37 letnica v Tedniku katera si vbrizgava botoks
Ta na Šmarni gori je bila Betka Šuhel Mikolič. Res je dobro povedala, se vidi, da ima zdrav duh v zdravem telesu.
[/quote]
mene je Betka prepričala. ena redkih, ki razmišlja zrelo, preudarno in zdravo. in veliko lepša kot pa umetne ženske brez globine.
take ženske, kot je Betka imajo VREDNOST in to veliko.
Ah, daj no, kot da je na svetu ženska, ki nima gub? Ja, nekatere imajo zafilane, a v resnici jih imamo vse. Stara sem nekaj čez 40 let in imam že kar nekaj gub. Ne, nisem več videti kot pri 30. ali 20., ampak zakaj bi morala biti???? Saj ne tekmujem na lepotnem tekmovanju! Živim življenje, ne pa, da štejem, koliko gub imam. To pa res ni bistveno. Bolj pomembno je, da sem kolikor toliko zdrava, da nimam preveč stresa v življenju, da imam koga, ki me objame.
Kaj ne vidiš smeškov? To je bila šala, seveda sem srednjih let. Ampak zgubana sem pa čisto preveč … in to vam želim povedati; če boste kdaj na mojem mestu, boste razumele.
[/quote]
in kdo določa kaj je preveč?
Če si suha in slabo seksaš, potem imaš kakšno gubo več od bolj okroglolične ali kakšne druge, ki je bolj zadovoljna s spolnim življenjem.
pa najbrž manj od kakšne, ki je hudo bolna, ima veliko bremen…
namesto zaradi gub, se začni raje obremenjevati s splošnim upadom sposobnosti, to mene bolj skrbi, da počasi postajam kripelj, ki še zase ne bo mogel poskrbeti.
…..ampak meni se umetne ženske zdijo neumne in plitke.
Kot, da nimajo možganov in zelo nizek IQ.
Kaj imajo moški od umetnih žensk, razen plastike in raznih umetnih mas katere so v njih?
Edina skrb jim je zlomljen umetni noht in nove gubice.
Kaj se lahko s takimi ženskami sploh pogovarjaš?
No, pa tudi tako ali tako niso za nobeno rabo, razen za v vitrino.
Škoda, da ne vidijo, kako žalostne kreature so.
Takim je potrebna resnična pomoč!
Veš da, jaz bi njemu naročila, če si ga ne bo podaljšal, da si bom druzga dobila!!
[/quote]
Vsaka pametna bi to naredila ja, ona pa ne bo, ker……..no ja veš tudi otrok nimata, ker on, če bi zanosila, ne bi imel več apetita do nje, no sedaj je mimo, stara sta 50+ ampak najbolj žalostno pri vsem pa je, da jima je uspelo do konca uničiti tudi njegovo nečakinjo, punca je pri skoraj 30, psihična razvalina, ima težave s hranjenjem, kaj točno, ne vem ampak ima, bila je sinova sošolka na gimnaziji in je vedno rekel, da tako v glavo zblojene ženske ni še nikoli srečal. To je žalostno, aja pa še to njeni starši so profesorji, teta je farmacevtka, njen mož-stric, pa zdravnik. 😢
Marsikatera tako misli, ko se gleda naravnost v ogledalo. Ostali vas vidimo tudi pod kako drugo svetlobo in kotom in vidimo gube dosti bolje. Saj ni nič narobe z njimi, hecno pa je, da si nekdo misli, da je pri teh letih brez gub.
[/quote]
Te ženske, ki se nabotoksirajo…..izgledajo okej, dokler jih ne vidiš z vseh strani.
Res imajo gladki ksiht, ko se pa zasmejijo, se jim gube potegnejo ob nosu gor – ful groteskno izpade. Še niste opazile? Da o fafli sploh ne govorimo.
Vse pa si mladijo ksiht – pri 60-tih bodo imele obrvi že nad ušesi. :-))))) In to te poudarjene, ki so zdaj moderne.
Vrat pa tak, kot purmani. Dekolte…….. podprt z modrci in žicami. Roke vse mlahave in si upajo (elitne babe staruhe) oblečt večerno toaleto brez rokavov!!? :-))) Vsaj ne harajo v minicah in petkah!
In Betka je res carica…. !!
Marsikatera tako misli, ko se gleda naravnost v ogledalo. Ostali vas vidimo tudi pod kako drugo svetlobo in kotom in vidimo gube dosti bolje. Saj ni nič narobe z njimi, hecno pa je, da si nekdo misli, da je pri teh letih brez gub.
[/quote]
[/quote]
Tocno to – vsak zase ve, koliko jih ima – let, kako izgleda, pa naj konkretno pred speglom stoji, pa se pogovarja, pa se takoj vidi, da gube so. In bi res moral biti trend ne sramovati se let & gub, kvecjemu bi k slabsi samopodobi uvrstila neaktivnost posameznika pri skrbi za telo (prehrana, gibnje).
Tale norija z raznimi polnili je pa zajela tudi (resne) 50+ gospe, ki so povsem neznane, a se jim zdi, da je to povsem higienski ukrep ….kam smo prišli 🙁
Tale 38letnica je zelo slaba reklama za plastičnega kirurga: umetni joški, polikan obraz, umetne narisane obrvi, vrat ima pa bolj zguban kot jaz, ki sem 10 let starejša od nje 🙂
Grozna je, ko umetna lutka v izložbi trgovca s cunjami.
Gre za zasvojenost z lepotnimi posegi. In tale v prispevku je že kako od njih odvisna.
pri tebi je vse ok, samo očala za na blizu boš nujno potrebovala.
[/quote]
Ni problem samo v vidu…. problem je, ker se ženska pogleda v ogledalo in se ne premika. Ne dela mimik, ki jih sicer dela pri govorjenju, ne nasmeji se, ne skloni glave…. Zato koža ostane na mestu, zamrznjena, gladka, brez gub. Če bi se videla, kako izgleda v reali, ko govori, se smeji, obrača glavo, pogleda navzdol…. bi jo kap :-)))
Odtod vse nebuloze, ko ženske, ki so že starejše razlagajo, kako mlade da delujejo….. jasno, ker se nepremično gledajo v špegu in pri teh letih še nimajo tako globokih gub, ki bi bile vidne v mirovanju mišic…. čisto normalna zadeva.
BOTOKS JE ZNAK UREJENOSTI(prav tako polnila)
prikriješ napravilosti,zabrišeš gube.
botoks je isto kot barvanje sivih las,popravljanje zob.
v koga boš pa vlagal če ne v vase?
tuki se zgražate da je stup in ne vem kaj še vse.ni hujšega strupa od cigaret.
pravite,da je škoda denarja in ne vem kaj še vse.a za avto ga pa ni???
drugače pa ima ta ženska tudi polnila.kdor se spozna na estetiko to dobro ve.ima napolnjena lica in pa gube,ki grejo ob nosu dol.definitivno pri teh letih nima samo gubic kot sama trdi ampak že konkretne gube.kot vsaka pri 37.
pa še za nevedneze:ko imaš enkrat že globoke gube ti jih ne polnila na botoks ne odstranita ampak samo zmanjšata.