Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 3D UZ v Postojni

3D UZ v Postojni

Koliko stane 3D uz? Tiste,ki ste ga opravile a ste bile zadovoljne in predvsem iz kakšnih razlogov ste se odločile, da ga opravite? A dobiš kakšno slikico ali na cd? Koliko časa traja pregled? Ga opravijo preko trebuha ali skozi nožnico?

Za odgovore vnaprej hvala.

Srečno in zdravo v letu 2009!!!

Stane 80 €, poglej na tem linku, kjer se lahko tudi naročiš:

Izkušnje pa zanimajo tudi mene 🙂

Za ceno ne vem točno, bo verjetno kar držala tista, objavljena na njihovi strani.Opravlja se preko trebuha, kot normalen UZ.

Jaz sem ga imela pri obeh otročkih, ker sem pač hotela imeti slikice. Uspeh: pri prvem full lepa slikica spolovila (!!!), pri drugem pa tudi ni bilo bogve kaj. Pa sem pri obeh poskusila dvakrat. Vse je namreč totalno odvisno od lege otroka. Če leži tako, da je gor obrnjen z ritko, boš pač dobila 3D sliko ritke :)))
Se pa kar lepo vidi, če seveda uspe ujeti.

Dobiš pa vsaj najbolj uspele posnetke na CD-ju.

Razlog: babji firbec 🙂

Pregleda se vse organe kot na morfologiji in izmeri plod. Pregled je opravljen preko trebuha,moj je trajal skoraj uro, se je dr. Babnikova res potrudila. Dobila sva CD s slikami in filmi. Pozitivna izkušnja in ni mi žal denarja.

Pa en lep dan želim, Joan

opravila, dobila CD s slikami in filčkom, spola nisem hotela vedeti, z otrokom je bilo vse OK, hvala bogu.

bila sem na enem drugem pregledu in spotoma opravila še ta UZ

Živjo! Zanima me kdo opravlja 3d ultrazvok v postojni? Naročena sm 2 sredo v februarju. Za likarja sm slišala, da se zelo potrudi ampak on dela ob ponedeljkih? Prosim če katera kaj ve, če mi pove, ker če bom dala že 80e ne bi rada da bi bila v 5 minutah vsega frej. Pa že s svojo ginekologinjo imam slabe izkušnje tko, da upam da bo tle boljše. Hvala

New Report

Close