Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 40.000 !

40.000 !

To je moj 40.000-i (štiridesettisoči) post tu. Sem mislil kaj svečanega napisat, pa mi ne pade nič na misel. Se niti ne spomnim, a sem tu 4 ali 5 let. Ne znam niti svojega prvega posta tu poiskat. 🙁
Vem samo, da sem prišel sem, ker mi je bilo hudo in težko ob krivični izgubi službe takrat. Tu sem našel vas in z mnogimi sem postal resnično dober prijatelj. Spominjam se, kako je naše razpoloženje nihalo od prešernosti, do pobitosti in vedno je bil kdo v pravem trenutku na pravem mestu, ki je tok debate popeljal v vedrejše vode.
Veliko smo se presmejali in prezezali tu. Zelo lepe spomine imam na to celotno obdobje. V nekih trenutkih ste mi bili celo mnogo več,kot samo prijatelji.
Vem tudi, da sem najbrž koga izmed vas v svojih zezanjih tudi osebno prizadel.Ni bilo namerno,res. Iskreno se opravičujem.
Upam pa, da me ima večina od vas vsaj kolikor toliko v dobrem spominu. Hotel sem doseči samo to, da bi večina od nas na tem forumu pozabila svoje dnevne tegobe in težave in se v krogu iskrenih prijateljev malce poveselili.
Koliko mi je to uspelo, veste vi.Jaz za vas vem, da ste mi bili krasna družba.
Hvala vam prijatelji!Nikoli mi ne bo žal, da sem prišel sem.

Ma dobro ti to čekiraš….. :))))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

in to je verjetno tvoj prvi post… :))))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

:))) kako lepo napisano!
Cmok za lahko noč!

Per sempre tua!;-)))

Ampak resno; LEGENDA SI!

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

…bravo sprevrzko…
naj bo naslednjih 40000 prav tako prijetnih, verjamem pa da so spomini prijetni,da verjetno mi sedaj ki se nekako vztrajamo tu nismo in ne moremo biti nadomestek za tisto kar je bilo med vami v samih zacetkih.
… vem pa eno….. da je tudi meni prijetno tu z vami,da se tu zbirajo cisto posebni ljudje…… nadvse prijetni ljudje…… zal mi je za nekaj njih ki ne vztrajajo ….a vsakdo ima svojo voljo,in temu ni oporekati..

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Prjatu…

Bom skušal izračunat od kdaj sem jaz gor…
Moj miško je imel morde leto dni ko smo se zbrali pri meni in Gabrielu…lahko računam kako leto prej ??? se pravi leto 2000…7 let torej in nekaj takega bo tudi s tabo, samo s to razliko, da so nas “izgnali” iz foruma srednja leta v posebej ustanovljen zavod gmajna, vas pa iz kolikor se spomnem mladih v zavod kletka.
Potem sva z Janijem začela kukat gor k sosedom, mene so pritegnili zanimivi nicki…žverca, sprevrženec :)))))))))))) in potem naprej veste tudi tu.

Na sam med.over me je (jasno, kakopak) pripeljal iskalnik in besede povezane z izrazom “sex”…spomnem se kako smo se prve dni na mladih ustili v stilu…a si že z dvema, uf, jasno stari…večkrat…:)))) dobro skrit za anonimnostjo nickov…potem pa začneš pisat prave reči, pa se te folk spomne in povpraša po tistih “grehih”, ups :)))))…čez čas greš čez to in postaneš…ne vem zakaj, nekako spet uglajen, kulturen, všečen če hočeš, pa greš hvalabogu tudi čez to, da postaneš TO KAR SI.

