30+ pa še ne na svojem
Pogledam jaz marsikaj, ne skrbi ti zame. Ampak, beri natančneje, tip pravi, da ne hodi v lokale, niti prireditve. Prireditve so zame tudi koncerti, gledališče, predstave, marsikaj.
Res, kaj bi rad tip, ki je taka puščoba, da mu do ničesar ni, počel z žensko? Dvomim, da bi se potapljal, letel z balonom, skočil s padalom, šel na rafting..[/quote]
Saj takšen moški niti ne bo iskal takšne ženske, ki ji je prioriteta hoditi po lokalih.
Ne vem, kaj je narobe s tem, če si dva želita bolj umirjene družbe..Gresta v kino…Na sprehod v gozd, po gobe….:)[/quote]
Če je ženska “prava mrha”, “babnica na mestu”, dobi moškega, kakršnega hočeš, če pa ni, pa lahko samo našteva, kar ji ne paše, kakšen moški ni v redu, kako mora biti počesan, na katero nogo naj zjutraj vstane, lahko popije 1 dl piva ali celo 2… Takšne zahtevne in dlakocepske ženske sam hudič ne more zadoovljiti, ker jim nič ne paše, skoz nos vihajo in vidijo 1000 napako (na moških). Skratka – izjemno težavne so, da bi sploh bile primerne za partnersko življenju. Zato jih moški tudi ne povohajo.
Kateri se tukaj tako prikazujejo? :)) Jaz očitno bolj slabo zapažam, ker še nobenega takšnega nisem zaznala… no vsaj tukaj na Ž/M čveku ne.:)
Kaj je pa s tabo narobe Matjažko?
Kot prvo razčistiva to: ne želim poroke, ne želim imet otrok. Ne motijo pa me moški z otroki.
Kar pa naprej pišeš je pa čista laž. Nikjer nisem napisala, da so razgledani nepraktični. Praktičnost namreč jaz štejem pod razgledanost. Torej ne more biti čisto lev za vsako delo pa biti razgledan. To ne gre skupaj. Razgledani ne filozofirajo preveč. Filoziranje še ne pomeni, da si razgledan. Leni tudi ne morejo biti razgledano, ker, da si razgledan, mora biti zadaj pridnost.
Nerazgledani še zdaleč ni nujno, da so pijanci. Kje si to prebral? Sem napisala, da tisti, ki samo po lokalih hodijo, niso razgledani. To je velika razlika. Veš, če ne zmoreš več kot hodit po gostilnah, potem res nisi razgledan. Ne hodijo pa vsi nerazgledani v gostilne. Tega nisem nikjer napisala.
Tudi za 30+ nisem rekla, da so večinoma mamini sinčki. Sem rekla le, da je med SAMSKIMI 30+ veliko maminih sinkov. Vidiš razliko?
Potvarjanje besed in stavkov, napačno razumevanje… vse to ni znak razgledanosti.
Pa kaj te to toliko briga, kam kdo hodi????, najdi si takšnega, ki ti bo ustrezal (torej pridnega, razgledanega, športnega, nekadilca…). Vedno, ko prečitam kak tvoj članek – so tvoja večna tema slabi moški in kaj ne maraš na njih. Ampak noben moški ne bo pravi za žensko, ki je preveč zahtevna, drobnjakarska, komplikatorska, picajzlasta….
Matjazko, s tabo je pa resno nekaj narobe. Kje ti to bereš ne vem. Vem pa, da očitno slabo bereš in spreobračaš stavke ali bi morala celo reči, da lažeš? Sem te kdaj spraševala kje ti hodiš? Zakaj tako besniš, češ, da me nič ne briga kje kdo hodi, če sploh nikoli ne sprašuje kje hodiš? Dol mi visi zate. Samo ne laži in ne spreobračaj mojih besed. Lažnivcev pa res ne prenesem.
Mi je jasno ja koliko je pri tebi ura. Najdi si tako mrho pa bo. Ne pa da tu gor spreobračaš moje besede ali bolje rečeno laži prenašaš.
Saj takšen moški niti ne bo iskal takšne ženske, ki ji je prioriteta hoditi po lokalih.
