postani že enkrat ded, ne pa pichka, pa začni ženske v živo ogovarjat. Ti bo šlo še bolje.
Pa jaz tega ne morem verjet, vsi nekaj po oglasih pecarite.[/quote]
Tebe pa daje ornk spominska luknja.
Saj je tvoj nasvet pravzaprav na mestu, če ne bi bil tako vzvišen, češ, meni tega nikoli ni bilo treba. Ko pa vsi dobro vemo, kako te je zadelo prav prek neta.
Joj kok smo natančni :).
s.p., samostojni raziskovalec, kulturnik … to štejem pod rubrika služba.
Po tej tvoji teoriji samostojni poklici sploh nikoli ne morejo biti na svojem, ker nimajo službe sploh.[/quote]
Po tej tvoji teoriji samostojni poklici sploh nikoli ne morejo biti na svojem, ker nimajo službe sploh.[/quote][/quote]
Samo to je še bolj negotovo od študentskega dela.
Ferbčna, potem pa kar v akcijo in navali na šolarčke, aja študente :).
Mislim, da je glede teženja z otroci kar precej podobnosti med spoloma ter da gre pri tem o čemer piše metka bolj za neke vrste taktiko. Pač, imaš kar nekaj žensk, ki jim je imeti otroka prva prioriteta, še posebej v nekem obdobju.
Zakaj mi to svetuješ?
Kaj vem Boom, tako taktiko imajo samski moški nad 35 let in brez otrok, ki imajo občutek, da jim že malce zvoni. Samski z otroci pa nič ne težijo z otroki. Torej so mi dosti bolj privlačni moški, ki že imajo otroke, ker potem ne težijo.
Ferbčna, ker se mi ne da prepirat:) in se picajzlat glede vsake besede :).
Si morda pomislil da zato, ker nekateri v živo pač ne spoznamo nobene ženske, nam ni do zahajanja v lokale in razne prireditve, nimamo neke socialne mreže in zato tudi ne možnosti za spoznavanje ipd?
Vedno manj te razumem. Ampak pustimo.
Zdaj pa vi, samooklicani “pridni in urejeni”, ki ne zahajate v lokale in na prireditve meni povejte, zakaj bi vi sploh imeli žensko. Kaj bo uboga reva zraven vas doživela?
Kaj pa naj si ženska sploh počne z nekom, ki mu nikamor ni za it, niti nima socialne mreže?
Kaj pa v lokalu sploh lahko tako strašno zanimivega doživiš? Še sploh pogledaš kaj dlje od tega?
Če me pa kaj bolj odbije kot tipi po lokalih. Ja, tisti ta razgledani sežejo kam dalj. Tisti ta nerazgledani pa ubijajo čas na pijačkah.
Pogledam jaz marsikaj, ne skrbi ti zame. Ampak, beri natančneje, tip pravi, da ne hodi v lokale, niti prireditve. Prireditve so zame tudi koncerti, gledališče, predstave, marsikaj.
Res, kaj bi rad tip, ki je taka puščoba, da mu do ničesar ni, počel z žensko? Dvomim, da bi se potapljal, letel z balonom, skočil s padalom, šel na rafting..
Ne vem Spider, težko popredlačkat nekoga, ki pove samo česar ne mara. Naj pove, kaj mara in bo lažje za vse.
Jaz ne hodim po lokalih oz. zelo redko. Ne hodim na koncerte oz. enkrat na pet let, gledališče isto, kino sploh ne. Zato pa se ukvarjam z jadralnim padalstvom, potujem, hribolazim, vrtnarim, nabiram gobe in zdravilne rožce, kuham čajčke, kolesarim, malce kmetujem (beri pomagam na kmetiji). Rafting je dokaj dogločasen, je bolje kajak na divjih vodah. Letenje z balonom sem sprobala je fajn za fotkat okolico, bolje pa je letet s svojim padalom. Potapljam se tu in tam. Za vse pač ni časa. Torej ljudje, ki ne hodimo po lokalih, nimamo kaj zanimivega za počet. Pa ja. Ravno zato, ker ker počnemo kup zanimivih stvari, nimamo časa za lokalčke. Raje preberem kako dobro knjigo kot pa, da grem posedat v gostilno.
Problem je, dragi ljudje, vas tukaj skoraj vseh po vrsti, da se večinoma opredeljujete skozi negacijo. Ne maram tega, ne onega, ne onega. Kaj sploh marate.
Jaz sem Spider, jaz maram klasično književnost, angleški črni humor, dramo, filozofijo, borilne športe, rafting, tenis, plavanje, pohodništvo, klasične filme, špinačo..pa še marsikaj.
Tukaj pa berem v glavnem poste…sem priden urejen…lepo počesan..ne maram tega, onega..
Ženske pa…sem pridna..urejena..ne maram tega, onega…
Se sploh kdaj vprašate, kaj marate..
Ste sploh človeški, resnični, ko ste vsi tako brezmadežni, kot kakšni dojenčki?
Ali pa na netu slikate le enko lažno podobo o sebi? Hm.
Pogledam jaz marsikaj, ne skrbi ti zame. Ampak, beri natančneje, tip pravi, da ne hodi v lokale, niti prireditve. Prireditve so zame tudi koncerti, gledališče, predstave, marsikaj.
Res, kaj bi rad tip, ki je taka puščoba, da mu do ničesar ni, počel z žensko? Dvomim, da bi se potapljal, letel z balonom, skočil s padalom, šel na rafting..[/quote]
Saj takšen moški niti ne bo iskal takšne ženske, ki ji je prioriteta hoditi po lokalih.
Ne vem, kaj je narobe s tem, če si dva želita bolj umirjene družbe..Gresta v kino…Na sprehod v gozd, po gobe….:)
Še vedno ne razumeš in nočeš razumeti, nima smisla.
Poanta je, da sprašujem, kaj bi radi samooklicani samski, lepo počesani, urejeni, tako rekoč brezmadežni ( take se tu prikazujejo ) sploh počeli z žensko.
Torej kaj?
Se sprehajali po gozdu in nabirali gobe? To dela moja 80-letna babica.
Drugače še bolj brutalno:
Kaj pa če so eni tipi enostavno dolgočasni in jih zato nobena ne povoha?
In taki seveda promovirajo spletna mesta za spoznavanje?
Jaz ne maram špinače. Metka, kaj naj naredim? Tarnam in vzdihujem noč in dan, kako je svet narobe? 🙂
Za razgledane si rekla, da so vsi nepraktični, leni in preveč filozofirajo, za nerazlegedane sedaj praviš, da so pijanci, za 30+ letnike praviš, da jih je veliko maminih sinčkov, za….
Torej poroka in družina te čaka na sveto nikoli, ker ne bo moškega.
Forum je zaprt za komentiranje.