Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 4 osnovne navade zdravih ljudi

4 osnovne navade zdravih ljudi

Za dobro zdravje in zmanjšanje tveganja za nastanek številnih bolezni je nujno potrebno sprejeti zdrav način življenja. Zdravi ljudje, ki so zadovoljni s svojim videzom, imajo navade, ki jih vsak dan izvajajo:
– dnevna vadba
– zadostna količina spanja
– štetje vnosa kalorij v organizem
– načrtovanje zdravega prehranjevanja.
Vaš link

To so članki za konec osnovne šole, kdo pa tega ne ve? Itak da vsaj 90 posto populacije.

Ključno je gledati človeka kot celoto, ker slaba prehrana in vse ostale razvade so pogosto le potapljanje potlacenih čustev in dokler ne reši vsak izzivov v zasebnem življenju in postane srečen bo preprosto potapljal bedo v predoziranju z vsemi mogočimi substancami, hrano in slabimi navadami

Štetje kalorij spada med obsesije in ne med zdrav način življenja.

Če človek živi zdravo, uživa zdravo hrano, je štetje kalorij popolnoma nepotrebno.
Potem živali živijo nezdravo, ker ne štejejo kalorij ? 🙂

Če ne živim zdravo, zakaj mam potem tok dobro kri, zakaj mam več kil {mišic} od tebe, pa zakaj prelaufam 5km pod 20 min ? Štetje kalorij je čist okej, še posebi za nekoga, ki želi shujšat.

Zrediš se lahko tud samo na krompirju, pa če 1 kilo sadja poješ, si delaš tiste kao zdrave napitke s tono cukra. Glih tko lahko fašeš diabetes, povišan holesterol, številne bolezni srca ožilja,… Vse more bit v moderaciji, ne pa da se greš enga nutricionističnega eksperta kako moraš jest samo določeno hrano, ne jest mesa, ker redi ipd traparije, k si jih vegeterjanci zmišljujete. Poglej se v ogledalo pa se vpraši, če s tistimi 10 inčnimi rokcami res deluješ zdrav. Eni mate še manj kil k moja babica.

Jaz pa pravim, da ni važno kaj ti žreš, ampak kaj žre tebe.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

prijateljica…česa tako dobrega že dolgo nisem prebral…

:))))))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jaz živim zdravo in seštevam čas, ko sem srečna in zadovoljna. Ne pa kalorije.

Tako tako…bravo stara kost..:)))))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Sem že enkrat napisala, da se ne obremenjujem s težo, ker bom po smrti lahko celo večnost sama kost. In, še preden vas zasrbi jezik: ne, nisem debela.

Ne sekiri se. Sej vemo da si.

Debeli so dobrodušni, veseli in dobri ljudje.
Pravo nasprotje so jim samovšečni in nabildani fitniserji

V resnici je pa glih obratno kt si napisala. Najbolj grozen personality majo tadebeli, skos neka nihanja v razpoloženju, so tečni, primerjajo se z drugimi, jih šinfajo,… In ko zagledajo enga, ki skrbi za svoje telo, mu pa rečejo, ta je pa ziher puhoglav, nesrečen, narcis…in ostale lastnosti, ki bi jih morali prepisovat sebi.

Realno gledano. Bolj se sekira za videz nekdo, k je debel in hoče zgubit na teži. Tak se bo pa res cel dan gledu v špegu 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close