Ne vem, kaj je narobe s tem, če si dva želita bolj umirjene družbe..Gresta v kino…Na sprehod v gozd, po gobe….:)[/quote]
Če je ženska “prava mrha”, “babnica na mestu“, dobi moškega, kakršnega hočeš, če pa ni, pa lahko samo našteva, kar ji ne paše, kakšen moški ni v redu, kako mora biti počesan, na katero nogo naj zjutraj vstane, lahko popije 1 dl piva ali celo 2… Takšne zahtevne in dlakocepske ženske sam hudič ne more zadoovljiti, ker jim nič ne paše, skoz nos vihajo in vidijo 1000 napako (na moških). Skratka – izjemno težavne so, da bi sploh bile primerne za partnersko življenju. Zato jih moški tudi ne povohajo.[/quote]
No evo Matjažko, zdaj pa še lažnivcev ne prenaša. Jaz jih tud ne. 🙂
Pri matjažku mi je zanimivo, da ga moti to, da ne maram lažnivcev, pijancev, maminih sinkov… če mački stopiš na rep, zacvili.
Mene sploh ne motijo moški, ki jamrajo, da ne marajo prevzetnih, lenih, neumnih… žensk.
Se strinjam. Isto velja za kontra. 🙂
Ker se z jebachem iz mladih let ni izšlo, si skratka vzela varno zlato rezervo.
O ti bogi revež naiven.[/quote]
Pa ti sploh prebereš, kar napišeš? Verjetno si edini, ki razume te tvoje zmazke.
Ni mi jasno, kako lahko definiraš določene stvari in podajaš neke zaključke, brez da bi za to imel potrebne informacije. No, ja, saj v bistvu mi je jasno, kako. 🙂
Torej je nabiranje gob, kolesarjenje, branje knjig, izletnikovanje, hribolazenje ipd. za ženske dolgočasno? Punce, povejte nam, vas to dolgočasi?
matjaži,kako ne maraš špinače; prvo špinača je zdrava, je dobra in če hočeš, da boš velik in močan moraš jest tudi špinačo. Poglej si Popaja kakšen junak je.:)
Jaz pa imam špinačo zelo rada, samo mora bit zraven še kakšen zrezek in obvezno pire, ker sicer sem čisto prehitro lačna.[/quote]
Jaz tudi ne maram špinače. 🙂
Pa samo od špinače ne boš močan, ker je to zelenjava. Zato imam raje kakšne žgance. 🙂
Zakaj pa ne ?
Ker se s takšnimi ne ukvarjaš ali ker meniš da so sami boljši ?
Jaz tudi ne.
Saj te razumem. In ti verjamem, da je iz tvojega zornega kota nabiranje gob dolgočasno…Vendar ti želim povedati to, če se najdeta dva takšna, ki rada nabirata gobe, potem to ZA NJIJU, ni več dolgočasno.
Še vedno pa je zate.
Vsak najde sebi primerno družbo. Eni v gostilnah, drugi v kinu…..
Saj ni toliko problem v hobijih, ampak v nekem splošnem nezadovoljstvu nad sabo ali pa nad nasprotnim spolom.
Koga to ne moti? Jaz pa ne maram, če mi kdo vrže kamen v hrbet, če me polijejo z mrzlo vodo ali če mi kdo stopi na prste, ker boli. :))) In? Se boljše počutiš od tega lajnastega naštevanja? Ne, še vedno si na istem – samska in s slabo popotnico, ki ji rečemo slaba volja in natakjenost, ki sta le dodatni oviri za spremembe.
Torej je nabiranje gob, kolesarjenje, branje knjig, izletnikovanje, hribolazenje ipd. za ženske dolgočasno? Punce, povejte nam, vas to dolgočasi?[/quote]
Meni je nabiranje gob čisti adrenalin (ker jih tako malo najdem, se vsake iskreno razveselim) :).
Ne, to so lastnosti idealnega moškega. To dedec, da to počne, kar ti naštevaš. Ne pa tisti, ki previsi prosti čas v gostilnah in na žurih.