No in ta slednja faza ki še kar traja in traja je tisto največ kar so mi ti forumi dali…seveda poleg LJUDI….takih kot si ti SP..
To da se ni treba pretvarjat, da napišeš nalepše stvari ki jih srce premore, ali največje pizdarije ki jih znaš…pa da si vedno sprejet, razumljen ali potolažen…da lahko mrkneš za par mesecev in ko prideš nazaj, …ko da nisi nikoli šel….
Mi je fajn, ker vem da te lahko kadarkoli pokličem in prosim za karkoli PREJ kot za marsikoga iz moje takoimenovane bližine…

Ne znam preštet svojih postov, preveč sem se spreminjal…samo Saškoti so bili trije…Sašo Saško in na koncu Saško. s piko ;))) razlog pa konstantno pozabljanje gesel …poleg seveda Tonija Soprano, Bruca Willisa, ter ostalih…pa tudi ni važno.

Vem samo to da….SPja….se doseči ne da, pa ne po številu postov, ampak po celotnem paketu..CAR si stari…

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Moram sam povedat…da preden sem te vidla…sem se te full “bala”…ker si deloval en tak velik LUMP…:))))) pol pa….pol se je pa izkazalo, da te je eno samo srce…

cmoka

The best in life is free

O, dijo šanto, bom mogla še dougu u šolo hodit, de bom pršla do 40.000;-)))))))))
Drgači pa…………. ah, ma kaj bom tle nkladala, te bom rajši pocmokala u PO – sej prideš, ne!;-)))))))))))))))

Eh, mili moj SP, se mi je kar milo storilo, resda, ko si nas popeljal malo nazaj … se pridružujem saškovemu razmišljanju, ker sva kar en podoben čas tu gori … šest polnih let in šem malo sedmega …..

Drži se… in če boš šel na bowlanje, se imej lepo … jaz bom morala svoje bowlanje najbrž odjaviti, se mi odpirajo obveznosti, a se danes še ne ve, ali bo to 20. ali 21…… ma klinac …klanac, martelanac …

bolj me skrbi nekaj drugega … nekje v maju naj bi se narisali gori na naši planoti, zdaj pa bo to očitno odpadlo, ker ne boste želeli tako pogosto “odhajati od doma “????

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Haaaaaaaaaaaaloooooooooooooooooo!!! Mariči, ma kaj je zdej tu!?;-)))))))))))))))))

Aja – mene pa unu ta drugu prou nč ne skrbi;-)))))))))))))))))))) Jst sm že tm:-))))))

Zdej pa nečeš več nič napisat, ki ne bo več okrogla cifra pol…. :))))))))

…………………….je šel po zalet za 50000:))))))))))……………………

...................................... ..........................drgač sm pa angelček........................

SE SPOMNIŠ SESALCA PA VLOŽKOV……………MATER SI ME RAZKURU;-)))))99

@----->----->---@----->------>---- Vsak da je izgubljen, če življenje ni v njem,če iskrenih ni nasmehov in nekaj majhnih "lušnih" grehov! manatea

Če bi ti vedla, kaj je vse z mano počel….. :)))))))

..ufff…se spomnim kako sva midva “zapela”…mater sem bla en čas kr jezna nate…sam zdej pa vem kak fejst človek si ti…ostani tak kot si

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

bi rabla zdej paloma robčke….šmrc…)))

želim vsem UPANJE obilo vam CVETENJA in sladke LjuBEZNI DRHTENJA

haha…kaj če bi tale cifra pomenla kaj drugega..hehe…….

leta letijo - iščem stevardeso.....

khmm…..se motim al je res?!

leta letijo - iščem stevardeso.....

Hvala za obuditev zgodovine. Kljub vsemu to ni bil moj prvi post tu, ker sem nekaj časa razsajal na nekem drugem forumu(preden so nas nagnali sem v kletko).
😉

Cmok tudi tebi….čeprav bi rajši kaj drugega.
;-)))

Bi bil rad legenda na tvojem zemljevidu.
😉

Hvala Torni! Škoda, da ti ni bilo dano bit od začetka tu.Smo ga srali v iber!
;-))))

Ti Saško si pa eno VELIKOOOOOOOOO SRCE!
:-)))

New Report

Close