Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka 37 letnica v Tedniku katera si vbrizgava botoks

37 letnica v Tedniku katera si vbrizgava botoks

Kaj pa bo pri 60?

Ha, kar vprašaj plastike, to je že stara… 25 let plus je že nabotoksirano…

A res la kaj, že tako mlade??? Grozzzza, kam to pelje???

Prosim za link.

https://4d.rtvslo.si/arhiv/tednik/174666137

Sem bila v družbi s plastičnim kirurgom. In je debata nanesla tudi na botoks in je rekel, da je z botoksom treba začet tam okoli 30 tega; potem je prepozno.
Menda imajo tv voditeljice kar neke vrste ultimat, ali na botoks in polnila, ali pa so pri max 45 brez službe.
Blagor nam, anonimnicam!

Ženske bi se morale boriti proti temu oz. živeti za naravnost. Ne bi smele popuščati tej patologiji.

Na tej ženski ni bilo nič privlačnega, zgleda kot ena profi+++, umetni kremplji, narisane obrvi… bejž!

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

NI videti, dabi imele TV voditeljice ultimat, so vse čist gubaste in grde, vsaj na TV SLO

NI videti, dabi imele TV voditeljice ultimat, so vse čist gubaste in grde, vsaj na TV SLO
[/quote]

Nam pokažeš svojo sliko?

pri teh letih je ze prepozno

ja gotovo tako na vsakih par mesecev za 50 let zagotovljeno stranko.
na tv ju je videti, da so popovke čisto zategnjene, kerčmarca je kot joker, zraven pa plešasti škratje, ki pa so lahko neznansko grdi (pucer itd. ).

ja gotovo tako na vsakih par mesecev za 50 let zagotovljeno stranko.
na tv ju je videti, da so popovke čisto zategnjene, kerčmarca je kot joker, zraven pa plešasti škratje, ki pa so lahko neznansko grdi (pucer itd. ).
[/quote]

Lep dan tudi tebi.

Men je bla grozna ta ženska, res kot neka cenena cipica. Te pobarvane obrvi, ki jih zadnja leta prakticira vse več žensk, a se vam to res zdi za med ljudi? Men je to tako bedasto, Kje je fora?

V prispevku mi je bila najboljša tista iz Šmarne gore. Zdrava in pamet na pravem mestu. Pa Kumar je bil tudi ok.

Za botoks mi pa dol visi, kdor če nej si ta strup brizga not, sam posledice bi morale bit kasnej tud na samoplačniški blagajni.

Moja babica je stara 87 let in ima prekrasne gube. Meni starejši ljudje izgledajo zanimivo, gube dodatno poudarijo obrazne poteze. Botoks in polnila pa učinkujejo ravno obratno: izraznost se izgubi in človek je vedno manj podoben sam sebi, pri slabih izvedbah pa deluje še nabuhlo. Zato res ne razumem, zakaj bi si kdorkoli želel takšnega videza.

Predvsem pa ne razumem, zakaj mediji kar naprej opevajo, kako neka ženska izgleda mladostna pri 50-ih, 60-ih, 70-ih. Potem pa imamo posvod naslove ala “Bi ji pripisali 68 let?” Kot da danes nihče ne sme biti videti star, niti tisti, ki to res so.

Moja sodelavka je na filerjih od botokxa, do maščevja s hieluronsko kislino in ………, včasih je namen dosežen, včasih pa pride ko klovn in je šele po več dnevih OK. To baje zahtev njen mož, ker si bo sicer našel mlajšo.
V tem primeru bom rekla le to, baba zmešana in vseh ostalih babe zmešane.

A obstaja botoks tudi na sitnost oziroma “zoprnost”, ki pride z leti? Kaj mi mar oblazinjena lica lutke, če postane z leti živčna razvalina?

Ta na Šmarni gori je bila Betka Šuhel Mikolič. Res je dobro povedala, se vidi, da ima zdrav duh v zdravem telesu.

A na spodnje žnable si tud to vbrizgavajo?

Izrazne gube so lahko zelo lepe, nihče pa ne sme biti pomirjen s svojim videzom, ker bi s tem propadli kozmetična industrija in lepotna kirurgija. Pa kup rumenega tiska, ženskih revij in oglaševalcev. Pa promotorji pomlajevalne joge.

V iskanju mladosti se glasi naslov.
?????
A, če ima skoraj 40 letna ženska napihnjen obraz zaradi botoxsa je pa mlada?

Gospa na Tedniku trdi, da je samozavestna ….
Sori, samozavestne ženske ne potrebujejo botoxsa, narisanih trepalnic in lasnih podaljškov!!!!

A sploh veste kaj pomeni beseda samozavesten?

Ženske. ki so resnično samozavestne:
– se znajo dostojno starati
– ne potrebujejo botoxsa
– ne iščejo instant mladosti.

Žalostno je gledati ženske, ki delujejo kot, da so serijsko narejene.

tiskarski škrat:
…. narisanih OBRVI

PS
Mladosti se ne da kupiti pri plastičnem kirurgu. Žal.

Veš da, jaz bi njemu naročila, če si ga ne bo podaljšal, da si bom druzga dobila!!

Pa saj glej kakšna ta Katarina postaja, ta novinarka poptv. vsak teden ima večja usta in bolj napihnjena zgleda.

Za vse, ki govorite, kako so gube lepe … očitno jih še nimate.
Jaz sem isto mislila, ko sem gledala res stare ljudi, to pomeni 70+.
Zdaj, ko jih imam sama pri rosnih 40 :)))), bi pa ne vem kaj dala, da ne bi bile tako izrazite in da jih ne bi bilo toliko.
Tako da ja, ko nisi na poziciji, da ugotavljaš, da imaš za svoja leta preveč gub in da si pri 40 bolj zgubana kot sodelavka pri 60, je lahko govorit, kako so gube lepe.

New Report

Close