Torej je nabiranje gob, kolesarjenje, branje knjig, izletnikovanje, hribolazenje ipd. za ženske dolgočasno? Punce, povejte nam, vas to dolgočasi?[/quote]
Meni je nabiranje gob čisti adrenalin (ker jih tako malo najdem, se vsake iskreno razveselim) :).[/quote]
Adrenalin je, ko jih ješ. Ker ne veš, če so užitne :-))
Meni je nabiranje gob čisti adrenalin (ker jih tako malo najdem, se vsake iskreno razveselim) :).[/quote]
Adrenalin je, ko jih ješ. Ker ne veš, če so užitne :-))[/quote]
A ti gospa pogosto pripravi gobe? :)))))))))
Robi, zakaj me ne ganejo moški, ki lapajo, da so ženske lene in neumne in tako naprej? Ker ni mene omenjal. Ne čutim se prizadeto. Razen, če bi napisal, da smo vse ženske take. Če pa nekdo napiše, da je večina žensk neumnih, lenih, afnastih… ja naj piše, saj ne piše o meni :).
Matjazek, vidiš, ti pa si biser popolnosti pa si ravno tako samski kot jaz :). Samo ti očitno sanjaš o poroki jaz pa ne. In kot sem ti že nekajkrat povedala, jaz ne iščem fanta. Če se najde se najde, če ne ne. Nisem še dolgo samska in nimam navade skakat iz veze v vezo. Zato te naj moja samskost prav nič ne skrbi. Ni tako zaskrbljujoča kot tvoja samskost. Meni še ni potrebno po netu brskat in iskat na pol nagcev. Ti pa moraš svoje joškarice lepit še na MON. Ko bom jaz v taki krizi, da bom morala na netu iskat na pol nage moške… ja potem bo res kriza.
Sploh če ti jih kdo drug pripravi 🙂
(Eh, kakšen dolgčas neki Spider, si videl.)
A ti gospa pogosto pripravi gobe? :)))))))))[/quote]
Mogoče bi jih mi, ampak se me strup ne prime :-))
Hmmm… torej si popolnoma nedovzeten?
ps; das is nicht gut! 😉
Metka, jaz ti dam čisto prav, da imaš neke kriterije. Se ve, da od ljubezni se ne da živet. Meni so ideal moški, kot so bili v preteklosti, današnji pomehkuženci jim večinoma ne sežejo do kolen. Pridni, delavni, zagnani, z nekimi vrednotami, ki jim nič ni bilo težko. Ne oziraj se na nobene očitke, sploh Matjažkove. saj vidimo, kaj je njegov kriterij- prava mrha, prava mrha, prava mrha……
daj no, pa ja te ne bo učil eden, ki mu je kriterij cenena embalaža, ti vsaj iščeš notranje vrednote?
Sploh če ti jih kdo drug pripravi 🙂
(Eh, kakšen dolgčas neki Spider, si videl.)[/quote]Zato ti pa rečejo dober tek, ko ti postrežejo gov. juha nap. in veliko sreče, ko postrežejo gobovo….. 😉 😀
Ja, da se da živet le od ljubezni mislijo eni sanjači, ki še niso veliko doživeli. Stvar pa je v tem, da večina nas nima tako velikih plač, da bi vzele na oskrbo še enega človeka. In večina tudi ni več pripravljena živeti z moškim, ki nič ne dela doma.
Moški, ki se slinijo po fotkah napol golih žensk in jih lepijo na MON zraven pa še trdijo, da velike prsi pomenijo veliko mleka za dojenčka, da zato iščejo take ženske… zraven pa trdijo, da mora biti ženska vsa srečna, da lahko gospodinji moškemu pa čeprav on ves čas, ko ona njemu gospodinji, gleda TV.
Metka, jaz ti dam čisto prav, da imaš neke kriterije. Se ve, da od ljubezni se ne da živet. Meni so ideal moški, kot so bili v preteklosti, današnji pomehkuženci jim večinoma ne sežejo do kolen. Pridni, delavni, zagnani, z nekimi vrednotami, ki jim nič ni bilo težko. Ne oziraj se na nobene očitke, sploh Matjažkove. saj vidimo, kaj je njegov kriterij- prava mrha, prava mrha, prava mrha……
daj no, pa ja te ne bo učil eden, ki mu je kriterij cenena embalaža, ti vsaj iščeš notranje vrednote?[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.